Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

Bunuda ben anlamiyorum neden hakaret ederler kendilerini tutamayip.. zerre hakaretim yok kimseye...
kaale alan yok ama kendini parçalıyor cevap vermek için.

muhatap olmak istemediğim için uzun uzun yazmamak için cahiller iyi bilir diye 2L yazdım ama onu da anlamadı

napsam ki? :)

En az 500 u zaten erkektir. Geri kalan kızların da en az 200 u burslu 200u de zengindir. Kalan 100 taneden ortalamanın üstünde güzelliği olan ve 2 dersten yaz okuluna kalmış yarı burslu kaç kız vardır?
Aynen öyle :)) okuduğu bölüm zaten çoğu erkek olan bölüm, atalım bakalım üniversite de bulur böyle bir şeye adlarını karıştıran birini eminim :)

Geçen gün @damdan in yazılarına
Pencereden bakan teyze gibi
Ayyyyyyy nasıl tüy almazsın
Ayyy ben kaymak gezerim gibi gereksiz absürt en az senin kadar aptalca yorumlarına
Sanane dediğim için
Burda gelmis ortak iş yapın diyen kadın kadar
Değersizsin!!!
Sen kimsin ki beni dikkate alınca sevinicem
Almayınca uzulucem ?
Bak dogru ordada karismistin gereksiz yere ki bu sekilde degildi o yorum:) cok negatif bi yapin var bence.. bide cahil mahil estiriyon masallah :) neyse biz cahil kalalim tatlim sen cok bilmis ol ok

Aynen öyle :)) okuduğu bölüm zaten çoğu erkek olan bölüm, atalım bakalım üniversite de bulur böyle bir şeye adlarını karıştıran birini eminim :)

Zaten 74 ziyaretçi var çoktan ekşiye düşmüştür. Neyse hadi yine iyisin T ThereIsNoWay müşteri çıkacak bol bol

Bak dogru ordada karismistin gereksiz yere ki bu sekilde degildi o yorum:) cok negatif bi yapin var bence.. bide cahil mahil estiriyon masallah :) neyse biz cahil kalalim tatlim sen cok bilmis ol ok

Kendini övdün ya kıl kıl diye :D
Kadın usanmış cevap vermekten
Hâlâ sormuşsun...
Neyse sıkıldım hadi körler sağırlar birbirini ağırlar

kaale alan yok ama kendini parçalıyor cevap vermek için.

muhatap olmak istemediğim için uzun uzun yazmamak için cahiller iyi bilir diye 2L yazdım ama onu da anlamadı

napsam ki? :)
Cvp yazmiycam ona artik gerci hala fahise ve eskort farkini aciklayacak ama neyse.. alacagimiz olsun belki zekamiz yetmez anlamayiz..

daha kolay müşteri bulurum dasdasdasd
Hatta yöneticiler adınızı sanınızı ve fotoğrafınızı yayınlarsa eminim bir günde de kazanırsınız. Zira sanırım öyle şeyler de yapılmış. Sizin gibi konu açanların adları sanları ve fotoları paylaşılmış :) bakabilirsiniz eski konulara.

Back
X