- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
-
Çok farkı var zaten bu farkı algılarsan yapmazdın.ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
Yap o zaman niye soruyorsun bize?ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
bilmem kararsızım.
Kararsiz kalacak birsey yok.bilmem kararsızım.
ya sen aptal mısın? ben burada soru soruyorum inanmadım diyorsun. be gerizekalı ben burada hikaye mi anlattım ki fake diyorsun. düşük iq sebebi ile banlayın şunu ya.Ruhu satılık biri gibi yazıyorsunuz..böyle düşünen biri niye fikir sorar insanlara anlamadım..fake kokusu aldım tabikii
Farkı yoksa yapın madem,buraya yazıp destek bulamayacağınızı biliyorsunuz değil mi?ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
ben de öyle düşünüyorumKararsiz kalacak birsey yok.
Denemekte fayda var
Ya pardon da insanlara hakaret hakkını nereden buluyorsunuz? Eskort olmak bunu mu gerektiyor yoksa?ya sen aptal mısın? ben burada soru soruyorum inanmadım diyorsun. be gerizekalı ben burada hikaye mi anlattım ki fake diyorsun. düşük iq sebebi ile banlayın şunu ya.
.ya sen aptal mısın? ben burada soru soruyorum inanmadım diyorsun. be gerizekalı ben burada hikaye mi anlattım ki fake diyorsun. düşük iq sebebi ile banlayın şunu ya.
Madem fikriniz bu yonde nwden buraya konu actiniz?ha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
.Ya pardon da insanlara hakaret hakkını nereden buluyorsunuz? Eskort olmak bunu mu gerektiyor yoksa?
neyin kafasini yasiyorsunha sevgilimle yatmışım ha para için biriyle yatmışım ne farkı var?
Şu ağızla kimse sizi işe almaz zaten. Banlanacak olan da o değil, siz olmalısınız!ya sen aptal mısın? ben burada soru soruyorum inanmadım diyorsun. be gerizekalı ben burada hikaye mi anlattım ki fake diyorsun. düşük iq sebebi ile banlayın şunu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?