Mrb arkadaslar 18 yaşından bugune kdar hep internete cok bagimliydim ve bilirsiniz ki lise zamanlari ve 18 yas cok tehlikeli yaşlardi ve ben ilk sevgilide denmez ne bilim oyle biri sevsin hoslansin istiyrdm cunku butun arkdslrmin sevgli vardi cahildim tabi o siralar ve cok sacma arkdslklar kurdum ve Allahtan o cahillikle cok kötu bsy yapmadim ama nasil desem el el tutusma ve gercektn bna inanin kücuk opusmeler gecti ve ben bunu hep aşk saniyrdm her tanistgm kisi bni kisa olrk opup gttktn sonra birakiyordu grcktn inanin aslnda erkklere oyle bir duskunlugum yoktu arkdslarima ozendim ve hep kisacik iliskiler oldu ve sadece kisa opmeler gecti zaten ben oyle cok konusmayan birisym haliyle bni kandirmalari cok kolay oluyordu nolur kizmyn bna ama smdiye kdar 23 yasndym 7 kisiyle knusmusm ama oyle sehvetli hic birsey yasamadim ve cok pismnim kutu kutu psikolog haplari kullaniyorum evden disari cikmiyorum isim vardi bunlri takinti yptim ve ciktim bnim artik hic gücum kalmafigina inanıyorum nmazimda biriyim bazen kendimi ölduresim geliyor sen boyle bir kiz dgldin niye boyle sacma insnlrn hayatina girmesine izin verdin diye simdi ise kimsenn yüzüne dahi bakamıyorum kalbim sksyr nereye gtsem gunahlarim aklimda ve azap yasiyor gibiyim niye boyleyim namaz kiliyorum kuran okuyorum yine ayni hic gecmiyor ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum..nereye elime atsam bir ise baslasam kendimi guclu hussedemuyorum yemek dahi yiyemiyorum ne olck bnim bu halim..