okuduğun kitaplarda anlamını bilmediğin sözleri ata sözlerini ve deyimleri araştır çok faydalı oluyorİki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
İki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
okuduğun kitaplarda anlamını bilmediğin sözleri ata sözlerini ve deyimleri araştır çok faydalı oluyor
yarar merak etme fark yaratıyo insanda gerçektenbugün bi atasözü deyim kitabı alayım diyodum..işine yarar diyorsanız hemen aliyim
İki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
Sorun ne kimi kıskanıyorsun sen?
Sorun ne kimi kıskanıyorsun sen?
Kimseyi kıskanmıyorum.Kendimden memnun değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?