- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi ThereIsNoWay
Durumun ne öğrenci Nesino köprünün altından çok su geçti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumun ne öğrenci Nesino köprünün altından çok su geçti.
2 dersten kaldım maalesef. keyfi bir şey değil, çok çalışmama rağmen geçemedim. dandik bir apartman üniversitesinde okumuyoruz. diğer seneler işi sıkı tuatarım. bu seneyi kazasızYahu nasil caren yok kacinci siniftasin,
Misal 1. Siniftaysan 5 yil eskortluk mu yapacaksin.
Ailen bunu bilmiyormuydu yani giderini?
yarı bursluyum.yahu okulun yıllık ücreti 32 bin tl.
yarısını ailen haydi haydi öder.
bence de ya trollsün ya da zaten bir haltlar yiyorsun da ifşa ediyorsun kendini.
Gaza gelmediniz kendiniz istediniz ne demek beraber yapin!o değil de bi troll yüzünden gaza gelip boşuna ban yiyeceğiz.
afiyet olsun :)
bence yapilmaz ama sanirim kafaya koymussun sen.bari sacininin rengini modelini vs degistir lens falan tak degistir kendini sonrassinda taninmamaknicin ne diyelim simdi biz sana.sonrasini bilemem tabii.birilerine bagli calismazsan pesine dusen olmaz herhalde ama para sana tatli gelirde bir kere daha bir kere daha dersen kurtulamazsin tabii.ya da zengin bir herifin kapatmasi olursun bu da mumkun.ay yazdiklarimi okudumda 40 yillik eskortcu gibi konusmusum.tovbe estafurullah ya.en iyisimi bosver bacimmesela paraya ihtiyacı olan bi kız gizlice eskortluk yapıp sonra o işi bırakıp eski hayatına devam edeblir mi yoksa artık oradan kurtulamaz mı?
anlamadımDurumun ne öğrenci Nesin
Yarım dönemli is bulamaz misin mesela bazı öğrenciler anket işi yapıyo bazıları cafe de filan yarım calisiyoyurt parası okul masrafları vs
başarısızlık sebebiyle bursun da kesilirse ne olacak?2 dersten kaldım maalesef. keyfi bir şey değil, çok çalışmama rağmen geçemedim. dandik bir apartman üniversitesinde okumuyoruz. diğer seneler işi sıkı tuatarım. bu seneyi kazasız
yarı bursluyum.
O dandik dedigin unilerde ne evlatlar yetisti sen biliomusun bnce sen git me halin varsa gor istedigini yap.. blki okulun icin eskortluk yaparsin ama insanliga katkin sadece orayla sinirli kalir... Gereksiz...dandik bir apartman üniversitesinde okumuyoruz
Işine gelmiyo canım dediğin gibi tanimadigin insanlarla ne mide yani geçen kadın gordum 4 çocuğu var haberlerde çöp topluyo oda geçim kadını madem parası yok ozelde okumycak bu şey gibi 5 tane çocuk yapıp durumum yok o zaman önlemini ona göre alcaksin her zamanCanim senin yaptigin daha guzel inan.. namus olayini gectim.. karsidaki temiz mi pis mi.. belki disini bile fircalamiyor... cirkin goril gibi bisey.. yaparken kusmaz mi insan? Arada duygu yok bisey yok.. Allaha hos varsin kinamak olmasin
Cok agır oldu o kelime gercekten.Gaza gelmediniz kendiniz istediniz ne demek beraber yapin!
o paralar kurtarmıyor. bir de okuluma da vakit ayırmam lazım yoksa senelik 16 bin lira okul ücreti çöpe giderYarım dönemli is bulamaz misin mesela bazı öğrenciler anket işi yapıyo bazıları cafe de filan yarım calisiyo
seni mi satacak sanki diyene denk cevap bence.Gaza gelmediniz kendiniz istediniz ne demek beraber yapin!
Devamı okuyunca anladım öğrenci misin diye sordum..anlamadım
Kimseye hakaret etme hakkına sahip değilsiniz ayrıca bu hukuken de bir suçtur!hikaye mi yazdım canısı hahaha. aptal ya![]()
seni mi satacak sanki diyene denk cevap bence.
Kusura bakma grill ama kimse burda fahişe olcam ben dememiş
Velevki demis ne bu celal bu öfke yahu ?
Sizi saticam dememiş ki
Nedir yani?
ölsem de devlete geçmeyeceğim. 9 binle girilebilecek çok iyi bir yer yok. odtü, boğaziçi falan olmuyor.başarısızlık sebebiyle bursun da kesilirse ne olacak?
daha çok para daha çok erkek mi olacak çözüm?
gerçeksen devlete geçmekten başka çıkar yolun yok.
Zor isler buyukte konusmiycam ben valla.. Allah yardim etsin colugumuzu cocugumuzu korusunIşine gelmiyo canım dediğin gibi tanimadigin insanlarla ne mide yani geçen kadın gordum 4 çocuğu var haberlerde çöp topluyo oda geçim kadını madem parası yok ozelde okumycak bu şey gibi 5 tane çocuk yapıp durumum yok o zaman önlemini ona göre alcaksin her zaman