• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kisa sac..boncuk yada cit cit...

3 senedir kaynak boncuk saç kullanmama ragmen ben bıle cıt cıt kullanmayı dusunuyorum 3 ayda bı kere 200-250 tl sök tak parası verıyorsun saclar evt mahvaluyor. ben alıstıydım ama bana bıle dokunmaya basladı artık sureklı sok tak en guzelı cıt cıt .en azından gecelerı hava alır sac.
Ayrica nasil sacin mahfoldu yani ne oldu tam.olarak

Peki sacinizi taraya biliomuydunuz rahatca denize fln girebildiniz mi bide saciniz dokuldu mu :) ard arda sorfum kusura bakmayin merak ediorum ondan :)
Dipten taranmiyor tabiki ama ben normaldede saçımı hiç taramam hiç dolasmaz gerçek sac yaptrrsan naylon karışımı olmazsa denizdede rahat kullanirsin saçım hiç dokulmedi bide saçım kaynaklı daha gür olduğu için duzlestrmeyide birakmstm toplayıp şekil veriodm gri siyahtı çok farklı güzel duruodu her şekilde dahada sağlıklı olmustu duzlestrmedgm için dinlenmsti baya saçım

İlla uzun saç istiosan boncuktan korkuyorsan ki korkulacak hicbisey yok aslnda ama tarzina uyarsa afrika örgüsü yaptır beline kadar denizde heryerde kullan saçın hep yapılı ben yaptrcam

Dipten taranmiyor tabiki ama ben normaldede saçımı hiç taramam hiç dolasmaz gerçek sac yaptrrsan naylon karışımı olmazsa denizdede rahat kullanirsin saçım hiç dokulmedi bide saçım kaynaklı daha gür olduğu için duzlestrmeyide birakmstm toplayıp şekil veriodm gri siyahtı çok farklı güzel duruodu her şekilde dahada sağlıklı olmustu duzlestrmedgm için dinlenmsti baya saçım
Hmm güzelmis :)

Herkese merhaba..size bisey sornak istiyorum benim saclarim omuz hizasinda kisa baya yani ve sarap kizilina boyandi elimde yarim ay cit cit vardi ve koyu renkte o..ama saclarim kisa oldugu icin kuaforum pek hos durmz boncuk yapalim dedi..ilk basta olabilir mi dedim ama nette oyle seyler okudum ki gozum korktu ne yapacagimi sasirdim yaa uzun sacimi cok ozluorum lütfen acil yardim edinn :KK43:((
Merhaba bende boncuk kaynak kullaniyorum uzun zamandir hicbir zararini gormedim cok ta memnunum duzgun ve kalite bir yerde yaptiriyorsan guzel saonuclar alabiliyorsun saclarim uzadi hala kullaniyorum cok gur durmasini seviyorum. Fakat saci kendin al toptan satan yerlerden daha uyguna gliyor kuafor iki kati ucret talep ediyor bilgin olsun.

Merhaba bende boncuk kaynak kullaniyorum uzun zamandir hicbir zararini gormedim cok ta memnunum duzgun ve kalite bir yerde yaptiriyorsan guzel saonuclar alabiliyorsun saclarim uzadi hala kullaniyorum cok gur durmasini seviyorum. Fakat saci kendin al toptan satan yerlerden daha uyguna gliyor kuafor iki kati ucret talep ediyor bilgin olsun.
Bende yarim ay cit cit var ondan yapicaz boncugu da bu sizin yaptiginiz mikro kaynak mi oluo

Back
X