- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
-
asla geneli kastetmedim.eskortluk olayindan bagimsiiz olarak yaziyorum.kimse kimsenin inancindan ya da inancsizligindan dolayi bu kadar agir elestiride bulunmamali.inanmak zorunda degil.inanmiyor olmasi kisiyi baglar.o zaman ahlakta yok ne demek?inanmayan insanlar ahlaksiz mi?olsende gorsen nedir?ne kadar aci bir cumle.(bu arada inancliyim)
bir kişiye aptal dedim sadece sonra millet birbirini yemeye başladıMune konuyu kapatıp kişiye ban yapabilir misin. Hakaretleri ve zihniyeti buraya üye olmuş kizlarimiza iyi örnek degil. Polemik üstüne polemik ama konu Allah’ın varlığına kadar gelmiş. Ben rahatsız oldum..
Konu sahibi sende ne bk yiyosan ye. Bu kadar insani da meşgul etme zirvalarinla
bu konuyu görmüştüm. ben açmadım ama %90 o da trollBu konu ile ne kadar benzerliğin var
Come on!!!off silin üyeliğimi ya lise mezunu aptal ev kadınları ve 10 erkeğin altından geçmiş sürtükler boş boş sallıyorlar.
Seni gerçekten adam sandılar mı zannettinerkeğim zaaaaaa xd yaşım 15 gidiyorum bb
elinden geleni ardına koymakesinlikle 15 yasinda degilsin , hele erkek hic degilsin
bence gayet de gercektin ve ciddi ciddi sordun , korkup kactin sonra da..
ne o baska bilkentliler seni ifsa edecek falan diye mi korktun?
Ister erkek ister kadin ister 15 ister 25... Yazdıklarından sen meshulsun. Allah affetsinbir kişiye aptal dedim sadece sonra millet birbirini yemeye başladı
yok ya 15 de değilim 20li yaşların başındayım. konu troll kız değilim.Seni gerçekten adam sandılar mı zannettin
15 olman iyi bişey belki kurtarılabilecek bişeylerin kalmıştır az da olsa
o zaman jigolo :))))yok ya 15 de değilim 20li yaşların başındayım. konu troll kız değilim.
Bence adam da degilsinyok ya 15 de değilim 20li yaşların başındayım. konu troll kız değilim.
bu tiple ben normal kız arkadaş bulamıyorum bir de üstüne para mı verecekler hahahhahaho zaman jigolo :))))
konuyu şurda gördüm copy paste yaptımKonuyu alıntılamadınız mı?
Aşkolsun kızlar, şimdi biz neyi okuyacağız? :))
Kendinize yakıştırıyorsanız yapın. Ne diyek?
.yok ya 15 de değilim 20li yaşların başındayım. konu troll kız değilim.
Site sahibi gelince sana munasip birseyler verecek kafani yorma.bu tiple ben normal kız arkadaş bulamıyorum bir de üstüne para mı verecekler hahahhahah
Derdin ne seninyok ya 15 de değilim 20li yaşların başındayım. konu troll kız değilim.
sanalda kadın rolü yapınca da bulamazsın.bu tiple ben normal kız arkadaş bulamıyorum bir de üstüne para mı verecekler hahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?