- 10 Aralık 2017
- 68
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
-
2. üyeliğim ama ciddi bir soru sordum. ilk saldıran ben değilim.Ortalığı karıştırmaya gelmiş. Muhtemelen 2 inci üyeliğidir. Ve burda birilerine kinlenip böyle atmaya gelmiş sinirini :) banlanalım diye uğraşıyor besbelli :))
ya sen aptal mısın? ben burada soru soruyorum inanmadım diyorsun. be gerizekalı ben burada hikaye mi anlattım ki fake diyorsun. düşük iq sebebi ile banlayın şunu ya.
2. üyeliğim ama ciddi bir soru sordum. ilk saldıran ben değilim.
Bunu buraya sormak ona gore karar vermek.Kolay gelsin size ne dememizi bekliyorsunuz.mesela paraya ihtiyacı olan bi kız gizlice eskortluk yapıp sonra o işi bırakıp eski hayatına devam edeblir mi yoksa artık oradan kurtulamaz mı?
hayır ben hikaye yazmadım bir soru sordum. nasılsınız sorusuna inanmadım der gibi. sinirlerini bozuyorlar insanınTamam ama neden insanlara hakaret ediyorsun? İsteyen istediğini söylesin kimse sana "şey" demedi değil mı ama?
Bunu neden yapmak istiyorsunuz sorun maddiyatsa yardımcı olalım el birliğiyle! kabul edersiniz ki yapacağınız işten daha saygın olur?hayır ben hikaye yazmadım bir soru sordum. nasılsınız sorusuna inanmadım der gibi. sinirlerini bozuyorlar insanın
yurt parası okul masrafları vsKısa sürede çok para kazanmak istiyorsun, peki niçin lazım bu mebla?
Daha geçenlerde ekşi sözlük yazarları dolandırıldı. Bilginiz olsun istedim..Bunu neden yapmak istiyorsunuz sorun maddiyatsa yardımcı olalım el birliğiyle! kabul edersiniz ki yapacağınız işten daha saygın olur?
milletin parasını almam zaten merak etme.Daha geçenlerde ekşi sözlük yazarları dolandırıldı. Bilginiz olsun istedim..
Madem okuyan aklı basında bi kızsın gerekirse dilen ama o dedigin işlere bulaşma,yurt parası okul masrafları vs
anlamadımBu da yeni çıktı heralde .. gerçek amacın ne senin ?
part time iş ile 6-7 ayda 15 bin lira bulamam.Madem okuyan aklı basında bi kızsın gerekirse dilen ama o dedigin işlere bulaşma,
Git part time iş bul hatta mendil sat ama bulaşma kendine yazık etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?