• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa boylu olmak.

Taş çatlasın 1.60 olursun. 1.55-1.60 arası kalırsın. Kendinle ve boyunla barış.

Şimdi sana spor yap vs demeyeceğim. Sağlığın için elbette spor yap ama boyunun uzaması yönünden ümitlenme.
Genetik faktör asıl önemli olan. Bir de beslenmene dikkat etmen gerek. Biraz daha uzarsın zaten 20 ye kadar yolu var.

Aynı boydayız ve benim boyumun uzama ihtimali yok. İnsan bi yerden sonra kabulleniyor :)
Topuklu giyersin zaten çaresi var
Senin de yüzün güzeldir be o değilse bile için güzel sağol sayende moralim düzeldi biraz:KK52:

Daha uzarsin bence dert etme..
1.66 yim daha fazla istemezdim mesela..
Eşim 1.90.. yakisiyoruz :)
Bu arada anne babamdan uzunum.. belli olmaz yani..

Benim boyum o kadar kısaydı ki 160 anca olursun vs diyordu insanlar hep şimdi 17 olacağım boyum 165 ve uzamaya devam ediyorum He 180 olmam ama 170 olur gibiyim inşallah yoğurt ye Her gün 1 kase ben de işe yaradı belki sende de olur

Benim boyum o kadar kısaydı ki 160 anca olursun vs diyordu insanlar hep şimdi 17 olacağım boyum 165 ve uzamaya devam ediyorum He 180 olmam ama 170 olur gibiyim inşallah yoğurt ye Her gün 1 kase ben de işe yaradı belki sende de olur
Teşekkür ederim yapacağım bazıları bu yaştan sonra süt içmek yararlı değil zararlı olur diyordu sadece yoğurt yeterli mi?

Babandan da mı uzunsun ay seni görünce tekrar umutlandım ne kadar da dengesizim bee

1.66 ile Ailenin en uzunuyum :) cüce mi ailen deme napalım öyleyim :)
Anne tarafimda uzun milli atletler falan var oradan zaar :)
Hem anne hem baba tarafina bakmalı herkes kısa ise o başka sadece anne baba kriter değil neticede onlarda ortaya cikmayan ama sana aktardiklari şeyler de var..
Not: ablam 1.55 34 beden dünya güzeli bir kız onun olduğu ortamda uzun olmanın anlamı kalmiyor:))) mesela..

Kendinle barisiksan zaten 10 kat daha guzelsin :)

Bende 1.50 olmak istiyorum:KK1:
değişelim mi:KK1:
Minyonlar daha çıtır pıtı genç :kızgın:

Back
X