- 1 Haziran 2012
- 7.207
- 24.963
- 598
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öneriler part time çalış, devlet okuluna geç tarzı. yani pek mantıklı şeyler değil.
Bi insanın hayatı kaymak üzere normal mi sence witch ?
özel üniversitede parayla okuyorum kim bana burs verir![]()
Öneriler hoşuna gitmedi madem Eskortluğa kafa yoracagina otur da derslerini çalış,okumak uğruna Eskortluğa bile göze almışsın bunun yerine oturup derslerine bak dersten kalıpta yaz okulların da sürünme.öneriler part time çalış, devlet okuluna geç tarzı. yani pek mantıklı şeyler değil.
Aa olabilir mi bacımiz biir iki gece takilir sonra adamlar sorgusuz sualsiz 15 bini kizimizin eline sayarOkulu bırak git bi devlet okuluna yazıl o zaman madem Gücün yoktu niye özele yazıldın ?
Kendine yakıştırabiliyorsan yap o zamsn o işi burada sormak gereksiz
İnsanlar öneri sunuyor arkadas hiç birini begenmiyor e sonra gerilip sert cıkıyorlar hani ne halin varsa gör manasında.Yahu normal veya değil
Düzgünce uyarılır
Kaç yaşında insan
Elaleme yem olma dedik
Ahahfdkfksekfkajd fahişe ol demek ne demek yani ?
adı ne olursa olsun, devlet okulu ve yurdu yerine bedenini parayla satmayı mantıklı bulması fahişeliğe yeltenmek değil de ne?Kusura bakma grill ama kimse burda fahişe olcam ben dememiş
Velevki demis ne bu celal bu öfke yahu ?
Sizi saticam dememiş ki
Nedir yani?
adı ne olursa olsun, devlet okulu ve yurdu yerine bedenini parayla satmayı mantıklı bulması fahişeliğe yeltenmek değil de ne?
ayrıca sinirlenirken sana hesap mı vereceğim?
gidin ortak iş yapın normalse.
yoo bilkent'te mühendislik okuyorumSevgilinle yapmakla para için yapmanın ne farkı olacak diyecek kadar bilinçsiz, ruhsuz, vizyonsuzsun.
Muhtemelen şu apartmandan bozma üniversitelerden birinde yetiştin.
Şahin K. gibi tipleri kaldıracak kadar sağlam miden de var belli ki.
Bu durumda bu meslek senin için biçilmiş kaftan. Arkadaşlar gibi düşünmüyorum ben, destekliyorum.
bizim okulda dondurma diye bir şey yok19 yaşındasın, henüz daha ergensin. Yanımda olsan ağzına kürekle vururdum çok ciddiyim. Kim bilir ne güzel kızsın, o iğrenç pisliklerin, leş kokuluların yanında çamur olmak mı istiyorsun? Bu 15 bin neden lazım? Madem öyle okulunu dondur, düzgün bir işte çalış. Lütfen yap-ma!
Ne okuyorsun ?bizim okulda dondurma diye bir şey yok
Kızım senin ruhunda var ....... Ne kızlarımız ne sartlarda okuyor. Ğara için haysiyet namus onur satılırmı bee! Gun gelir evlenirsin o beraber oldugun adanlardan biri esinin akrabası arkadadı patronu falan cıkınca gırurdun paranın guzel rengini. Seni doguran anaya yazık oda kızım okuyo diye etrafta gururla gezsin yazık cok yazık !mesela paraya ihtiyacı olan bi kız gizlice eskortluk yapıp sonra o işi bırakıp eski hayatına devam edeblir mi yoksa artık oradan kurtulamaz mı?
endüstri mühendisliğiNe okuyorsun ?
Nasil olmaz gerekce yazip dilekce veriyorsun kabul olur olmaz dene en azindan.bizim okulda dondurma diye bir şey yok
yoo bilkent'te mühendislik okuyorum