Bu bir anda olacak birşey değil. Bir de bazı şeyler zorlamakla olmuyor, birşeye ilginiz varsa aklınızda kalır zaten.
Bir de vikipediada gezinin. Şahsen ben konudan konuya atlıyorum farkında olmadan, o kadar sürükleyici ki. Kafamda gerekli gereksiz bir sürü şey birikti
ben de çok yapıyorum onu, geçen gün maymun türlerinden girdim, pandalardan çıktım, en son çin tarihini okurken uyuyakalmışımoysa ki tek derdim 4 yaşında çocuğun maymunlarla ilgili bir sorusuna cevap bulmaktı
Nerden biliyorsun ilerleme olmadığını?
Birisiyle diyalog halindeyken belli olur o.
Nasıl test ettin kendini de ilerleme yok
Alemsiniz yaşınız kacbugün bi atasözü deyim kitabı alayım diyodum..işine yarar diyorsanız hemen aliyim
Psikoloji ve dünya klasiklerini oku, bir de şiir kitapları oku. Bilgi yarışmaları oyna falan :)İki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
Alemsiniz yaşınız kac
Herkes her konuda fikir sahibi olamaz.sakin o konuşuyor diye bilmediğin konuda biliyormuş gibi davranma.
zikri sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.
genel kultur için kitap oku kişisel gelişim kitapları oku gazete oku siyasetten ekonomiden açık oturumları takip et.
ama bilmeden konuşma lütfen komik durumda dusersin
evet...24 neden çok çocuksumu geldi size
tarih siyaset kitapları oku benceİki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
bu iş sadece kelime dağarcığını geliştirmekle olmaz her konuda fikri olan çok okumuş, çok görmüş, çok izlemiş biridir. hayat tecrübesi vardır, benımde her konuda bir fikrim vardır bazen kendime saklarım bazen saatlerce konuşurum.İki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?