- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 33
- Konu Sahibi nobodysperfect
-
Öyleymiş sanırım ayrılmayı isterken eskiden böyle konu açılsa sesi titreyen kişi gitti kararlı kişi gelmişti..Allah razı olsun inşâAllahArada 3-4 ay var sadece hadi buldu diyelim kısa sürede nişanlanmak da biri olduğunu gösteriyor. Allah kurtarmış sizi böylesinden. Dilerim hayatınıza çok daha iyisi, hayırlısı girer.
Çok sağolun Allah razı olsun içim canım çok yanıyor oda umarım geçer, inşâAllahAh be güzelim yat kalk problemi evlenmeden farkettigine şükret sakın keşke deme iyi ki de ya evlenip çoluk çocuğa karışıp farketmeden ne olacaktı evlenmeden gözüne batan her problem aynı evde yaşamaya başlayınca daha da artıyor bana göre ve bir çoğuna göre şanslısın yolun başında pişman olmuşsun elbet kendine göre biri çıkacaktır karşına ve aklına bile gelmeyecek ...
Allah razı olsun çok sağolun inşâAllah öyle diyeceğim günlerde gelirİstediğin bir şey olmuyorsa ya senin için hayırlı değildir ya da Allah daha iyisini verecektir. Emin ol daha güzelini yaşayıp iyi ki diyeceksin, iyi ki bitmiş
Sizin adınızada kendi adımada çok üzüldüm üzülüyorum başka birinin mutsuzluğundan kendime daha kötüsü varmış tesellisini çıkaran biri değilim, benimde 4 yılım gitti sizinde 10 yıl ikiside aynı şey başımıza gelen durum kötü Rabbime havale ediyorumBen 10 yıllık evliliğimi bitirdim ve kötü bi durumda deildik meğer beni kandırmış duygularımla oynamış.. boşandıktan 2 ay sonra nişanlandı 6 ayda evlendi.. yani demem o ki haline şükür et bak daha kötüleri var sen erken kurtulmussun.. benim yıllarım boşa gitmiş
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim şuan iş yoğunluğu iş yerindeyken aklıma çok gelmiyor geliyo ama hemen işe konsantre oluyorum evde ağlama atakları filan en kısa zamanda arkadaşla görüşücem ayrıca tekrar teşekkür ederimO aklı başında arkadaşı eve çağırın, bol abur cubur, pijamalar, Sen Uyurken, Sleepless in Seattle ve En iyi Arkadaşım Evleniyor filmleri ya da Bbc nin Ask ve Gurur mini dizisini açın. Mis gibi akşam. Evlenince iyice hijyen sorunu yasayacak bir adamla evleneceği için de o kızkardeşimize sevgimizi yollayalım boşverin gitsin.
Onu ve onu hatirlatacak herşeyin karşına cikmasini engelle ve yoluna devam etMerhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
İnan bana muhtemelen seni istemiyordur sana inat ailesi tertip etmiştir nişanı sen kurtulduğunu sevin ve uzuleceksen onun nişanlısından üzül sen vardır bunda da hayır de yoluna bak Allah inşaAllah tez zamanda istediğin gibi biri ile karşılaştirir da sen de buraya gelir hakliydiniz dersiniz ...Çok sağolun Allah razı olsun içim canım çok yanıyor oda umarım geçer, inşâAllah
Neye aglıyorsunuz bunları dedikten sonra?midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için.
Hijyen sorunlarını hatırlayın derim bu en büyük tavsiye olacaktırMerhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
Çok iyisiniz Allah razı olsun, bu şekilde düşünmem gerekiyor. İnşâAllah şu acılarımı atlattıktan sonra istediğim gibi biri çıkarsa buraya gelip özellikle size yazıcam çok sağolunİnan bana muhtemelen seni istemiyordur sana inat ailesi tertip etmiştir nişanı sen kurtulduğunu sevin ve uzuleceksen onun nişanlısından üzül sen vardır bunda da hayır de yoluna bak Allah inşaAllah tez zamanda istediğin gibi biri ile karşılaştirir da sen de buraya gelir hakliydiniz dersiniz ...
O inanın hep aklımda tabi resimlere bakınca onlar gelmiyo ama karakterinde bu kadar kötü bilmezdimHijyen sorunlarını hatırlayın derim bu en büyük tavsiye olacaktır
Bu durumları yaşamak gerçekten zor sıkıntılı bir süreç onca yıl yalanmıydı dedirtiyor.. Allah'a bırakıp yoluma elbette devam etmeliyim yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederimSenin durumunu yıllar önce yaşadım. Süre bile aynı. 4 ay sonra yüzüğü taktı 1 yıl içinde evlendi. Başlarda kabullenmesi çok zor.
Sen daha ayrılığı sindirememisken o yeni bı hayata adım atıyor. Bak bunlar aklından geçecek ama zamanla iyi ki diyeceksin. Biseyler yolunda gitmemiski ayrilmissin. Yiprattiginla geçip gider günler.
Bana en iyi gelen şey, gezmekti. Hemen tatile çıktım. Daha önce gitmedigim sehirleri gezdim. İlk bunalımı atmak için çok iyi geliyor. Bol bol kitap okudum, arkadaşlarıma vakit ayırdım. Sevdiğin seyleri şuan istemesende yapmak zorundasın. Biseyler yap yeterki boş vakit üretme,
Sonra bı baktım kafam mis gibi olmuş.
Çok haklısınız ama konuyu açarkende yazmıştım bu kadar üzüleceğim aklıma bile gelmezdi, dört yılın sonu 4 ay bile yasını tutmadan biriyle nişanlanması şu kelimeleri yazmışta olsam canım çok acıyor bir yalana kendimi inandırmışımNeye aglıyorsunuz bunları dedikten sonra?
Benimde ya muhtemelen ben hayatındayken olmuş ve ben saf nasıl farkedemedim, diğer ihtimal biz her ayrıldığımızda annesi köyden birini bulmayı tavsiye ediyomuş ona oda istemiyorum diyomuş bu sefer istemiş demekki. Allah'a bırakıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederimArkadaşımın 3 senelik sevgilisi ayrılığın hemen ardından birini bulup tarih yazmıştı meğerse arkadaşımla ayrılık esnasında kızla konusuyolarmis ve bulduğu kızla nişanlandı ama hala arkadasima yazıyor seni çok seviyorum seni unutamadım vs gibi şeyler ve bu adam hala o kızla nişanlı diyoemus ki eğer benimle olursan nişanı atarım 1 2 defa atmış fakat tekrar barismislar kızlayani şöyle soyleyim sizinkinjn pişman olup gelme ihtimali çok yüksek arkadaşım o zamanlar çok kötüydü şimdi yeni ilişkisi var ve çok mutlu iyiki onunla olmamisim diyor canınız yanıyor evet ama zamana bırakın kesinlikle yoluna girecek herşey
Ben Allaha havale ettim ki ne benim ne oğlumun ahı kalmaz. Onun boynunu bükük bıraktı. Babalığı batsın aramıyor görmüyor zaten. Allahım oğlumla bana saglıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsinSizin adınızada kendi adımada çok üzüldüm üzülüyorum başka birinin mutsuzluğundan kendime daha kötüsü varmış tesellisini çıkaran biri değilim, benimde 4 yılım gitti sizinde 10 yıl ikiside aynı şey başımıza gelen durum kötü Rabbime havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?