kisa boylu yasamaktansa hic yasamamak daha iyi

elifey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
210
4
46
Antalya
Arkadaslar buraya konu acmistim. Sevgilim boy farkimizdan ve baska sebeplerden dolayi benden ayrildi ve bu olay bende asiri bi ozguven sorunu yasatti . Boyum yuzunden hicbiseyi kendime yakistiramiyorum yazinda bi bes kilo kadar aldim iyice kisa duruyorum tv izlerken hep su oyuncunun boyu kactir diye dusunup duruyorum moda programlarindaki kizlar en az 175 boylarindalar surekli ne giysem yakisir havasindalar ben hic bi zaman oyle ozguvenli olamadim onlari izledikce ben bosuna alisveris yapmayim makyaj yapmayim nasilsa kisayim modunda geziyorum napicam ben boyle( guzel kiz denilince akla hemen uzun zayif kavrami geliyo evet erkekler kisalarla da birlikte oluyo ama hic bi erkegin kisa boylu bi kiz ariyorum dedigini duymadim kisaysan bir sifir eksisin bu hayatta ..hayattan zevk alamiyorum surekli topuklu giyen biriyim ama topuklu giydikce kisaligimi dahada insanlarin gozune sokuyomusum gibi geliyo benim topuklu halim milletin normal boyu oluyo bunu gordukce kahroluyorum boy yuzunden iliskimde mutlu bile olamadim sevgilim bile tum ozelliklerin guzel tam hayalimdekisin ama kisasin uzun olsan kopegin olurdum dedi ve gitti(surekli agliyorum biliyorum ne cuceler var diceksiniz sagligina sukret diceksiniz ama eski sevgilim yuzunden boyle bi sorun olustu psikolojim bozuldu resmen boyum156 bu arada.. Nasil yenerim bu problemi ne giymeliyim ne yapmaliyim yardim edin(

sevgilin seni bıraktığı için Allaha şükretmelisin
böyle bir adam senin boyun 170 bile olsa başka şeyi bahane eder ayrılırdı
benim 155 boyunda arkadaşlarım mis gibi adamları götürdü
yani karşına kimin çıktığı önemli
boş yere canını sıkma
ayrıca sevgilin olacak kişi bence kimseyi sevemez
ye iç gez eylenmene bak karşına kimler kimler çıkacak
salla gitsin

ben de 158im nolmuş
neden ölecekmişiz ki?
yani gerçekten özgüvenin aşırı zedelenmiş psikolojik yardım almalısın

Canım bana kalırsa sevgilin boyunu bahane etmiş.Boyuna gelince çok da kısa değilsin bence.Sen kendine güven gerisi önemsiz.Aşkı boy değil duygu belirler. :)

Kisa boylu olupta cok sirin ve güzel olan kizlar var.. Boyum kisa diye yasamamak gibi bir düsünce bence cok sacma..
Sevgilin bahane aramis seven insana sevdiginin kusurlari ki bu kusur degil bence görünmez,
baykusa yavrusu sahin görünürmüs diye bi tabir var.. Bence hic uzme kendini seni hak edecek biri cikar elbet karsina..

Eskisini onemsemiyorum artik sevgim tamamen bitmedi ama nefret de var bana boyle yaptigi icin derdim o degil gezicem eglenicemde kendimi eskisi gibi guzel hissedemiyorum etekde giysem pantolonda yakismiyo bacagimin kisaligi on planda kaliyo hep.. 158 boyunda olan arkadasim sen topuklu giyiyo musun kiyafetlerde ne tercih ediyosun?

Guzel kadin denince hep uzun boylular akla geliyor demissin ama benim aklima guzel kadin denince gelenlerden sayayim sana. Eva Longoria, Mila Kunis, Hazal Kaya. Hazal Kaya'nin boyunun kisaligindan ziyade cirkin bir vucudu var kabul. :))) Ama Eva Longoria tam bir fistik bence. Boyu da asagi yukari senin kadar iste.

Canım bende 1.60-1.61 boyundayım senden çok farklı değilim ve çevremdeki erkeklerin geneli senin boyun gayet iyi diyolar
Sevgilinin boyu kaçtı ki? Bence o biraz bahane aramış ayrılmak için allah aşkına bi düşün seni gerçekten deli gibi sevseydi onun gözü senin boyunu mu görürdü?? Bence yat kalk şükret allah kurtarmış kızım seni iş ciddiye binseydi de bıraksaydı daha mı iyiydi
Ben genellikle dolgu topuk ayakkabı giyiyorum canım bi 5 cm falan uzatıyo sende ayakkabılarını yüksek tabanlı al hep
Kafaya takılcak bi boyun yok
Ayrıca afedersin ama o sevgilininde ağzını yüzünü dağıtasım geldi kurduğu cümleye bak ben senin yerinde olsaydım benim çoktan gözümden düşerdi ufalırdı gözümde soğurdm be ondan

Sorununuz kısa olmak değil asıl sorun patavatsız eski erkek arkadaşınız.

Sağlığınız yerinde çok şükür ayrıca eğer bu kadar kafanızı meşgul ediyorsa ve durumunuzda müsaitse

dizlere yerleştirilen aparat sayesinde 5-7 cm uzamanız mümkün.

Bir araştırın isterseniz.

uzun olsan köpeğin olurdum ne demek ya böyle bir salakla sen ne yapacaktın peki canım? yani düşünsene karşında seni sırf fiziğine bakarak değerlendiren biri var. sen niye kişiliğinden ödün veriyorsun niye özgüven kaybı yaşıyorsun? kısa olup on numara kişilikli ve karizmatik insanlar gördüm. o gitsin üç kuruşluk aklıyla kendine manken bulsun bakalım onda da bir kusur bulur ya. unutma sakın kimse dört dörtlük değil

Tövbe ett yaa o nasıl söz?
Sevgilin olacak beyinsiz boyun için seni terketti diye böyle şükürsüzce
düşünülür mü?
Yani tamam bunalımdasın haliyle saçmalıyorsun ama lütfen sahip olduklarına bir bak!
Ayrıca erkeklerin pek çoğu kısa boylu sempatik bayanlardan hoşlanır.
Uzun zayıf gelmiyor güzel deyince benim aklıma.

Bu saçmalıklar o gerizekalının sana hissettikleri yüzünden beyninin içine girmiş.

Bir gün lisedeyken ergen saçmalığıyla sabah aynaya baktım ve ne kadar çirkinim dedim.
Kötü bir kış çok fena kar yağmış yerler buz..
Okulum yokuş aşağı.. İnerken buzda kaydım yüz üstü sürüklendim ve sağ yanağımda kocaman
yara oldu bir hafta pansumanla gezdim.

Ne kullanıyorsun cildin ne kadar güzel diye soranlar ahhh vahhh diye yüzüme baktılar o bir hafta!
Bense ya iz kalırsa Allah'ım iz kalırsa korkusuyla gezdim!
Ve ne hatalı düşündüğümü, saçmaladığımı o zaman anladım.
Sahip olduğum güzelliğin kıymetini bilmemiştim.
Sonra hiç çirkin olduğumu düşünmedim..

Ay yok artık ya...Daha neler duyacağız.

Buluyorsunuz bu hasta adamları ondan sonra özgüveninizi yerle bir ediyorlar.

Bence boyunuz yüzünden değil de sevgilinizin patavatsız lafları yüzünden depresyona girmişsiniz siz..En kısa zamanda bi psikoloğa başvurun.....

Ne demek , böyle yaşamaktansa ölmek.....!!!

Gerçekten de ağır bi depresyondasınız sanırım..Şu dünya da sağlık kadar değerli hiç bir şey yok....

O nasıl bi erkekmiş ya? Kendi kusursuz mu da sana laf ediyo? Olmaz olsun öyle erkek! İyiki ayrılmışsınız onun gibilerden hayır gelmez. Sıkılınca başka kızlara gider. Boyuna gelince televizyondaki çoğu kızlar kısa. Shakira,Madonna,Salma Hayek.. Bu kadınların giyim tarzlarını araştırarak giyinebilirsin. Canını sıkma lütfen dış görünüş her şey demek değildir.

1.58 im atayim kendimi camdan o zaman? Bir takim sorunlariniz olabilir ama bunu boya baglamak cok sacma geldi.

boyun kısa falan değil 1.45 olan arkadaşım var o ne yapsın canım:) bence gayet normal.ünlüler demişsiniz nurgül yeşilçay 1.60 ve gayet güzel seksi bir kadın.Dert edecek birşey yok bence.Hem sevgilin çok mu uzundu ki 1.80 den fazla mıydı?

Bende kısayım aslında aynı boyda sayılırız ama geçen hafta hastanede bir hemşiye gördüm benim omzuma geliyordu boyu yani çok kısaydı ve o kadar özgüven sahibiydi ki giyimiyle duruşuyla çok şık bir bayandı benden bin kat daha özgüven sahibi olduğu belliydi duruşundan konuşmasından çok hoşuma gitti
yani boyla posla olsaydı bu işler hazal kaya oyuncu olamazdı,ashley mary kate olsen dünyanın en ünlü ve güzel ikizleri olamazdı ve daha yüzlerce örnek var
önemli olan insanın kendini sevmesi ve değerini bilmesi
bir sürü kısa boylu olup uzun boylu erkeklerle çıkan evlenen arkadaşlarım var
hatta benim eniştem 38 yaşına kadar evlenmemiş sonra teyzemle evlendi
annesi ay oğlum o kadar kız çıkardım boyu boyuna birini beğenmedin bu kızımı beğendin demiş
teyzem 1,45 falan ancadır eniştem 1,85
eniştem de annesine sen bana bi kere olsun nasıl kızlardan hoşlandın diye sordunmu ben böyle ufak tefek seviyorum işte demiş
kaynanası bunu teyzeme anlatmış
yani her erkek uzun boylu kızları sever diye bişey yok
önemli olan gönül gerisi hikaye

Onun boyu 186ydi arada 30 cm var oda kendince komik durdugumuzu dusunmus olabilir hayalindeki kiz uzun olmus olabilir suclayamiyorum ama bi yil bana asik gibi gezip bi anda goruntu yuzunden ayrilmasi hemde o sebebi benim degistiremeyecek olmam bana cok koyuyo..
Dizlere yerlestirilen aparat olayini arastirdim cogu doktor 150 altindakilere yapiyormus daha uzunlara yapan doktorlarda var.ama hayatin boyunca agir spor yapilamiyomus dizleri zorlayacak hareket yapilamiyornus ve yaslaninca sikinti oluyomus ..
Evet o belkide hayatimdaki en sekilci en yuzeysel insan tek dusundugu kendi goruntusu ve yanindaki kisinin ona yakismasi ama onu sevmistim oda beni sevdigini soylerdi simsi boyle olmasinida boyuma bagladi bu yuzden ozguvensizim ama bu site bana cok iyi geliyo onceki konumdada beni yalniz birakmadiniz onsuz yasayamam derken bi anda yorumlari defalarca okuya okuya onsuz yasamaya alistim simdide desteklerinizi bekliyorum ve yorum yazanlara tesekkur ederim

Varya arkadasim bense keske kisa birisi olsaydim derdim hep!!Boyum 1,78 ve maalesef hayatimda hic topuklu ayakkabi giyinemedim. Arkadas cevremde hep uzundum, bazi arkadaslarim bile benimle fazla gezmek istemezlerdi, heleki bir dügünde halay cekildiginde inanki ZÜRAFA gibi cikiyordum

Gelinligimin altinda bile babet vardi!!

Ve gelelim erkekler konusuna, benden hep uzak durmuslardir boyum yüzünden...Onun icinde hic ciddi bi iliski yasamadim..Taki esim cikana kadar:))

Bazi arkadaslarda yazmis zaten eski sevgilin gercekten cok patavatsizmis...Kendinle barisik ol, haline sükret...

Hayatta daga neler neler var...Elbetki karsina adam gibi adam cikip seni herhalinle beyenecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…