Kısa sürede başkasıyla nişanlandı.

Ayrılmışsınız bitmiş o da başkasını sevmiş neyin ahı bu ben anlayamadım Ömür boyu karşılıklı ayrı ve mutsuz mu olmanız gerekiyor???
4 yıl biriyle olup sonrasında 4 ayda başkasını bırakın tanıma süreci sevebiliyorsa ve buda bizim ayrılık sürecimizdeyken oluyorsa ne yazık ki ah etmek hakkım benden kendisi ayrılıp aileme mahçup etti oysa onun için çoğu şeyde ailemi karşıma aldığım halde. Fakat böyle kısaca okuyunca sanki yüzeyselmiş gibi oluyor

Ah etmekten kastım düşünün dört yıl birini çok sevdim diyip ağlıyorsunuz fakat üstüne ayrılıp ayrılık süreci dört ay bu sürede başka biriyle olabilmesi derdim yoksa beni bekleyecek değildi

Teşekkür ederim yorumunuz için o süreçtede bana destek olmuştunuz, insan dört yıla saygı bekliyorda kim'den neyden haklısınız Allah'a bırakıp önüme bakmalıyım artık

Üzülmüş olabilirsiniz ama siz ayrıldıktan sonra nişanlanmış neyine ah edeceksiniz ki?
Sizinde hayatınız da biri olabilirdi bu süreçte.
Ahlık bir durum göremedim o yüzden.
İşte ben kendim gibi düşünüyorum ilişkiye saygım var bitsede bir süre kimseyi hayatıma almayi karşımdaki kişiye kendime haksızlık olarak görüyorum belkide canım çok acıyor o yüzdendir

İnşâAllah çok sağolun

Size yaptıkları için ah etmiş olabilirsiniz orasını bilemeyeceğim ama 4 yıl da 40 yıl da sürse ilişkiniz sonuçta ayrılmışsınız. Sevmek için 4 aya ihtiyaç yok insan 1 günde de sevebilir başkasını,aşk öyle bişey çünkü.

Canım çok acıyor o yüzden en iyisi Allah'a bırakıp devam etmek kimse kimsenin ailenisini sevgisini böyle kötü duruma getirmemeli ne diyeyimki diyecek çokta birşey yok sağolun

Arkadaşım nişanlanmak üzereyken ayrıldı adam 3 ay sonra nişanlanmıştı. Meğerse aynı zamanda diğeriyle de konuşuyormuş zaten. Sizleyken mi buldu yeni kişiyi bu da?
Kesinlikle yazmayın, zor dayanması arkadaşımdan iyi biliyorum. İnanın şuan keyfi çok yerinde iyi ki olmamış diyor. Bu arada ah etti ve bir sürü sorun yaşıyor o adam şimdi. Allah'a havale edin böyle bir insanı.

Bu kadar kısa sürede nişanlanması normal değil, ya karşı taraf daha önce nişan attığını bilmiyor, aceleye getirdiler ya da sizden önce de hazır b planıydı. Yoksa hiçbir kız yanaşmaz.
Yapacağınız tek şey, kendi yolunuza bakın. Şuan canınızın acıması normal ama zamanla hepsini unutacaksınız geçip gidecek.

Bende kesinlikle Allah'a bırakıyorum Rabbim büyüktür. Biz haziranda ablamla ankaraya gitmiştik ev tutmak için bulamadık döndüğümüzde korona olduk orada baya olaylar yaşandi bi eski konumda var, sonra benim iyileşmeme yakın ben ayrılmak istiyorum dedi gerekçesi ailesine tutumum ki saygısızlık yapmadim ve konuşmamasından güya çok yakınmışım..

Allah razı olsun inşâAllah öyle olur, biz oradan döndük haziranda gitmiştik temmuz 9 da koronayı ben atlattım akabinde ayrılmak istediğini söyledi. Allah'a bırakıyorum onu ve annesini

Sormayın benimde şaşırdığım bu ben kız halimle önce bi tanıyayım derim, ailem bana dönüp der kızım bu neyin acelesi telaşı daha yeni bir olay atlatmadık mı diye sorar birde bu eski nişanlı kişisi düşünün okumuş dört yıllık mühendislik hani desem cahil aklı yok ailesinin buldugu kişiye kaldı diye ama biz nişan attıktan sonra sürekli ailesiyle köylerine gidiyolardı içimden geçmedi değil ama konduramadım ne diyeyim Allah'a bırakıyorum

Arada 3-4 ay var sadece hadi buldu diyelim kısa sürede nişanlanmak da biri olduğunu gösteriyor. Allah kurtarmış sizi böylesinden. Dilerim hayatınıza çok daha iyisi, hayırlısı girer.

Ah be güzelim yat kalk problemi evlenmeden farkettigine şükret sakın keşke deme iyi ki de ya evlenip çoluk çocuğa karışıp farketmeden ne olacaktı evlenmeden gözüne batan her problem aynı evde yaşamaya başlayınca daha da artıyor bana göre ve bir çoğuna göre şanslısın yolun başında pişman olmuşsun elbet kendine göre biri çıkacaktır karşına ve aklına bile gelmeyecek ...

İstediğin bir şey olmuyorsa ya senin için hayırlı değildir ya da Allah daha iyisini verecektir. Emin ol daha güzelini yaşayıp iyi ki diyeceksin, iyi ki bitmiş

O aklı başında arkadaşı eve çağırın, bol abur cubur, pijamalar, Sen Uyurken, Sleepless in Seattle ve En iyi Arkadaşım Evleniyor filmleri ya da Bbc nin Ask ve Gurur mini dizisini açın. Mis gibi akşam. Evlenince iyice hijyen sorunu yasayacak bir adamla evleneceği için de o kızkardeşimize sevgimizi yollayalım boşverin gitsin.

Ben 10 yıllık evliliğimi bitirdim ve kötü bi durumda deildik meğer beni kandırmış duygularımla oynamış.. boşandıktan 2 ay sonra nişanlandı 6 ayda evlendi.. yani demem o ki haline şükür et bak daha kötüleri var sen erken kurtulmussun.. benim yıllarım boşa gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…