Kısa erkek

Boy pos hıkaye eger sevıyorsanız gercekten sevmek ne demek ıyı bılırım onun boyunu gectım en ıgrenc halınden bıle tıksınmezdım ondan dolayı boy vs ınsanların gozunde olan bısey cevreye karsıysa onlar lafını eder ama o adamla yasayacak sızsınız boy gıder pos gıder ama huy kalır adamın huyunu tartın derım sızı sevıyor mu sız kendınızı onun yanında guvende hıssedıyormusunuz sorunlarınızı asabılıyormusunuz bence sordugunuz sorudan sorununuz olmadıgını cozuyorum olsa heralde bu ufacık konuyu takıntı etmezdınız

Adam sonradan 90 derecede yıkanınca çekmedi değil mi? 3 seneden sonra bunun başka bir açıklaması yok da.
Ayrıca siz sevmiyorsunuz bence. Sevgi nasıl olurmuş kendimde gördüm. Değil boyunun kısa olması, herhangi bir uzvu eksik olsa yine severdim

evet klişe ama önemli olan sevgidir ilişki iyiyse boyun ne önemi var. ama bizim millet bokyedibaşıdır sürekli kısasın da kısasın der durur. insanı usandırır. boy senin için çok ciddi bir takıntıysa öyle takma demekle olmaz ya psikologa gitmelisin ya da bi iki santim bile bana yeter diyorsan super growth bitkisel sprey var yatmadan önce haricen uyguluyorsun bi arkadaşımda görmüştüm uzadı bi iki santim onu tavsiye edebilirim ama en doğrusu senin vereceğin sana göre en mantıklı olan karar neyse o canım.

Back
X