- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi taktak9293
-
Sakin ola aman askerdesin senin ne masrafin olacak tarzi bir dusunceye girmeyin, yakinen biliyorum cidden umulmadik derecede masraf var. En basitinden gunluk 2-3 ogun yemek gideri olsa gerisini siz dusunun. Elbette askerde yemek veriliyor ama bu konuda askerlik yapilan yer cok onemli, kimisi berbat kimisi guzel. Arti izin gunlerinde o agir psikolojiden siyrilmasi icin haftalik sinema vs gibi aktiviteler sart. İzinlerde askerler grupca gezerler, arkadaslari hadi sunu yapalim deyince yok olmazda diyemez insan, bu yuzden masraf var yani.
Hayirlisiyla kavusursunuz insaallah.
yemek kötü ise yine askeriyenin içinde bişyler yiyolardır heraladeSakin ola aman askerdesin senin ne masrafin olacak tarzi bir dusunceye girmeyin, yakinen biliyorum cidden umulmadik derecede masraf var. En basitinden gunluk 2-3 ogun yemek gideri olsa gerisini siz dusunun. Elbette askerde yemek veriliyor ama bu konuda askerlik yapilan yer cok onemli, kimisi berbat kimisi guzel. Arti izin gunlerinde o agir psikolojiden siyrilmasi icin haftalik sinema vs gibi aktiviteler sart.
Bu islere yabanci oldugunuz belli :)yemek kötü ise yine askeriyenin içinde bişyler yiyolardır heralade
O oyle olmuyor iste kantinde ancak tost bulabilirler .10 kisi birleşip disardan söylüyorlardi pizzalar donerler pideler vs vs .Normalde yasak ama bir yolunu buluyorlardiyemek kötü ise yine askeriyenin içinde bişyler yiyolardır heralade
Subay alakartta yiyorlar canimyemek kötü ise yine askeriyenin içinde bişyler yiyolardır heralade
wuhuu bilmiyordumO oyle olmuyor iste kantinde ancak tost bulabilirler .10 kisi birleşip disardan söylüyorlardi pizzalar donerler pideler vs vs .Normalde yasak ama bir yolunu buluyorlardi
Sakin ola aman askerdesin senin ne masrafin olacak tarzi bir dusunceye girmeyin, yakinen biliyorum cidden umulmadik derecede masraf var. En basitinden gunluk 2-3 ogun yemek gideri olsa gerisini siz dusunun. Elbette askerde yemek veriliyor ama bu konuda askerlik yapilan yer cok onemli, kimisi berbat kimisi guzel. Arti izin gunlerinde o agir psikolojiden siyrilmasi icin haftalik sinema vs gibi aktiviteler sart.
bu nasıl bır rahatlıkmıs, askerıyede çıkan yemek belli, gunluk devletınverdıgı cuzı bır para da alıyorlar ee her an sıgara cay ıcemez eğitimler vs oluyor... hafatsonu desen her mekana gıremezler askerler yapacagı dısarda bır kahvaltı belkı sınema alkol alamaz aklıma kötü şeyler geldi valla....Baya rahat takıldı açıkçası. Asker psikolojisi :)
merhaba kızlar;
Sevgilileriniz, kocalarınız, nişanlılarınız kısa dönem olarak askerde aylık ne kadar para harcıyor?
bir de en cok ihtiyacları olan alınması gereken malzemeler ne :)
nerde asker?eşim şu an askerde,
sigara içmiyor
bazen yemek kötü olunca kantinden yiyor çok sık değil.
suyu kantinden alıyor normal su musluk suyu gibiymiş.
her hafta çarşıya çıkıyor. aylık 150 TL harcıyor. ama askerliği nerede yaptığına bağlı tabi.
gerekenler çok fazla ve uzun internette bir çok liste var. Çoğu lazım olmaz diyordu eşim ama hepsini kullandı.
nerde asker?
kısa dönem mi?
allah kavustursun ... sizde aileniz le mi kalıyosnuz.evet kısa dönem Burdur'da
allah kavustursun ... sizde aileniz le mi kalıyosnuz.
ben ailemle kalırım gibi. evlerimiz uzak cünkü:)ben bazen kendi evimde bazen ailemle kalıyorum.
Allah razı olsun inşaallah sizin de göz açıp kapayıncaya kadar gidip gelir.
ben ailemle kalırım gibi. evlerimiz uzak cünkü:)
bu nasıl bır rahatlıkmıs, askerıyede çıkan yemek belli, gunluk devletınverdıgı cuzı bır para da alıyorlar ee her an sıgara cay ıcemez eğitimler vs oluyor... hafatsonu desen her mekana gıremezler askerler yapacagı dısarda bır kahvaltı belkı sınema alkol alamaz aklıma kötü şeyler geldi valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?