• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kisa sac..boncuk yada cit cit...

Be peaceful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
159
54
98
Herkese merhaba..size bisey sornak istiyorum benim saclarim omuz hizasinda kisa baya yani ve sarap kizilina boyandi elimde yarim ay cit cit vardi ve koyu renkte o..ama saclarim kisa oldugu icin kuaforum pek hos durmz boncuk yapalim dedi..ilk basta olabilir mi dedim ama nette oyle seyler okudum ki gozum korktu ne yapacagimi sasirdim yaa uzun sacimi cok ozluorum lütfen acil yardim edinn :(((

Boncuk iyi değil. Saçlarınızı hepten mahvedersiniz. Onun yerine iyi bi markanın argan yağını alın. Tatlı badem yağı sürün haftada bir veya 2.. bi de elidorun saç uzatan serisi özellikle spreyi ben çok faydasını gördüm. Sağlıklı saç daha hızlı ve güzel uzuyo.. kestirmeden uzatabiliyosunuz yani

Boncuğu kuzenim yaptırmıştı hiç memnun kalmadı ve fazla kullanmadan çıkarrttırdı. Kendi saçlarıda kopup yolunuyordu.
Ayrıca o ek saçlar feci çirkin duruyor. Çıt çıtta boncukta dışardan resmen görünüyor. Onun yerine saçlarınıza bir süre işlem yapmayın ve 2-3 sene bekleyin. Ben saçlarımı omuzlarımdan biraz yukarda kestırmıştım şuan saçlarım belimde.

Boncuk yaptır hicbişey olmz 250 tane taktirdm cikarttrp tekrar taktrdm yani sürekli kullandım saçım belimde olmasına rağmen gri kullandım aralarda. Ha boncuklar büyük acıtır alışamam diosan mikroboncuk çıkmış smdi minicik bişey onu sor bide ondan yaptır bu ikisi iyi yere yaptirilirsa en sağlıklısi keratin falan deilki saca zarar versin gözün korkmasın hiç

Boncuk yaptır hicbişey olmz 250 tane taktirdm cikarttrp tekrar taktrdm yani sürekli kullandım saçım belimde olmasına rağmen gri kullandım aralarda. Ha boncuklar büyük acıtır alışamam diosan mikroboncuk çıkmış smdi minicik bişey onu sor bide ondan yaptır bu ikisi iyi yere yaptirilirsa en sağlıklısi keratin falan deilki saca zarar versin gözün korkmasın hiç
Degil mi ya bence boncuk dusunuodum ama nette bi cok kisi sacimi yoldu yarisi sacimin gitti iste tarayamiorum yikayamiorum gibi seyler yazinca cok korktum

boncuk dediğin çıt çıt mı ne o değil mi?

ben bi tane taktırmıştım. sadece bi tane. o bölgedeki saçları yoldu da yoldu. zamanla aşağı kaydı potlaştı vs. hiç tavsiye etmem.

Jel kaynak yaptır. Sonrada üstte kalan saçının uzunluğuna göre katlı kesim yaptır. Çok güzel olur.

Afro dalgasıda güzeldir bak. Saçın zarar görmez. Örgü olduğu için istediğin zaman açarsın.

En guzeli kendi saciniz.ve kisa sac her zman modern duruyor.belimd eolan saclarimi bir ara küt kestirmistim onu uzun arkasi kisa modeli.o kadar hos duruyorduki. Bir sure sonra sikildim boncuk dusundum arastirdm kuzenlerim hep kuafor.yapmayalim dediler yaptirmadim surekli argan yagi badem yagi barcelino yagi. Uzadi gitti temiz temiz.bir yilda uzadi yani.surekli bakim yaparsaniz uzatirsiniz

Degil mi ya bence boncuk dusunuodum ama nette bi cok kisi sacimi yoldu yarisi sacimin gitti iste tarayamiorum yikayamiorum gibi seyler yazinca cok korktum
Saçını yolmaz boncuk saçını küçük tutamlarda boncuğun arasına sikistiriyolar buda saçının günlük doğal dökülmesini engelliyor boncuk çıktığında dökülmesi gerekenlerde gidio haliyle benimde birsuru saçım döküldü bianda gidince insan sok oluo ama aslnda normal günlük dökülen sac

En guzeli kendi saciniz.ve kisa sac her zman modern duruyor.belimd eolan saclarimi bir ara küt kestirmistim onu uzun arkasi kisa modeli.o kadar hos duruyorduki. Bir sure sonra sikildim boncuk dusundum arastirdm kuzenlerim hep kuafor.yapmayalim dediler yaptirmadim surekli argan yagi badem yagi barcelino yagi. Uzadi gitti temiz temiz.bir yilda uzadi yani.surekli bakim yaparsaniz uzatirsiniz

bir yılda ne kadar uzadı?

Boncuk iyi değil. Saçlarınızı hepten mahvedersiniz. Onun yerine iyi bi markanın argan yağını alın. Tatlı badem yağı sürün haftada bir veya 2.. bi de elidorun saç uzatan serisi özellikle spreyi ben çok faydasını gördüm. Sağlıklı saç daha hızlı ve güzel uzuyo.. kestirmeden uzatabiliyosunuz
hmm anladm.tesekkurler ole yaparim olmazsa

Saçını yolmaz boncuk saçını küçük tutamlarda boncuğun arasına sikistiriyolar buda saçının günlük doğal dökülmesini engelliyor boncuk çıktığında dökülmesi gerekenlerde gidio haliyle benimde birsuru saçım döküldü bianda gidince insan sok oluo ama aslnda normal günlük dökülen sac
Yani siz oneriosunuz boncugu degil mk

Boncuğu kuzenim yaptırmıştı hiç memnun kalmadı ve fazla kullanmadan çıkarrttırdı. Kendi saçlarıda kopup yolunuyordu.
Ayrıca o ek saçlar feci çirkin duruyor. Çıt çıtta boncukta dışardan resmen görünüyor. Onun yerine saçlarınıza bir süre işlem yapmayın ve 2-3 sene bekleyin. Ben saçlarımı omuzlarımdan biraz yukarda kestırmıştım şuan saçlarım belimde.
Yaa o kadar ozledim ki uzun sacimi bide elimde yarim ay cit cotim var kullanamicam die ole kullaniim demistim kisa saca cit cit kotu durur dedi kuafor

Yorumlarda kimisi memnun kimsi degil olarak okuorum genelde ama inanin kafam.cok karisti elimde cit citim var yarim ay e kisaldi sac kotu goruncek peki ben o saci ne yapicam ole kalicak mi...bende kaynak yapiim dedim ama korkuorum artk kimisi dio yatarken avio kimisi kopuo dio kimisi tarayamiorum dio kimisi ise sacim yolundu gitti dio ole kararsiz kaldim ki anlatamam

Hmm hadi yaa :(

Peki sacinizi taraya biliomuydunuz rahatca denize fln girebildiniz mi bide saciniz dokuldu mu :) ard arda sorfum kusura bakmayin merak ediorum ondan :)

3 senedir kaynak boncuk saç kullanmama ragmen ben bıle cıt cıt kullanmayı dusunuyorum 3 ayda bı kere 200-250 tl sök tak parası verıyorsun saclar evt mahvaluyor. ben alıstıydım ama bana bıle dokunmaya basladı artık sureklı sok tak en guzelı cıt cıt .en azından gecelerı hava alır sac.

3 senedir kaynak boncuk saç kullanmama ragmen ben bıle cıt cıt kullanmayı dusunuyorum 3 ayda bı kere 200-250 tl sök tak parası verıyorsun saclar evt mahvaluyor. ben alıstıydım ama bana bıle dokunmaya basladı artık sureklı sok tak en guzelı cıt cıt .en azından gecelerı hava alır sac.
Ya simdi benin saclar kisa omuzumda cit cit olmaz sana dio kuaforum..bide tak cikar parasi 50 tl istedi..hani elmimdeki cit citi kullanamicakmisin o kisa sacla

Back
X