Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

o zaman ahlak da yok yani.
kimliğini ifşa et o zaman.
çekineceğin bir şey olmamalı.
ahlak toplumdan topluma değişen göreceli bir kavram. şimdi uzun uzun yazmak isterdim de beynin yanar falan
online nasıl oluyor

Eskort dediğin reklamını twitterde, instagramda çıplak fotoğraf paylaşarak yapan, infosuna cim/cif kabul etmiyorum yazan kızlar değil midir? Neden farklı ki o zaman fahişelikten? Bildiğin freelance fahişelik işte? Ki bence onlar da yalnız çalışmıyordur, iş paslayan menajerleri, işleri düştüğünde yardıma çağırabilecekleri korumaları vardır.

ahlak toplumdan topluma değişen göreceli bir kavram. şimdi uzun uzun yazmak isterdim de beynin yanar falan

online nasıl oluyor
senin ahlaki kaygın yok ki.
felsefe yapmana gerek yok.
niye gizli saklı yapmayı düşünüyorsun?

mahalle baskısı mı?

sen ki koskoca bilkent'te mühendislik okuyacak kadar zeki, eskortluk yapacak kadar rahatken mahalle sana engel olabilir mi?

o zaman ahlak da yok yani.
kimliğini ifşa et o zaman.
çekineceğin bir şey olmamalı.

Keşke ölsen de görsen
eskortluk olayindan bagimsiiz olarak yaziyorum.kimse kimsenin inancindan ya da inancsizligindan dolayi bu kadar agir elestiride bulunmamali.inanmak zorunda degil.inanmiyor olmasi kisiyi baglar.o zaman ahlakta yok ne demek?inanmayan insanlar ahlaksiz mi?olsende gorsen nedir?ne kadar aci bir cumle.(bu arada inancliyim)

Ağır yorum değil ki bu Allah aşkına ölsen de görsen dedim ne var bunda kimin dinini yargiladim??

Not: inançlısınız değil mi ölümün HAK olduğunu bilmeniz lazım bence.

Bu konu ile ne kadar benzerliğin var

allah diye bir şey yok

Mune konuyu kapatıp kişiye ban yapabilir misin. Hakaretleri ve zihniyeti buraya üye olmuş kizlarimiza iyi örnek degil. Polemik üstüne polemik ama konu Allah’ın varlığına kadar gelmiş. Ben rahatsız oldum..
Konu sahibi sende ne bk yiyosan ye. Bu kadar insani da meşgul etme zirvalarinla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…