Canım öncelikle geçmiş olsun..4.evre metastatik meme ca hastasıyım(yaş 33)..çocuk doğurma kabiliyetim bile kalmadı.ama ben de durumu kabullendim ve hayatımı yaşıyorum..hem de dibine kadar.hayatımda biri de var üstelik..şu an birlikte olduğum kişinin çocukları var(anneleri hayatlarında değil,yıllar önce boşanılmış),benim için öyle değerliler ki..anlarsın..rabbim işte, böyle nasip etti..seven adam her halükarda yanında oluyor zaten, bilirsin..bak ben hala tedaviye benimkiyle birlikte gidiyorum..benim yolumun da sonu yok biliyorum..ama senin gibi kabullenmiş durumdayım..ki sen benden çoooook daha fazla ümit veren durumdasın..ben yaşadığım her günü kelebeğin ömrü gibi, bir günmüşçesine görüyorum.ha kuyruğu dışarıya karşı dik tutmaya çalışsam da içimde zaman zaman fırtınalar kopuyo..o zaman da oturup ağlıyorum..ağladıkça ağlayabildiğime şükrediyorum..iki saat sonra yine gülecek birşey buluyorum..içinde bulunduğun durum seni hayata karşı çook daha güçlü yapıyor,farkındasındır..çok uzun yazmak istemiyorum ama hastane tedavileri, anneyle karşılıklı ağlamalar, gelecek hayalleri kuramamak bunları çok iyi anlıyorum..hiçbirimiz yalnız değiliz..böyle hastalığı olmasa bile herkesin bir yerden yarası var..herkes acılı, bugün değilse bile birgün mutlaka herkes acıyla tanışıyor.sen erken tanışmışsın..ama senin çook uzun yaşayacağını hissediyorum..doğru kişi karşına çıktığında seni zaten kaybetmek istemeyecek..o seni bırakmıycak kii..çocuğunu da doğur, kimin garantisi var.doğuracağın çocuğun bile yok ki garantisi..neden korkasın..sen asıl korkuyla yüzleşmişsin zaten..hayatını yaşa, acını da..ağlamak güzeldir
Ne güzel söylediniz. Güç dediniz ya ben hastalığım sebebiyle güçlendiğim için şanslı bile hissediyorum çoğu zaman. Çünkü öncesinde daha kırılgandım hayatın tadını şimdiki kadar bilmezdim zamanın bu kadar değerli ve kısa olabileceğini hiç düşünmezdim. Yani anlam kattı hayatıma diyebilirim. Siz de inşallah sağlığınıza kavuşursunuz kelebek gibi rengarenk ömrünüz olur. Bakış açınıza hayran kaldım. O çoçuklar etrafında siz olduğunuz için çok şanslılar