- Konu Sahibi ThereIsNoWay
Allah akıl fikir versin gerçektendegilmi haklisiniz yazikki bunlarin ailesi ilerde is sahibi olup ornek insan olacak die hayal kuruyorlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah akıl fikir versin gerçektendegilmi haklisiniz yazikki bunlarin ailesi ilerde is sahibi olup ornek insan olacak die hayal kuruyorlar...
kaale alan yok ama kendini parçalıyor cevap vermek için.Bunuda ben anlamiyorum neden hakaret ederler kendilerini tutamayip.. zerre hakaretim yok kimseye...
off silin üyeliğimi ya lise mezunu aptal ev kadınları ve 10 erkeğin altından geçmiş sürtükler boş boş sallıyorlar.
Aynen öyle :)) okuduğu bölüm zaten çoğu erkek olan bölüm, atalım bakalım üniversite de bulur böyle bir şeye adlarını karıştıran birini eminim :)En az 500 u zaten erkektir. Geri kalan kızların da en az 200 u burslu 200u de zengindir. Kalan 100 taneden ortalamanın üstünde güzelliği olan ve 2 dersten yaz okuluna kalmış yarı burslu kaç kız vardır?
Bak dogru ordada karismistin gereksiz yere ki bu sekilde degildi o yorum:) cok negatif bi yapin var bence.. bide cahil mahil estiriyon masallah :) neyse biz cahil kalalim tatlim sen cok bilmis ol okGeçen gün @damdan in yazılarına
Pencereden bakan teyze gibi
Ayyyyyyy nasıl tüy almazsın
Ayyy ben kaymak gezerim gibi gereksiz absürt en az senin kadar aptalca yorumlarına
Sanane dediğim için
Burda gelmis ortak iş yapın diyen kadın kadar
Değersizsin!!!
Sen kimsin ki beni dikkate alınca sevinicem
Almayınca uzulucem ?
Aynen öyle :)) okuduğu bölüm zaten çoğu erkek olan bölüm, atalım bakalım üniversite de bulur böyle bir şeye adlarını karıştıran birini eminim :)
Bak dogru ordada karismistin gereksiz yere ki bu sekilde degildi o yorum:) cok negatif bi yapin var bence.. bide cahil mahil estiriyon masallah :) neyse biz cahil kalalim tatlim sen cok bilmis ol ok
fahişelikle ne kadar zamanda 15 bin tl kazanacağını sordu.Kimse alinti yapmadı mı? Konu silinmis yav
Cvp yazmiycam ona artik gerci hala fahise ve eskort farkini aciklayacak ama neyse.. alacagimiz olsun belki zekamiz yetmez anlamayiz..kaale alan yok ama kendini parçalıyor cevap vermek için.
muhatap olmak istemediğim için uzun uzun yazmamak için cahiller iyi bilir diye 2L yazdım ama onu da anlamadı
napsam ki? :)
daha kolay müşteri bulurum dasdasdasdZaten 74 ziyaretçi var çoktan ekşiye düşmüştür. Neyse hadi yine iyisin T ThereIsNoWay müşteri çıkacak bol bol
konunu niye sildin?daha kolay müşteri bulurum dasdasdasd
.En iyi ihtimalle seni kullanır para da vermezler ama anlaşılan sen yürek yemişsin
millet saldırıyo durduk yerekonunu niye sildin?
Hatta yöneticiler adınızı sanınızı ve fotoğrafınızı yayınlarsa eminim bir günde de kazanırsınız. Zira sanırım öyle şeyler de yapılmış. Sizin gibi konu açanların adları sanları ve fotoları paylaşılmış :) bakabilirsiniz eski konulara.daha kolay müşteri bulurum dasdasdasd
Sen paçayı kurtardın millet birbirini yiyomillet saldırıyo durduk yere
sen daha şuradaki yazılara katlanamazken reeldeki fahişelik denen çöp hayata nasıl katlanacağını sanıyordun?millet saldırıyo durduk yere