- 20 Ocak 2010
- 46.939
- 172.979
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi selinpretty
Annen baban kısa sanmıyorum 1.70 e ulaşabileceğini 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de yüzün güzeldir be o değilse bile için güzel sağol sayende moralim düzeldi birazŞimdi sana spor yap vs demeyeceğim. Sağlığın için elbette spor yap ama boyunun uzaması yönünden ümitlenme.
Genetik faktör asıl önemli olan. Bir de beslenmene dikkat etmen gerek. Biraz daha uzarsın zaten 20 ye kadar yolu var.
Aynı boydayız ve benim boyumun uzama ihtimali yok. İnsan bi yerden sonra kabulleniyor :)
Topuklu giyersin zaten çaresi var
Olsundu diyelim. (Aslında olanAnnen baban kısa sanmıyorum 1.70 e ulaşabileceğini![]()
Eee ben hiç umutlanıp da spor yapmayayım o zaman 2 hafta önce başlamıştım oysa ki![]()
Yaşın daha küçükmüş basketbol vs oyna uzar birde Saraçoğlunun boy uzatma kuru vardı balıkla aran iyise onu da uygula derimMinnoş minnoş kalacağım yani başka çaresi yok![]()
Babandan da mı uzunsun ay seni görünce tekrar umutlandım ne kadar da dengesizim beeDaha uzarsin bence dert etme..
1.66 yim daha fazla istemezdim mesela..
Eşim 1.90.. yakisiyoruz :)
Bu arada anne babamdan uzunum.. belli olmaz yani..
Teşekkür ederim yapacağım bazıları bu yaştan sonra süt içmek yararlı değil zararlı olur diyordu sadece yoğurt yeterli mi?Benim boyum o kadar kısaydı ki 160 anca olursun vs diyordu insanlar hep şimdi 17 olacağım boyum 165 ve uzamaya devam ediyorum He 180 olmam ama 170 olur gibiyim inşallah yoğurt ye Her gün 1 kase ben de işe yaradı belki sende de olur
Kim demiş onu ?e hani menopoza kadar süt ve süt ürünlerini bol bol tuketin depolama yapın diyordu doktorlar?Teşekkür ederim yapacağım bazıları bu yaştan sonra süt içmek yararlı değil zararlı olur diyordu sadece yoğurt yeterli mi?
Balık sevmem ama boy söz konusuysa onu bile yerim düşünün ne kadar istekli olduğumuYaşın daha küçükmüş basketbol vs oyna uzar birde Saraçoğlunun boy uzatma kuru vardı balıkla aran iyise onu da uygula derim
Ağzı olan konuşuyor işte hangisine inanayım şaşırdım herkes doktormuş gibi konuşuyorKim demiş onu ?e hani menopoza kadar süt ve süt ürünlerini bol bol tuketin depolama yapın diyordu doktorlar?
Ya kişiye göre değişebilir şimdiden söyleyeyimTeşekkür ederim yapacağım bazıları bu yaştan sonra süt içmek yararlı değil zararlı olur diyordu sadece yoğurt yeterli mi?
Bence de dene okulda üstten üstten baktığım bir arkadaşım bana üstten bakacak boya gelmişti o kurleBalık sevmem ama boy söz konusuysa onu bile yerim düşünün ne kadar istekli olduğumu![]()
Aiiy inşallahYa kişiye göre değişebilir şimdiden söyleyeyim
bende işe yaradı günde 1 kase 5 ay boyunca falan yedim hem kilo verdim hem uzadım 6 cm falan
Babandan da mı uzunsun ay seni görünce tekrar umutlandım ne kadar da dengesizim bee