kısa boğazlı topuklu bot ve ona uygun çanta arıyorum/bulunmuştur.

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
583
123
Arkadaşlar merhaba kısa boğazlı topuklu bot alıyorum siyah olursa daha güzel olur az giyilmiş olması önemli normalde dar kalıpsa 39 genişse 38 numara olur bide benim bacaklar kalın bilek kısmıda aynen ona göre modeller olursa sevinirim takım gibi çantası varsa siyah:18::18: onuda alırımmm bekliyorummmm

$c2.webp
Arkadaşlar merhaba kısa boğazlı topuklu bot alıyorum siyah olursa daha güzel olur az giyilmiş olması önemli normalde dar kalıpsa 39 genişse 38 numara olur bide benim bacaklar kalın bilek kısmıda aynen ona göre modeller olursa sevinirim takım gibi çantası varsa siyah:18::18: onuda alırımmm bekliyorummmm

$c2.webp $c1.webp
güzelim bende bot yok ama böyle bi çanta var düşünürsen uygun veririm :34:

bende polaris var hakiki deri 39 numara düşünürsen $04042014564.webp $04042014562.webp

kalıbı nasıl canım sanki büyük gibi duruyo geniş kalıp mı peki ne kadar düşünüyorsun

geniş dar kalıp olarak nasıl ayırt edebilirim bilmiyorum. ama benim ayaklarımın ön kısmı taraklı biraz bu rahat oluyor,bilek kısmıda rahat sıkmaz. 25 tl

$image.webp $image.webp

Canım bu ayakkabı tam istediğin gibi 38 no kalıbı geniş. Ben de senin gibi giyiyorum çünkü. 1 ya da. 2 kez giymişimdir. Fiyatı 30 tl. Umarım beğenirsin.

Back
X