Kisa boylu mu ne?

varrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.

ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin :KK70:

Capsiz oldugu yorumlarindan belliydi. Tescillendi simdi. 🤭

varrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.

ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin :KK70:
Ayyy şimdi hatırladım :D sırf bu yüzden göz ardı etmiştim 🤮

Profesyonel mecra umarim linkedin degildir🤣 orasiysa yakinda oralarda facebooka döner 🤣 yavastan basladi da sayilir. Ayrica boyu uzun olup keresteden farkli olmayan bir sürü adamsi kisiler var sokakta. Sen sev o Sevsin el ustunde tutsun deger versin daha ne ister insan. Bende sarışından hoslanmazdim. 4 yila giricek evliyiz 🤣🤣

yaban elma sana ozelden de yazdim beni rahat birakman icin, nasil canin yandiysa hala yazdigimla alakali yorum yapiyosun. ciftenden korktugum icin bi sey de diyemiyorum. seni gozardi edicem, umarim bi hayatin olur ilerde.
Özelden hakaret ettin ya onu mu diyorsun?

Canım falan yanmadı ya, gayet eğleniyorum şuan.

Lütfen gözardi et artık. 👍

biz hobbit mişizzz baksana.nefes almamız bile gereksiz bulunuyor.bir de cüretimize bak uzun kocalar bulmuşuzzzz :skandal:
Üzgünüm... 🥺🥺

Uzgunum tum gercekleri şlaaak diye yuzunuze vurdugum icin ama hayat boyledir hikayeye gercek bir uzun girer ve tüm hikaye degisir.🤣🤣🤣

Iyice zirvaladim🤣🤣🤣

Açilinnnnn 180 ablamiz gelddddiiiiiiii.
Abla şu isiltilibalon a bisey de bizi üzüyor hep 170miş. Sonunda daha uzunu geldi hah. 😂

Ben kısa erkeklerden hoşlanmıyorum. Olabilir yani. Normal sizinki de.
Benim ilk sevgilim 1 .70 ti digeri 1.76 diye sevinmistim .Ha gayret biraz daha cabalarsam olucak diye🤣🤣🤣1.80 de stop dedik.Buna da şükür babetle idare ediyorum.😄😄 Bence kisa boy cekiciligi de var ya deyip bombayi birakiyorum.🧨🧨🤣🤣

Profesyonel mecra umarim linkedin degildir🤣 orasiysa yakinda oralarda facebooka döner 🤣 yavastan basladi da sayilir. Ayrica boyu uzun olup keresteden farkli olmayan bir sürü adamsi kisiler var sokakta. Sen sev o Sevsin el ustunde tutsun deger versin daha ne ister insan. Bende sarışından hoslanmazdim. 4 yila giricek evliyiz 🤣🤣

Evet ama bizim firmalar baglantili. O vesileyle tanistik. 😊

Oyle aslinda da bakalim iste. 😊

Nice 4 yillar diliyorum. 🥰

Back
X