Verirsin kuzum hiç dert etme sen bunları :) Ben 2 ayda 10 kilo verdim biraz uğraşırsın verirsin sende :) o zaman kadar sende boyunu uzun gösterecek parçalara yönel bence.. sende bu dolgu topukları bir dene.. boyun uzadıkça daha ince görünürsün :) İstpanyol paça jeanlarin likralı olanları var.. onları deneyebilirsin.. bu sene bu kareli gömlekler çok moda onlara bir bakabilirsin.. Göğüs altından bollaşan uzun elbiseler de olabilir.
bu bildiğimiz sargı bantları mı.yara bandı boyutunda rulo şeklinde satılanlar.benim de ayağıma arkası çok vuruyor.geçen gün bildiğin ayağımın arka derisi kalkmış.eve zor geldim.yara bandı işe yaramıyor.resmen ayağımın arkası yok
Bir bilen tabanına mendil koy, ayak yüksekte kalınca vurmuyor demisti, öyle de vurdu benim. Baska bir bilen de, yag sür demisti vuran kısma gene vurdu. : ) )
Bir bilen tabanına mendil koy, ayak yüksekte kalınca vurmuyor demisti, öyle de vurdu benim. Baska bir bilen de, yag sür demisti vuran kısma gene vurdu. : ) )
Kışın çizme giyme boyu kisa olanlarda bu çizmeler acayip bacak boyu kesiyor bileği biraz geçen yuksek topuk veya normal topuk bot tarzinda giyebilirsin uzun tunik giyme kalcanin altında olcagi için yine bacak boyunu kesicek bol paça bi pantolon topuklu ayakabilar ve üzerine yapisan bi tişört kazak her neyse daha hoş gösterir seni. Kışın dar paça pantolonlar ve bileğin biraz üstünde bol olmayan topuklu botlar çok isine yarar kiyafet ustune yapistiginda önceliği vucuduna verirsin boyuna değil..
Kışın çizme giyme boyu kisa olanlarda bu çizmeler acayip bacak boyu kesiyor bileği biraz geçen yuksek topuk veya normal topuk bot tarzinda giyebilirsin uzun tunik giyme kalcanin altında olcagi için yine bacak boyunu kesicek bol paça bi pantolon topuklu ayakabilar ve üzerine yapisan bi tişört kazak her neyse daha hoş gösterir seni. Kışın dar paça pantolonlar ve bileğin biraz üstünde bol olmayan topuklu botlar çok isine yarar kiyafet ustune yapistiginda önceliği vucuduna verirsin boyuna değil..