Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

Aynen Kazen bununla ilgilenmeli

yaz okuluna kalacağın şimdiden kesin mi yani. Bunun yerine finallere çalış. of buna cevap yazdığıma inanamıyorum işsizin biri kafa buluyor aklınca.

Evinin adresinden alindigin zaman da boyle gulebilecek misin polis esliginde cok merak ediyorum ufaklik
hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var

hukuksal olarak suç teşkil edecek bir şey yok. trollül yapıyorum diye mi evden alacaklar? ayrıca ne olduğunu bilmezsin ama VPN diye bir şey var
Yoo hakkinda sikayet olursa var oyle bir sey. Adam salak degil ya,geldin sitesine millete hakaret ettin dalgani gectin diye seni bos mu birakacak?

vpn olsa ne olur?
hacker değilsin ki izleri silesin?

Kaç yüz binlik sitenin sahibi senin bildiklerini bilmiyor mu sence?

Ne trollerin madara olduğunu gördük biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…