- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
-
ona kalmadı.Ay tartismayin sununla, bosuna banlanacaksiniz..
ahlak toplumdan topluma değişen göreceli bir kavram. şimdi uzun uzun yazmak isterdim de beynin yanar falano zaman ahlak da yok yani.
kimliğini ifşa et o zaman.
çekineceğin bir şey olmamalı.
online nasıl oluyorKalkıp yargılayacak halim yok. O kadar parayı o sürede başka türlü okurken nasıl kazanabilirsiniz bir fikrim yok.
Gerçekten kafaya koyduysanız güvenliğinize çok dikkat etmeniz gerekiyor. Birilerinin evine gitmeniz veya kendi evinize vs çağırmanız çok riskli mesela. Ayrıca hastalık riskini de göz ardı etmeyin. Başkasının altında çalışacaksanız da o işten kolay kolay kurtulamayacağınızı düşünüyorum.
Bir de madem sizin için bu kadar hassas bir konu değil online şekilde para kazanmayı da deneyebilirsiniz.
Fiziksel olarak gerçekten çok büyük riskler taşıyor çünkü. Hadi kendinizi geçin, eğer ailenize yük olmamak için bunu düşünüyorsanız onların duyma ihtimali de olacak. Daha kötü şeyler de gelebilir başınıza.
Sende de beyin yok bence sen o kadar parayı hiç edip okuma boşuna, sana değil paraya yazık, yuh ya yuhallah diye bir şey yok
senin ahlaki kaygın yok ki.ahlak toplumdan topluma değişen göreceli bir kavram. şimdi uzun uzun yazmak isterdim de beynin yanar falan
online nasıl oluyor
+1eskort sitelerine sorsana bunu
Zaaaa nedir tam olarak ufaklik?erkeğim zaaaaaa xd yaşım 15 gidiyorum bb
o zaman ahlak da yok yani.
kimliğini ifşa et o zaman.
çekineceğin bir şey olmamalı.
eskortluk olayindan bagimsiiz olarak yaziyorum.kimse kimsenin inancindan ya da inancsizligindan dolayi bu kadar agir elestiride bulunmamali.inanmak zorunda degil.inanmiyor olmasi kisiyi baglar.o zaman ahlakta yok ne demek?inanmayan insanlar ahlaksiz mi?olsende gorsen nedir?ne kadar aci bir cumle.(bu arada inancliyim)Keşke ölsen de görsen
Ne güldük amaerkeğim zaaaaaa xd yaşım 15 gidiyorum bb
erkeğim zaaaaaa xd yaşım 15 gidiyorum bb
erkeğim zaaaaaa xd yaşım 15 gidiyorum bb
Arkadas burdan devam edicek .Cok mu zekisiniz eskort hanim.allah diye bir şey yok
Ağır yorum değil ki bu Allah aşkına ölsen de görsen dedim ne var bunda kimin dinini yargiladim??eskortluk olayindan bagimsiiz olarak yaziyorum.kimse kimsenin inancindan ya da inancsizligindan dolayi bu kadar agir elestiride bulunmamali.inanmak zorunda degil.inanmiyor olmasi kisiyi baglar.o zaman ahlakta yok ne demek?inanmayan insanlar ahlaksiz mi?olsende gorsen nedir?ne kadar aci bir cumle.(bu arada inancliyim)
şimdi annene acıdım.erkeğim zaaaaaa xd yaşım 15 gidiyorum bb
Bu konu ile ne kadar benzerliğin varKüçük bir ilde 2. sınıf tıp öğrencisiyim. 19 yaşındayım. Ailemin maddi durumu iyi değil. aylık 250-300 lira ile idare etmeye çalışıyorum. Bu okul giderleri için bile yetmiyor. Çalışmak istiyorum fakat okuduğum şehir biraz tutucu. İş bulamadım bir türlü. Çok fazla uzatmak istemiyorum. Güvenilir bir ajans var Ankara'da (okuduğum yere yakın sayılır Ankara). Oraya başvurmuştum. Fotoğrafımı falan çekmişlerdi. Kabul edildim. Ücretleri fena değil. Fiziksel özelliklerim de uygun. Sizce bu işi yapmalı mıyım? Okul ve yaşam giderlerim için gerçekten gerekli oldu. Burs falan bulamadım hiçbir yerden.
allah diye bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?