kisa boylu yasamaktansa hic yasamamak daha iyi

153'üm, 183'lük çıtırı götürdüm

bu başlık ne yakışıksız ya,bunca büyük derdi olan insanın bulunduğu bu bölümde çok abes olmuş.

1.60 ım ve mutluyum,boyum yüzünden ölmeyid hiç düşünmedim..senin sevgilin hödükse boy-pos hikaye.

Benimde boyum 167 memnun değilim kısa hissediyorum yeni nesil uzun malum ama her zamanda şükrederim yürüyemeyen insanlar varken bunları düşünmek saçma bişey nede olsa Ayrıca nasılsa boyum kısa süslenmiym makyaj yapmiym mantığı çok yanlış kısa boylu taş gibi birsürü kız var

Aşkının acısı geçecek elbet o zamanda boyun yüzünden ölmek isteyecek misin görelim bakalım
Büyük lokma ye seni terkeden biri için büyük konuşma.. Sonra sahip olduklarından da olursun

Arkadaslar niye boyle sert tepki veriyosunuz anlamadim ya herkesin derdi kendine gore buyuk buraya gaz cikarmakla ilgili konu acanda var onlara laf yok bana mi var? Belki ilerde Allah korusun cok kotu bisey yasicam ve ne salakmisim eskiden nelere uzulmusum dicem ama su anki sorunum bu ve gercekten kisiligimi ruh sagligimi etkiliyo ki paylastim biraz sayginiz olsun derdime..

1.76yım...eşimde 2.00 (hatta azıcık daha dursaymış 201 olucakmış)
aramızda uçurum bi fark yok,haa olsaydı da umrunda olmazdı çünkü beni seviyor boyumu değil
sende lütfen relax ol ve artık bu takıntından arın...

Son düzenleme:

tepkimiz derdine değil açtığın başlığa..yoksa senin derdin de çok azmış demiyoruz

Son düzenleme:

böyle diyen adamın alnını karışlarım. ona ne oluyormuş. bu arada ben senden daha kısayım. valla ne yalan söyleyim kendini beğenmişlik olarak görme 170 lik kızlardan daha hoş durduğumu söylerler. bir topukluyla hallediyorum. bence böyle konuşan biri bahane bulmuş ayrılmak için. bahanesi olmuş. boşverr

Benim boyumda 156 üstelik erkek arkadaşım benden 26 cm uzun. Ama en çok ta ufak tefek,çıtı pıtı olmamı sever topuklu giymemi bile istemez. Hayalindeki kızın ben olduğumu söyler hep her ama her özelliğimle... Boy farkımızla bile öyle mutluyuzki.
Seni gerçekten seven insan boyuna falan bakmaz. O adamdan ayrıldığına şükret bence...

Bende 10 cmlik topuklumu giyerdim suslenir puslenirdim dik yururdum oda bana manken gibisin derdi ben derdim hatta bu boyla mi diye . Simdi aynaya bile bakmiyorum.. Sizin gibi boyu takmayan esleri sevgilileri olanlara imreniyorum ama su an tek ihtiyacim olan kendime saygi,ozguven

Bence içten topuklu ayakkabılara bak topuk gözükmediği için boyu gerçekten uzatıyo dolgu topuk falan boyu nedense daha kısa gösteriyo gibi geliyo bana merdiven gibi giyiyo bazı kızlar hoşuma gitmiyo kendine en yakışan şeyleri bul özgüvenin yerine gelir bence o öküzün dediklerinide takma hiç

kısa boy nedir ki canm ya bi topuklu biraz giyim tarzı ile olmayacak şey değil..

özgüvenini yitirme senin sevgilin gerçekten odunmuş asıl sorun oymuş bence..bırak istediği yere gitsin.

Son düzenleme:
benimde boyum 1.56 . eee ne var yani o kadar kısa değil ki . ölelim mi yani böyle bişey benm basıma hiç gelmedi ve eger gelseydi de açıkçası hiç umrumda bile olmazdı çünkü boya posa bakan biri demek ki ben yarın öbür hamile filan kalınca hiç arkasına bakmadan gidecek demek ki.. defolsun gitsin. öyle biriyle işim olmaz. sende takma bence. bu takıntı yapılacak bişey değil.

1.60'ım ve hiç ölmeyi düşünmedim bak iyi aklıma getirdin yavrum sen etki'ye tepki göstermeyi bilmiyorsan sevgilin ne yapsın.. o sana kalkıp "uzun olsan köpeğin olurdum" dediğinde sen de ona "aslında kulakların biraz daha uzun olsa gerçekten olabilirdin, bir estetikçiyle görüş o ne kulak yahu tencere kapağı gibi" deyip sen onun özgüvenini yerle bir etseydin ya ben bayılırım böyle özgüven bombalarını patlatmaya

bence boy farkı bazen sevimli bile durabiliyor:) herşey boy değil.

Kısa boylu olmak bir kusur değildir canım. Uzun boylu kızlardan nefret edip kısa boylu kızları beğenen çoook erkek var hiç bozma moralini eminimki birçok uzun boylu kızdan alımlısındır

Kısa boyluyum diye ölmek istenir mi hiç canım benim ya

Bende başligi görünce 1.40 falan sandım ki bu ölme sebebi degil yaşın kücük galiba yoksa bu hayatın boy dert edicek kadar uzun olmadını farkederdin Allah başka dert vermesin

Canım 1.42 boyunda arkadaşımın bile sevgilisi var, dert etme sen o kadar. Hem Türklerin boy ortalaması belli, ben de isterdim elektrik direği gibi olmak ama eh işte, senin kadarım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…