- 10 Aralık 2017
- 68
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
-
çok korktum hahahhaSite sahibi gelince sana munasip birseyler verecek kafani yorma.
Erkekmiş zatiKonuyu alıntılamadınız mı?
Aşkolsun kızlar, şimdi biz neyi okuyacağız? :))
Kendinize yakıştırıyorsanız yapın. Ne diyek?
Artik ne oldugunuz belli degil zatenyok ya 15 de değilim 20li yaşların başındayım. konu troll kız değilim.
en azından eğleniyoruz yorumlara baksana :AsD:aS:dAS:sanalda kadın rolü yapınca da bulamazsın.
umutsuz vakasın.
Samimi soruyorum, nasıl bir boşluktan böyle şeylere sardın?yok ya 15 de değilim 20li yaşların başındayım. konu troll kız değilim.
yaz okuluna kalacağın şimdiden kesin mi yani. Bunun yerine finallere çalış. of buna cevap yazdığıma inanamıyorum işsizin biri kafa buluyor aklınca.offf part-time işle kazanacağım 500 lira bana yetmiyor. yaz okuluna kalacağım büyük ihtimal onun için 7 bin lira lazım ayrıca 4 kişilik yurtta kalıyorum kafayı yemek üzereyim eve veya tek kişilik yurda çıkmak istiyorum
yoo bilkent'te mühendislik okuyorum
Evinin adresinden alindigin zaman da boyle gulebilecek misin polis esliginde cok merak ediyorum ufaklikçok korktum hahahha
kızlar sitesi, kadınlar kulübü vs.konuyu şurda gördüm copy paste yaptım
https://www.kizlarsoruyor.com/cinsel-yasam/q364305-kisa-bir-sureligine-eskortluk-yapilir-mi
hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey varEvinin adresinden alindigin zaman da boyle gulebilecek misin polis esliginde cok merak ediyorum ufaklik
eğlence mi?en azından eğleniyoruz yorumlara baksana :AsD:aS:dAS:
Yoo hakkinda sikayet olursa var oyle bir sey. Adam salak degil ya,geldin sitesine millete hakaret ettin dalgani gectin diye seni bos mu birakacak?hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var
ah be guzelim yani gercekten bilkentli oldugunu itiraf etmis oldunelinden geleni ardına koyma
Hay kıllarımın köküne kibrit suyu size bişey olmasınKendini övdün ya kıl kıl diye
Kadın usanmış cevap vermekten
Hâlâ sormuşsun...
Neyse sıkıldım hadi körler sağırlar birbirini ağırlar
vpn olsa ne olur?hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var
Sen ole san ufaklik.. isterlerse donunun rengini bile sayarlar sana :)hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var
Kaç yüz binlik sitenin sahibi senin bildiklerini bilmiyor mu sence?hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var
suç teşkil edecek hiçbir şey yok.vpn olsa ne olur?
hacker değilsin ki izleri silesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?