Arkadaşlar merhaba kısa boğazlı topuklu bot alıyorum siyah olursa daha güzel olur az giyilmiş olması önemli normalde dar kalıpsa 39 genişse 38 numara olur bide benim bacaklar kalın bilek kısmıda aynen ona göre modeller olursa sevinirim takım gibi çantası varsa siyah:18::18: onuda alırımmm bekliyorummmm
Canım senin çantada güzelmiş ama ben büyük istiyorum uzun ya da geniş bakalım bot çıkarsa ve buna benzerse düşünebilirimmm teşekkür ederimmmEki Görüntüle 1051831
Eki Görüntüle 1051831 Eki Görüntüle 1051832
güzelim bende bot yok ama böyle bi çanta var düşünürsen uygun veririm
Canım senin çantada güzelmiş ama ben büyük istiyorum uzun ya da geniş bakalım bot çıkarsa ve buna benzerse düşünebilirimmm teşekkür ederimmm
Arkadaşlar merhaba kısa boğazlı topuklu bot alıyorum siyah olursa daha güzel olur az giyilmiş olması önemli normalde dar kalıpsa 39 genişse 38 numara olur bide benim bacaklar kalın bilek kısmıda aynen ona göre modeller olursa sevinirim takım gibi çantası varsa siyah:18::18: onuda alırımmm bekliyorummmm
bende polaris var hakiki deri 39 numara düşünürsenEki Görüntüle 1052247 Eki Görüntüle 1052248
kalıbı nasıl canım sanki büyük gibi duruyo geniş kalıp mı peki ne kadar düşünüyorsun
bende polaris var hakiki deri 39 numara düşünürsenEki Görüntüle 1052247 Eki Görüntüle 1052248
Topugu kac cm acaba
Eki Görüntüle 1062933 Eki Görüntüle 1062934
Canım bu ayakkabı tam istediğin gibi 38 no kalıbı geniş. Ben de senin gibi giyiyorum çünkü. 1 ya da. 2 kez giymişimdir. Fiyatı 30 tl. Umarım beğenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?