Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

Bak fake olduğunu düşündüm şimdi. İnsan böyle bir konuda okulunun adını verir mi?

Ayrıca çok da saf ve cahilsin güzelim. Kibar tabiriyle "dealer"ın olmadan bu iş yapılmaz.
Güvenliğin olmayacak. Gitceğin adam sana işkence mi yapacak, öldürecek mi bunun garantisini kim sağlayacak?
Paranı tam alacağının garantisini kim sağlayacak?
O k..şar adamlar parasını yedirmeye çok meraklı değil emin ol, paranı maranı alamazsın, senin gibi safa 300 lira saymazlar.
5 bin tane mühendislik öğrencisi var buradan bir şey çıkmaz.

başka çarem yok ne yapayım

Bunu da okuduya bu gözler ....ey Allahım ne günlere kaldık bu işin gizli kalacağını mi sanıyorsunuz piskopatin biri sizleyken gizli videoya alsa ne yapcan yada ilerde evlenip cocuklandiginda onların yüzüne nasıl bakacan beraber olduğun biri ya bu eskortu bir zamanlar dese ne olacak dünyanın her hali var helede mühendislik okuyan birinin bunu düşünmesi anlayamıyorum ya ailen ogrense onlar böyle bir şeyi kabul ederlermi ..sizinki para için degilde zevkine istiyor mussunuz gibi geldi bana ..hayat sizin hayatınız elestirmiyorum Rabbim doğru yola koysun diye size dua ederim anca

yahu okulun yıllık ücreti 32 bin tl.
yarısını ailen haydi haydi öder.

bence de ya trollsün ya da zaten bir haltlar yiyorsun da ifşa ediyorsun kendini.

adı ne olursa olsun, devlet okulu ve yurdu yerine bedenini parayla satmayı mantıklı bulması fahişeliğe yeltenmek değil de ne?

ayrıca sinirlenirken sana hesap mı vereceğim?

gidin ortak iş yapın normalse.

Heeeee piyango bana vurdu demek ..
Tamam bende acayim o zaman ağzımı..
Napalim istiyorsun demek ..
Bir kere konu eskortluk yapsam mi ?
Be cahil ,be gerizekalı ikisinin ayrımına varmıyorsan ben mi öğreticem sana bunu ?
Ikincisi sınırleniyorsan seni kırmızı mumlu davetiyeyle mi çağırdılar yorum yap diye ?
Sen kimsin ki ortak iş yap diyorsun o ağzından salyalar dökülerek?
Hosşssstttt demezler mi adama ?
Kendiliksiz beyinsiz ya !!!!
Mesajdan sonra geri vites atıp bi de uzun açıklamalı yorum yazmışsın
Samimiyetsiz!!!
Normal veya değil aynı mezara mi gireceksin ?
Yargılamak senin ne haddine
Cibiliyetsiz ya!!!!al sana cevap döne döne oku !!!

Heeeee piyango bana vurdu demek ..
Tamam bende acayim o zaman ağzımı..
Napalim istiyorsun demek ..
Bir kere konu eskortluk yapsam mi ?
Be cahil ,be gerizekalı ikisinin ayrımına varmıyorsan ben mi öğreticem sana bunu ?
Ikincisi sınırleniyorsan seni kırmızı mumlu davetiyeyle mi çağırdılar yorum yap diye ?
Sen kimsin ki ortak iş yap diyorsun o ağzından salyalar dökülerek?
Hosşssstttt demezler mi adama ?
Kendiliksiz beyinsiz ya !!!!
Mesajdan sonra geri vites atıp bi de uzun açıklamalı yorum yazmışsın
Samimiyetsiz!!!
Normal veya değil aynı mezara mi gireceksin ?
Yargılamak senin ne haddine
Cibiliyetsiz ya!!!!al sana cevap döne döne oku !!!
2L

Back
X