- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi Summer-girl
ama onun haberi yoktuEvli erkek fantezilerini de unutmayalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama onun haberi yoktuEvli erkek fantezilerini de unutmayalım![]()
varrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.
ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin![]()
Evli erkek fantezilerini de unutmayalım
Bende gidiciyim, rahatım o yüzden![]()
ama onun haberi yoktubilseydi yapmazdi
shjshssjshdjshsjshsjhssjsh
Haberi olduğu da var ama öyle deme, haberli ve habersiz diye ayırabiliriz onlarıama onun haberi yoktubilseydi yapmazdi
shjshssjshdjshsjshsjhssjsh
Ayyy şimdi hatırladımvarrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.
ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin![]()
yaban elma sana ozelden de yazdim beni rahat birakman icin, nasil canin yandiysa hala yazdigimla alakali yorum yapiyosun. ciftenden korktugum icin bi sey de diyemiyorum. seni gozardi edicem, umarim bi hayatin olur ilerde.At gibi değil miyim ben şimdi yani![]()
Uzgunum tum gercekleri şlaaak diye yuzunuze vurdugum icin ama hayat boyledir hikayeye gercek bir uzun girer ve tüm hikaye degisir.1.70 pony ise minyon arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Özelden hakaret ettin ya onu mu diyorsun?yaban elma sana ozelden de yazdim beni rahat birakman icin, nasil canin yandiysa hala yazdigimla alakali yorum yapiyosun. ciftenden korktugum icin bi sey de diyemiyorum. seni gozardi edicem, umarim bi hayatin olur ilerde.
Üzgünüm...biz hobbit mişizzz baksana.nefes almamız bile gereksiz bulunuyor.bir de cüretimize bak uzun kocalar bulmuşuzzzz![]()
Uzgunum tum gercekleri şlaaak diye yuzunuze vurdugum icin ama hayat boyledir hikayeye gercek bir uzun girer ve tüm hikaye degisir.
Iyice zirvaladim![]()
Benim ilk sevgilim 1 .70 ti digeri 1.76 diye sevinmistim .Ha gayret biraz daha cabalarsam olucak diyeBen kısa erkeklerden hoşlanmıyorum. Olabilir yani. Normal sizinki de.
Profesyonel mecra umarim linkedin degildirorasiysa yakinda oralarda facebooka döner
yavastan basladi da sayilir. Ayrica boyu uzun olup keresteden farkli olmayan bir sürü adamsi kisiler var sokakta. Sen sev o Sevsin el ustunde tutsun deger versin daha ne ister insan. Bende sarışından hoslanmazdim. 4 yila giricek evliyiz
![]()
Üzgünüm...
Açilinnnnn 180 ablamiz gelddddiiiiiiii.
Abla şu isiltilibalon a bisey de bizi üzüyor hep 170miş. Sonunda daha uzunu geldi hah.![]()
İsteyebilir de, istemeyebilir de.Kısa biri uzun birini isteyemez mi? Uzun birini isteyebilme ruhsatı için asgari boy miktarı nedir
Arkadaşlar konuda atar gider yapanların hepsi kısa boylular![]()
Herşey?atar gider yapmıyor ki kısalar.tam tersi kendimizle barışığız güzel buluyoruz kendimizi donanımlıyızzz mutluyuzzzz.yani hayat da herşeye ulaşmışız kendi kendimizle bile dalga geçecek halee gelmişizz bu yüzdennnn
Olsun sizde oda yokBoyun dışında övüneceğin bir şey yok sanırım, üzüldüm senin adına![]()
İçim ürperdiSus, söyleme çünkü inanırım.
Eki Görüntüle 2783734