- Konu Sahibi nobodysperfect
-
Benden ayrıldıktan sonra isterse memlekete reisi cumhur olsun, isterse evlensin , isterse boşansın..Merhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
Amin inşâAllahBen Allaha havale ettim ki ne benim ne oğlumun ahı kalmaz. Onun boynunu bükük bıraktı. Babalığı batsın aramıyor görmüyor zaten. Allahım oğlumla bana saglıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin
Teşekkür ederim yorumunuz içinBenden ayrıldıktan sonra isterse memlekete reisi cumhur olsun, isterse evlensin , isterse boşansın..
Siz kendi hayatınıza bakın, ayrıca fotoğraflarda herkes mutlu..
Bu kısmı bile aynı. Gitti anasının bulduğu kızla evlendi. Kendi seçimini bile yapamayacak insanla, kazara evlendiğini düşün. Kaynana görümce derdin bitmezdi.Diğer ihtimal biz her ayrıldığımızda annesi köyden birini bulmayı tavsiye ediyomuş ona oda istemiyorum diyomuş bu sefer istemiş demekki. Allah'a bırakıyorum.
Diğer ihtimal de olabilir çünkü bazı erkek anneleri evlendirmek için sürekli bir arayış içerisinde oluyorlar yara bandı niyetine kabul etmiş te olabilir ama siz önünüze bakın Allah'a havale edin inanın ki yanına kalmazBenimde ya muhtemelen ben hayatındayken olmuş ve ben saf nasıl farkedemedim, diğer ihtimal biz her ayrıldığımızda annesi köyden birini bulmayı tavsiye ediyomuş ona oda istemiyorum diyomuş bu sefer istemiş demekki. Allah'a bırakıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim
Ben o kadar uğraştım emek verdim düşünün babam üniversitesi bitsin askerlikte öyle yüzük takılsın dedi diye canla başla bitirdi, araba kullanmayı bilmiyordu ben böyle olmaz ilerde bi acil durum olur öğren dedim diye gitti öğrendi tabi ona kalsa arabaları o süreçte yokmuşta ondan öğrenmiyomuş üstüne hal hareketlerinde düzeltilmesi gereken ne varsa düzelttirmeye çalıştım kalkıp bunca emek sadece 4 ayda biriyle nişanlanması içinmişBu kısmı bile aynı. Gitti anasının bulduğu kızla evlendi. Kendi seçimini bile yapamayacak insanla, kazara evlendiğini düşün. Kaynana görümce derdin bitmezdi.
Bu sorunları yaşayan kadınların eşleri bu tipler işte...
Annesi zaten ben ankarada evlerindeyken oğlumun yaşı geçti evlenemedi diye veryansın ediyordu sanki benim yaşım geçmedi zamanım gitmedi gibi sürekli arayış içindeydi annesi onu ve annesini gerçekten Allah'a havale ediyorum Allah'a bırakıyorumDiğer ihtimal de olabilir çünkü bazı erkek anneleri evlendirmek için sürekli bir arayış içerisinde oluyorlar yara bandı niyetine kabul etmiş te olabilir ama siz önünüze bakın Allah'a havale edin inanın ki yanına kalmaz
Yat kalk sadaka ver bacım. Eline çekirdeği al ve olacakları izle gör. Hergün şükür edeceksin .Merhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
Allah razı olsun inşâAllah öyle olur, orada çekmediğim rezillik kalmadi annesi oğlumun başını yakamam der oğlu hiç ses etmez sinirlendim ama yansıtmadım sinirlenmem bile suç olduYat kalk sadaka ver bacım. Eline çekirdeği al ve olacakları izle gör. Hergün şükür edeceksin .
Kurtuldun yol yakınkenAllah razı olsun inşâAllah öyle olur, orada çekmediğim rezillik kalmadi annesi oğlumun başını yakamam der oğlu hiç ses etmez sinirlendim ama yansıtmadım sinirlenmem bile suç oldu
Geçecek emin ol. Başkası ile görsen bile umrumda olmayacak tecrübe ile sabit. Salla gitsin modun da olacaksınÇok sağolun Allah razı olsun içim canım çok yanıyor oda umarım geçer, inşâAllah
Ben bu durumu anlayamıyorum, umarım çok pişman olur kendiside aileside sevdigi insanı kazanmak varken neden başkası hoş sevseydi ayrılmak istemezdi orasıda ayrı Allah büyüktürBaşına gelmiş biri olarak söylüyorum. 6 yıllık ilişkim bitti gitti kendi istedi ayrılmak 4ay sonra görüşmek istedi defalarca gel git yaptı psikolojim altüst oldu . Sonra gitti en yakın arkadaşımla evlendi aradan geçmiş 7 yıl 1 çocuğu olmuş bana yazıyor eskilerden bahsediyor fln dayanamadım bastım engeli .. çok takılma bi anlık yapılan bütün her şey pişmanlıkla sonuçlanıyor kendine bak önüne bak
Boşver inan ilk zamanlar depresyona girme üzülme fln yaşıyorsun ruh gibiyiz geziyorsun cidden bk kendine kuaföre git süslen . Benm tek avantajım önce kuaföre gittim bi değişiklik ardından mesleğimle ilgili kursa ardından seramik ve pilates kurslarına gttim evlenmeden önce de arayıp sordu ama ben yüz vermedim artık tatilden tatile koşturuyordum cidden kendme baktım ufkum açıldı her şerde vardır bi hayr dedikleri işte. Şimdide ah keşke eşim benden boşansa yok tayt giyiyormusun hala ahh o eski günler cidden silmesem atardım sana yok baya değişmişsin duyduğuma göre pilates hocalığı yapıyormuşsun fln nereden duyduysa şrfsiz merak etme giden dönüyor sen önüne bak kendine bak ..Ben bu durumu anlayamıyorum, umarım çok pişman olur kendiside aileside sevdigi insanı kazanmak varken neden başkası hoş sevseydi ayrılmak istemezdi orasıda ayrı Allah büyüktür
Nişan evlilik günü herkes mutlu poz verir. Zaman gösterir mutluluk devam edip etmeyecegini. Enerjinizi kendinize verin. Yiyip icip gezin..Merhabalar, daha önceki aile ortamı hijyen konum vardı, o konuya istinaden çok kısa geçmek istiyorum. 4 yıllık süren bir ilişkiydi zaten ailesinin tutumu kendi son zamanlardaki hijyensizliği vb bir yığın olay yüzünden bana benim için zor bir karar ama ayrılmak istiyorum demişti 9 temmuzda. Dün nişanlandığı fotoğrafı gördüm bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Tam 4 ay geçti ve mutluluk pozu vererek gayet mutlu şekilde nişanlanmış. Ona sayfalarca yazmak ah etmek istedim yakın arkadaşım kendini düşürmekten başka bir işe yaramaz dedi yapmadım. Ama içim o kadar acıyor o kadar üzülüyorumki bana vereceğiniz en ufak tavsiyeye bile ihtiyacım var teşekkür ederim.
Ankaraya gittiğimde elimden tutup ağladığım için sarılan üzülen kişi nasıl 4 ayda bir başkasını gerçek anlamda sevip birşey hissedebiliyor bunu anlamıyorum, benim 4 yıla ilişkime sevgime en önemlisi karşıma doğru insan çıkmış olsaydı bile (süreçte öneriler çok oldu) saygım var karşımdaki insana sevgim dahi bitmiş olsaydı en azından bu kadar kısa sürede hayatima birini almazdım hadi öyle bir yanlış yaptım gidip nişanlanmak gibi büyük bir karar vermezdim herkesin kendi karakteri sonuçtaBüyük ihtimalle artık sevgi,ilgi bittiği için ayrılmışsınız.
Adam da hayatında yeni bir sayfa açmış.
Sizin de karşınıza sevip sevileceğiniz biri çıkınca eminim aynısını yapardınız.
Neden ah etmek istediğim beni en kötü ruh halimde hastayken ayrılmak istediğini söyledi yarı yolda bıraktı ayrılmak benim kararım olsa haklısınızHer şeyi anladım da neden ah etmek istiyorsunuz onu anlayamadım. İlişkiniz bitmiş, birbirinize herhangi bir sadakat yükümlülüğünüz söz konusu değil. Aldatılma gibi bir durum da yok anladığım kadarıyla. Hayatına sizden daha hızlı olarak birini dahil etmiş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?