Kisa boylu mu ne?

Konu sahibine neden çok mu kısa boylu sorusunu sordu diye yeryüzünün en mükemmel erkeğini istemiş muamelesi yapılıyor. 🤣 Kaldı ki isteyebilir de ne var ki bunda, kadının beğeni anlayışı ile erkeğin beğeni anlayışı bir değil zaten ayrıca her kadın mükemmel erkeğin çok daha ötesine layıktır bana göre.

Olsun sizde oda yok ☺️
Apla sayfalarca övündüğüne göre 186 187 falansındır herhalde. 170 falansan üzülürüm. Ben 170e 46 (evet artık 46) kiloyum. Senin boyun kilon?
Ayrıca önemli olan boy değil, orantı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apla sayfalarca övündüğüne göre 186 187 falansındır herhalde. 170 falansan üzülürüm. Ben 170e 46 (evet artık 46) kiloyum. Senin boyun kilon?
Ayrıca önemli olan boy değil, orantı diye biliyorum.
Önemli olan beyin bebeğim Allah bazılarına boy verip gerisini koyverebiliyor o_Osen kilo mu aldın ayrıca? 43 tün sanki

varrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.

ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin :KK70:
Aa bu ablayı şimdi hatırladım. Önce arkadaşım konusu diye açmıştı sonra kendi konusu olduğu ortaya çıkmıştı o değil mi?

Önemli olan beyin bebeğim Allah bazılarına boy verip gerisini koyverebiliyor o_Osen kilo mu aldın ayrıca? 43 tün sanki
Yaa orası öyle tabi, önemli olan boy değil işlev 😂 evet artık 46 kiloyum, habire yememin etkisi var tabi 😂

Ayrıca önemli olan boy değil, orantı diye biliyorum.
Boyu 1.70 kilosu da 92den 63e düşmüş o_O Öyle bir ego var ki sanırsın Kendall Jenner, kendini dev aynasında görüyor :D

Fotoğraflarda kısa durma olayına hic takılmayın bence. Arkadaşım netten biriyle tanıştı, çocuk o kadar kısa duruyor ki en fazla 1.70 falan diye düşünüyorduk. Çocukla bu buluştular cocuk 1.86 gibi bişeydi 😁

Ben erkekte uzun boy sevmem ya...yani uzaktan severim de yanımda sevmem 😂
1 kere deneyimledim uzuuunn boylu erkeği adamın yüzünü göremiyordum ayol düz dururken 😂😂 1,75 ideal bence

Ay bi kere eşime sinirlenmiş vir vir vir konuşuyordum, ayaktayiz o an. Eşim ileri doğru bakip Cirilla neredesin cirrilla diye seslenmeye başlamişti. 😂😂 Haykirdim o an. 😂😂😂😂 O aklima geldi

Ay bi kere eşime sinirlenmiş vir vir vir konuşuyordum, ayaktayiz o an. Eşim ileri doğru bakip Cirilla neredesin cirrilla diye seslenmeye başlamişti. 😂😂 Haykirdim o an. 😂😂😂😂 O aklima geldi
kısayız güzeliz mutluyuzzzz uzun kocayı da kapmışızzzzzzzzzz tey teyyyyyyyy :rolleyes:

Bizde bisiklet oturağını çok kaldırdın yok cok indirdin
Yok duş başlığı cok yukarda yok aşağıda diye takiliyoruz birbirimize ki düşün boylar
1,65 ve 1,72 😂😂😂 1,85 falan olsaydı hayal dahi edemiyorum 🤭🤣

Yok duş başlığı cok yukarda yok aşağıda diye takiliyoruz birbirimize ki düşün boylar
Bizimde baya boy farkimiz var bende isterdim hemen hemen ayni boyda olmayı 😁😁

Bizdeki fark 28cm. Duş başligi muhabbeti de olmuştu. Ama benim hoşuma gidiyor daha uzun bile olsa hayir demezdim. 🤭

Özelden hakaret ettin ya onu mu diyorsun?

Canım falan yanmadı ya, gayet eğleniyorum şuan.

Lütfen gözardi et artık. 👍
ya ne hakareti sen iyi misin ya? psikolojin iyi mi senin? derdin nedir benimle? yalan konusuyosun bi de alenen, yazdigin ayipti yazdim ne hakareti.. iyi ki bi uzunlara at dedik, bi ben diyorum sanki, bu bi deyim bana degil atalarimiza sallayin o zaman.

. acidim sadece bana iftira atmasaydin sana yazmayacaktim zaten.

konu sahibi kusura bakma ama inatla laf yetistiriyor. konu disi olmasin, kararini verdin mi bilmiyorum ama ayni boyda cikmamasi icin bence alttan alttan sor. ben cok kilo verdim iste boyuma gore soyle falan sonra sen kac kilosun de sonra hmm boyun kac ki de bence.. iki is arkadasi bile sorabilir bunu birbirine.

Son düzenleme:
ya ne hakareti sen iyi misin ya? psikolojin iyi mi senin? derdin nedir benimle? yalan konusuyosun bi de alenen, yazdigin ayipti yazdim ne hakareti.. iyi ki bi uzunlara at dedik, bi ben diyorum sanki, bu bi deyim bana degil atalarimiza sallayin o zaman.

. acidim sadece bana iftira atmasaydin sana yazmayacaktim zaten.

konu sahibi kusura bakma ama inatla laf yetistiriyor. konu disi olmasin, kararini verdin mi bilmiyorum ama ayni boyda cikmamasi icin bence alttan alttan sor. ben cok kilo verdim iste boyuma gore soyle falan sonra sen kac kilosun de sonra hmm boyun kac ki de bence.. iki is arkadasi bile sorabilir bunu birbirine.
Daha fazla muhattap olmak istemiyorum seninle gerçekten. Midem bulandı artık. 🤢

Ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim.

Back
X