kisa boylu yasamaktansa hic yasamamak daha iyi

Allah dermansız dert vermesn ya şükredin halinize lütfen.topuklu giyersnz olur biter.

bendede durum tam tersi yönde sinir bozucu daha 16 yaşında olmama rağmen 1.74 boyundayım ve arkadaşlarımla aramda ciddi bir boy farkı var tüm arkadaşlarım hem zayıfsın hem uzunsun elektrik direği gibi kızsın yanımızda diye dalga geçiyor ve ayrıca gerçekten seven insan boyu falan dert etmez hem minyon kızlar daha tatlı bence üzülmene değmez

O başlıkla tepkileri hakkediyorsun. Senden daha kısa olanlar napsın, daha büyük dertleri olanlar napsın, yaşamasın mı?

Dert etmiş olabilirsin. Ama çaresi yok mecburen kendini böyle kabul edeceksin. Kabul edemiyorsan, sürekli kafana takıyorsan o zaman psikolog desteği alırsın.

Sana naçizane tavsiyem; Erkek milletine komplekslerinden bahsetmeyeceksin. Adam sana manken gibisin dediği zamanlarda bu boyla mı diye kendini eziklersen adam da seni ezikler.

"Uzun boylu olsan köpeğin olurum" deyip ayrılmış senden, 186 boy varmış ama beyni cücük kadarmış...

bikere ona kisa denmez minyon tipli denir. ikincisi ben 165im, oda pek uzun sayilmaz, kendine bukadar stres yapma. o sevgilin olcak geride digerlerinin dedigi gibi boyun olmasa baska bi bahane bulur giderdi, hic kimse herseyiyle tam bana gore dedigi birini tek bi ozellikden oturu birakmaz, heleki elinde olmayan biseyden oturu. benim bi yengem var oda minyon, ve giydigide yakisir, hamarattir, bes tanede cocuk dogurdu, fistik gibide kadin yani. Ben bu halimle bile imreniyorum uzun kizlara, sana imrenme diyemem ama kendinede eziyet etme. Allah seni boyle ryaratmis bi bildigi varki oyle yaratmis, isyan etme.

Allaha emanet ol

Sürekli bir seylerden sikayetciyiz..
Ya daha beter durumda olmadigina sükretmelisin
Erkek arkadasin seni begenmemis falan filan dünyada erkek mi kalmadi?
Kilo aldim diyorsun 5 kiloyu vermek cokta zor olmamali

Caním boyun dedigin kadar hicde kisa degil.Benimde hemen hemen o civarlarda.Bence hic kafaya takma aksine sevinmelisin boyle birinden kurtuldugun icin.Senin ona verdigin sevgiye yazik.Bence bittigi icin sevinmelisin arkadasim.

1,53 boyumla yasamasam daha iyi diye asla dusunmedim... ben bu boyla almanyada buyudum... almanlar yapi itibari ile ortalama 20 cm bizden uzunlar... dusun ben onlarin arasinda buyudum ve yasadim... cuce degil yer cucesiydim ama.hic bir zaman bunu sorun yapmadim... boyumu ben secmedim, oyleyyse neden boyle demeye hakkim yok.. rabbim bunu bana layik gormus, amenna diyip kabul ettim... ergenlik donemimde topuklu giderdim ama inan simdi hep topuksuz ve babetle geziyorum... aldigm pantolon ve etekleri boyuma gore kisaltiyorum.. gayette guzel oluyor . Esimin boyu da 1.80.. ama hic bir zaman boyum hakkinda olumsuz bisey demedi.. demeye de hakki yok...

Seninki bence senden ayrilmak icin bahane aramis... boyun uzun olsa sarisin veya esmersin diye ayrilirdi... hic takma o seni haketmemis...

Sen olarak atalarimiz ne guzel demis 'bodur tavuk her daim pilictir' ))

Kısa boylu olmak yaşama zevkini hayattan beklentilerini kendine olan özgüvenini yıpratmasın izin verme.Çünkü bu hayatta senden ve herkesten her zaman daha kısası daha uzunu daha şişmanı daha zayıfı daha zekisi daha genci daha yaşlısı daha güzeli (bu liste böyle uzar gider) OLACAK bunun önüne geçemezsin, hiçbirimiz geçemeyiz.Önemli olan senin kendini nasıl daha özgüvenli hissedebildiğin.Kilo vermen gerekiyorsa ver topukluyla iyi hissediyorsan ayağından çıkarma ama yeter ki kendini iyi hisset şu aşamada.Sonrasında ise zaten önemli olmadığını anlayacaksın.Benim Eşimle aramda 30 cm fark var 1.63 boyundayım ve o herzaman beni ne kadar sevdiğini beğendiğini dile getirir kaldı ki bende kendimi beğenirim çünkü Allahım'a çok şükür yürüyebiliyorum görebiliyorum duyabiliyorum bunların hepsi nimet.Sırf çocuk kadar bile aklı olmayan adam boyuna dil uzattı diye kendine saygını yitirme lütfen.Bizi biz yapan değerler fiziksel özelliklerimizle kısıtlı değil ki eminim seni sen yapan çok farklı özelliklerin vardır.Uzun boylusu kısa boylusu kıvırcık saçlısı düz saçlısı dolgun hatlısı zayıfı hepimiz güzeliz özeliz çünkü herşeyden önce kadınız.

Şu fotoğraflara bir bak yahu üçü de birbirinden seksi. Üçünün de sevgilisi, kocası kendinden çok uzun. Hatta Eva Longorianın fotoğraftaki kocası basketbolcu.

Her zaman söylerim. Bodur tavuk her daim piliçtir.

cüce filan değilsin duygusalsın biraz ondan dolayı giderse gitsin o sıpa ne adamlar var

benimablam da 1.58 civarı..eşimin arkadaşıyla görüştürdük herşeyleri o kadar uydu ki anlatamam. ama adam istemedi ablamın boyu kısa diye. sonra bi kızla evlendi daha kısa.

zaten hayatın anlamını boy kısalığında arayana erkek değil kelek denir

canım tv izliyomuşsun, hazal kaya 1.55 falan boyunda bi kız. ama ne kadar güzel, ne kadar başarılı, kaç dizide başrol oynadı. sen de biraz kilo almamaya dikkat edersen canım, boy nedir ki kadın için, topuklumuz var allaha şükür. ya kısa erkekler napsın?

bence sorun boyunun kısa olması değil öyle biriyle beraber olmanmış.boyum kısa değil bu yüzden sorununu tam anlayamam ama emin ol boy kısalığı sorun değil yanlış bi sevgili tercihi seni bu duruma sokmuş.Eskiyi unut özgüvenini kazan ve seni her halinle sevecek birini bul

Kaba bir tabir vardır ; bodur tavuk her zaman piliç derler=))

Bende boylu değilim, 1.63 boyum, ablamın 1.55 benden 7 yaş büyük. Ancak ben iri yapılıyım, o benden değilde ben ondan 7 yaş büyük görünüyorum, insanlar onu benim küçüğüm sanıyorlar =)) Ve o kadar güzel ki, bazen takılıyorum annem sana torpil geçmiş diye =)) 22 yaşındaki kızından daha alımlı. Yani dert etme, yaratılışına isyan etme. En küçük kardeşimde 1.55 ikiside dergi kapaklarından fırlamış gibi =)) Öleyim ben o zaman =)))Patavatsız bir herife rastlamışsın ama bu senin çirkin olduğun anlamına gelmez. Eminim ki çok güzelsindir. Bir de naçizane yaşadığım 36 yılda şunu öğrendim ki insanın bahtı güzel olsun, gerisi boş.

Son düzenleme:
Sen hiç duymadın mı? Ne demişler " bodur tavuk her dem piliç"

Bodur dedim dşye yanlış anlama lütfen ama boşuna üzüyorsun kendini. Minyon tip iyidir ve hatta eğer erkek müsveddesi sevgilin böyle birşey bahane edip senden ayrıldı diye bu kadar taktıysan bil ki; minyon kızlara hasta erkek kaynıyor sokaklar.

canm senn erkek arkadşn bahane bulmuş ksura bakma da hç alakası yok yanı boyla ınsan sevnce herşeyı unutr para boy hepsını .ama boyle şeylere ıyı tarafndan bak ben önceden bakımsız brydm hoşlandgm çocuk benden hoşlandgnı soyluyodu fln sonra en yakn arkadşma teklıf ettı bende durdum dedmkı neden yanı nıye ben deglde o.o an karar verdm dedım değişicem ve şu an o kadr farklıyımkı o halımden .boyum 1 60 bbgm ve ısteyıp de elde edemediğim erkek olmadı tıpımle.ama gel görkı bu ışler kalpte bıtıyo tıpte değil .o çocuk da karakterszlkten bahane bulamamş bunu soylemş sana .bak bnları yazrken bıle eskıler aklıma geldı sınırlendm .kesnlkle kendınde arama suçu boyunda hiç arama hemde

boyum 1.57 herkes beni 18 yaşında sanıyor minyon tipli olmak herzaman hoşuma gidiyor boyumu uzatmak istediğim zamanda topuklu giyiyorum oh nevarmıs yanı sağlığımız yerinde olsunda boyun hiç önemi yok

gercekten damdan düsenin halinden tabii ki de damdan düsen anliyo
anliyorum ben anliyorum.
canim ben 1.56 saniyodum kendimi 1.53müsüm gercekten benim de özgüvenim sifir bu sene üniversiteye basliycam düğün mezuniyet falan disinda topuklu giymisliğim de yok converse converse takiliyorum topuklu da sevmiyorum pek ağladiğim bile oluyo bazen boyum kisa diye.

üstelik benim sevgilim de uzun değil 1.72 falan ama yine de takintiliyim uzun kizlari görüp beğeniyodur bi de bana bak on santim bacağim var diye.
aynen ben de televizyonda falan bakiyorum acaba bunun boyu kactir bak bacaklari ne güzel uzun falan diyorum kendi kendime.

bi kilo alinca bile cok fazla almis gibi görünüyoruz mesela. ben su an 42 kiloyum daha da kilo vermek istiyorum bari zayif olayim diye.
göbeğim falan masallah yani :))

uzun boylu arkadaslarimla yürüyünce falan kötü hissediyorum.
genis pacali pantolon cok severim mesela ama giyemiyorum yakismiyo milletin sort diye giydiği seyler bana kapri oluyo.

bazi zeka geriliği yasayan arkadaslarim sen nasil üniversiteye gitceksin yaa abine ablana bakmaya mi geldin derler falan diyolar takmamis gibi yapiyorum gülüyorum ben de onlarla ama icten ice cok üzülüyorm.

annemler asla müsade etmezler böyle biseye, etseler ameliyati düsünürdüm bari 1.60 olsaydim.
annem hep der bembeyaz tenin var ağzin burnun düzgün saclarin cok güzel bilmem ne diye ama üzülmeyim diye söylüyo öyle, en önemli sey boymus gibi geliyo bana.

ay cok yazdim.

Son düzenleme:
Şuan o eski sevgilinin kafasını taşla eze eze öldürmek istiyorum.canım sen boyunun kısalığından değil o insan azmanının lafları yüzünden depresyona girmişsin yani önceden özgüvenli olup şimdi bunalıma girdiğini düşünürsek.bak benim boyumda kısa..insanlar düşüncesiz kırılıp kırılmayacağımızı düşünmeden laf ederler takmamak lazım.bence eski sevgilinin aşağılık kompleksi falan var kim bilir ilişkiniz boyunca kendi hatalarını gördü ve ayrılmak için bir çok şeyin yanında tabi enn önemlisi olarak boyunun kısalığını gösterdi ve kendini kendince tatmin etti .ne aptallar var ya o çocuğun normal olduğunu zannetmiyorum ben oh ayrılmışsınız da kurtulmuşsun sen daha iyilierine layıksın bebeğim bu saçma lafları takma ve eski hayatına geri dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…