- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 33
- Konu Sahibi nobodysperfect
-
4 yıl biriyle olup sonrasında 4 ayda başkasını bırakın tanıma süreci sevebiliyorsa ve buda bizim ayrılık sürecimizdeyken oluyorsa ne yazık ki ah etmek hakkım benden kendisi ayrılıp aileme mahçup etti oysa onun için çoğu şeyde ailemi karşıma aldığım halde. Fakat böyle kısaca okuyunca sanki yüzeyselmiş gibi oluyorAyrılmışsınız bitmiş o da başkasını sevmiş neyin ahı bu ben anlayamadımÖmür boyu karşılıklı ayrı ve mutsuz mu olmanız gerekiyor???
Ah etmekten kastım düşünün dört yıl birini çok sevdim diyip ağlıyorsunuz fakat üstüne ayrılıp ayrılık süreci dört ay bu sürede başka biriyle olabilmesi derdim yoksa beni bekleyecek değildiAh etmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Neticede sizi aldatmamış, ayrılmış. Ayrıca mutsuz mu olması gerekli illaDemek ki ilişkiniz duygusal anlamda çoktan bitmişti. Yani adam sizi aldatsa, kandırsa vs hak verebilirdim ama şu an hak vermiyorum. Kendi hayatınıza mutlu olmaya bakın, beddua-ah da etmeyin size döner, kalbinizi karartmayın. Stalku bırakın.
Teşekkür ederim yorumunuz için o süreçtede bana destek olmuştunuz, insan dört yıla saygı bekliyorda kim'den neyden haklısınız Allah'a bırakıp önüme bakmalıyım artıkSizi hatırladım.
Üzülmeyin. Hatta o nişanlandığı kız üzülsün. Adam pis, aile sorunlu. Şükredin. O kızın yerinde de olabilirdiniz.
Üstelik ah etmeniz yersiz. Sizi aldatmamış ki... ayrıldıktan 1 gün sonra birini bulur isterse... sizlik bir durum yok
İşte ben kendim gibi düşünüyorum ilişkiye saygım var bitsede bir süre kimseyi hayatıma almayi karşımdaki kişiye kendime haksızlık olarak görüyorum belkide canım çok acıyor o yüzdendirÜzülmüş olabilirsiniz ama siz ayrıldıktan sonra nişanlanmış neyine ah edeceksiniz ki?
Sizinde hayatınız da biri olabilirdi bu süreçte.
Ahlık bir durum göremedim o yüzden.
İnşâAllah çok sağolun2017 yılından beri bir ilişkim biz ayrildiktan 1 ay sonra evlendi.. bir ilişkim de iki ay sonra ailesinin de bildiği bir kızla ilişkiye yaşıyor bir ilişkim de ki bu en ağıri idi, evlendi.. evet bende çok üzüldüm ve ağladım. Hayatımda ki en kötü 4,5 yildi.. değersizlik, neden ben değil lafları yıllarca beynimi kemirdi. Ama diyorum ya ilahi adalet var. Bu arada biri o kadını bulur bulmaz yani 4 ,5 yıldır 2017 de ayrıldık hala arar ve hâlâ rahat vermez. Ayrılıp iki ay' a sevgili yapan ailesi ile tanıştıran kişi 20 ay boyunca beni stalk etmiş seni çok sevdim dedi hep... Ama hala ikisi de o kadınlar la beraber...sadece son ilişkim bu evlenen ve hayatımi bitiren adam beni ne aradı, ne sordu onun halini bilemem ama geliyorlar emin ol.. bu arada sen içini ferah tut
İnşâAllah çokkk aminZamanla geçecek bu duygun öyle düşün, hep böyle hissetmeyeceksin, mutlu olamayacağını hatırlat kendine. Daha iyisi seni bulsun inşallah :)
Size yaptıkları için ah etmiş olabilirsiniz orasını bilemeyeceğim ama 4 yıl da 40 yıl da sürse ilişkiniz sonuçta ayrılmışsınız. Sevmek için 4 aya ihtiyaç yok insan 1 günde de sevebilir başkasını,aşk öyle bişey çünkü.4 yıl biriyle olup sonrasında 4 ayda başkasını bırakın tanıma süreci sevebiliyorsa ve buda bizim ayrılık sürecimizdeyken oluyorsa ne yazık ki ah etmek hakkım benden kendisi ayrılıp aileme mahçup etti oysa onun için çoğu şeyde ailemi karşıma aldığım halde. Fakat böyle kısaca okuyunca sanki yüzeyselmiş gibi oluyor
Canım çok acıyor o yüzden en iyisi Allah'a bırakıp devam etmek kimse kimsenin ailenisini sevgisini böyle kötü duruma getirmemeli ne diyeyimki diyecek çokta birşey yok sağolunSize yaptıkları için ah etmiş olabilirsiniz orasını bilemeyeceğim ama 4 yıl da 40 yıl da sürse ilişkiniz sonuçta ayrılmışsınız. Sevmek için 4 aya ihtiyaç yok insan 1 günde de sevebilir başkasını,aşk öyle bişey çünkü.
Aynen geçmiş olsun, önünüze bakıp toparlanın bir an önceCanım çok acıyor o yüzden en iyisi Allah'a bırakıp devam etmek kimse kimsenin ailenisini sevgisini böyle kötü duruma getirmemeli ne diyeyimki diyecek çokta birşey yok sağolun
Bende kesinlikle Allah'a bırakıyorum Rabbim büyüktür. Biz haziranda ablamla ankaraya gitmiştik ev tutmak için bulamadık döndüğümüzde korona olduk orada baya olaylar yaşandi bi eski konumda var, sonra benim iyileşmeme yakın ben ayrılmak istiyorum dedi gerekçesi ailesine tutumum ki saygısızlık yapmadim ve konuşmamasından güya çok yakınmışım..Arkadaşım nişanlanmak üzereyken ayrıldı adam 3 ay sonra nişanlanmıştı. Meğerse aynı zamanda diğeriyle de konuşuyormuş zaten. Sizleyken mi buldu yeni kişiyi bu da?
Kesinlikle yazmayın, zor dayanması arkadaşımdan iyi biliyorum. İnanın şuan keyfi çok yerinde iyi ki olmamış diyor. Bu arada ah etti ve bir sürü sorun yaşıyor o adam şimdi. Allah'a havale edin böyle bir insanı.
Allah razı olsun inşâAllah öyle olur, biz oradan döndük haziranda gitmiştik temmuz 9 da koronayı ben atlattım akabinde ayrılmak istediğini söyledi. Allah'a bırakıyorum onu ve annesiniBu kadar kısa sürede nişanlanması normal değil, ya karşı taraf daha önce nişan attığını bilmiyor, aceleye getirdiler ya da sizden önce de hazır b planıydı. Yoksa hiçbir kız yanaşmaz.
Yapacağınız tek şey, kendi yolunuza bakın. Şuan canınızın acıması normal ama zamanla hepsini unutacaksınız geçip gidecek.
Sormayın benimde şaşırdığım bu ben kız halimle önce bi tanıyayım derim, ailem bana dönüp der kızım bu neyin acelesi telaşı daha yeni bir olay atlatmadık mı diye sorar birde bu eski nişanlı kişisi düşünün okumuş dört yıllık mühendislik hani desem cahil aklı yok ailesinin buldugu kişiye kaldı diye ama biz nişan attıktan sonra sürekli ailesiyle köylerine gidiyolardı içimden geçmedi değil ama konduramadım ne diyeyim Allah'a bırakıyorumAdam seri evlenici sanırım kadın olsun da konu sahibesi olsun başkası olsun ya da bambaşka biri olsun fark etmiyor nefes alması yeterliAdam basbayağı niteliksiz, önüne kim gelirse onunla evleniyor 4 ayda evlilik kararı mı olur??
Arada 3-4 ay var sadece hadi buldu diyelim kısa sürede nişanlanmak da biri olduğunu gösteriyor. Allah kurtarmış sizi böylesinden. Dilerim hayatınıza çok daha iyisi, hayırlısı girer.Bende kesinlikle Allah'a bırakıyorum Rabbim büyüktür. Biz haziranda ablamla ankaraya gitmiştik ev tutmak için bulamadık döndüğümüzde korona olduk orada baya olaylar yaşandi bi eski konumda var, sonra benim iyileşmeme yakın ben ayrılmak istiyorum dedi gerekçesi ailesine tutumum ki saygısızlık yapmadim ve konuşmamasından güya çok yakınmışım..
Ah be güzelim yat kalk problemi evlenmeden farkettigine şükret sakın keşke deme iyi ki de ya evlenip çoluk çocuğa karışıp farketmeden ne olacaktı evlenmeden gözüne batan her problem aynı evde yaşamaya başlayınca daha da artıyor bana göre ve bir çoğuna göre şanslısın yolun başında pişman olmuşsun elbet kendine göre biri çıkacaktır karşına ve aklına bile gelmeyecek ...Merhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
İstediğin bir şey olmuyorsa ya senin için hayırlı değildir ya da Allah daha iyisini verecektir. Emin ol daha güzelini yaşayıp iyi ki diyeceksin, iyi ki bitmişMerhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
Ben 10 yıllık evliliğimi bitirdim ve kötü bi durumda deildik meğer beni kandırmış duygularımla oynamış.. boşandıktan 2 ay sonra nişanlandı 6 ayda evlendi.. yani demem o ki haline şükür et bak daha kötüleri var sen erken kurtulmussun.. benim yıllarım boşa gitmişMerhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?