Kisa boylu mu ne?

Ben evlenecegimi belirtmedim. Belki de evlilik karsiti biriyim. Ne olacak simdi? 😊
Şunu da yazayım. Tabii ki boy kriteriniz olabilir. sacmasapan nefes alsın yeter modunda zaten olamazsınız ama sırf laf söyleyeceğim diye inanmadiginiz şeyleri söylemeyin. Surda kaç yıldır biz bizeyiz.

O kadar sayfayı gorunce sevindim ben bitirinceye kadar sayfaları konu sahibi öğrenmiştir diye adamin kac boyunda oldugunu.hayal kırıklığına uğradım suan.

özetlediginiz icin tesekkürler, bende simdi onu soracaktim. 27 sayfa boyunca ne konusuldu acaba, adamin boyu da ögrenilememis 😂

Ben de boya takılırım yaa. Konu sahibesi endişelerinde haklı. Önemsiz diyen yalan söyler. Bu arada kaç ki boyu acep 👀

Şahsen ben de meraktayım evlendiğimden beri huyum suyum değişti he niye merak ediosam konu sahibi Allasen boyu ne kadar öğrenince bize yaz olur mu ?:KK57:

163 boyunuz varmış

fotoda kısa duruyor demişsiniz de o belli olmaz

eşim 187 ama 178 olan eniştemiz ondan daha heybetli durur

yani ikisini ayrı ayrı tanı o uzun dersin

eşim daha kalın ve göbekli enişte kemikli

ben de sizinle aynı boydayım santimi santimine 190 üstü adamların yanında tedirgin oluyorum valla tepemden bakıyorlar

187 eşime alışkınım ama o bile beni aman pek de küçükmüş modunda görür

163 boy ile 170 üstü erkekler olur bizim yanımıza bence

dayım 169

eşi 165

bir düğünde sıkıntı oldu, gelinin saçı vs de yapılı olunca ama ona göre yaptılar, topuzu arkaya koydular, düz ayakkabı giydi damat yine uzundu

evet faninim. daha baska ozelliklerin de var aklimda kalan. :) ama eski nickinin tirsi28 olduguna eminim yani. senin iyiligin icin bir sey soyledim eger soy adinsa sileyim rahatsiz olduysan ifsalanma yani bunun nesini anlamadin?
Ay konudan bagimsiz tirsi28 dikkatimi cekti, buara Müge Anli cok izliyorsam demekki 🙄28 de giresun plakasi zaten tuylerim ürperdi

Kısa değilsiniz bu arada 1.63 Türk kadını ortalamasına göre normal.Uzunlardan da hoşlanabilirsiniz ama takıntı yapmayın bence ya da laf arasında konuyu açıp direkt sorun.İçinize sinmezse bir yol bulur görüşmeyi kesersiniz.
Zaten boy kilo konusu muhakkak açılıyor flörtlerde :)

Back
X