- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
şimdi bu biraz tepki yaratabilir...
ama sana tek tavsiyem bir kitap.. adı da Tanrılar Okulu... tövbe bismillah diyebilirsin.. koşulsuzca yargılayabilirsin..
ama okuduğunda herşeyi çok net anlayacaksın.. şu an en çok satanlar arasında. ben bu kitabı erkek arkadaşımın annesinin kitaplığından aldım... dünyayı değil kendini değiştirmek düşüncelerini duygularını ufkunu genişletmek ve kendini tanımak istersen hiç kuşkusuzca al.. D&R da 29,99 a satılıyor..
kişisel gelişim kitapları oku. her gün gazete oku.İki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
Piskolog değil, psikolog. Bu da benden bir katkı olsun; )kimsenin yorumu yok mu?? kendi kendimin piskoloğu olmak istiyorum değişmek istiyrum.Yaşadığım çocukluk yüzünden çok sessiz kaldım.Değişicem ama bu şart.
bugün bi atasözü deyim kitabı alayım diyodum..işine yarar diyorsanız hemen aliyim
Genel kültür sadece atasözü ve deyimler kitabıyla olur mu Allah aşkına?
Türk ve dünya edebiyatı yazarlarının kitaplarını, tarihte yaşanmış siyasi olayları okuman lazım. Kendi fikrine yakın bulduğun yazarı okudukça anlarsın. Her yazarın fikri kabul edilecek diye bir şey yok.
Dünya klasiklerini yazmış yazarların eserlerini araştır hepsini okuyamasan da öğren kulak dolgunluğu olsun.
Bu biraz da ilgi alanıyla alakalı. Eğer dünya gündemine ilgin yoksa ne okursan oku hafızaya işlemez. Bir zaman sonra sıkılırsın. Bunu zaten kendin için istemen lazım. Erkek arkadaşının yanında iyi görünmek için değil.
Ayrıca kimse her konuda bilgi sahibi değildir. Fikri vardır ama bilgisi yoktur sadece konuşuyordur.
Erkek arkadaşım için değil ben erkek arkadaşımı sadece bir örnek gösterdim.Kendim için istiyorum gelişimi. Sadece atasözü kitabıyla değil o da bir alternatif olabilirse diye, farklı nelerden yararlanabilirim mesela diyorum yani...fikrinizi almak istemiştim
kimsenin yorumu yok mu?? kendi kendimin piskoloğu olmak istiyorum değişmek istiyrum.Yaşadığım çocukluk yüzünden çok sessiz kaldım.Değişicem ama bu şart.
kitap ile genel kültür ancak yılların birikimi ile olacak bir şey. ben kendimi bildim bileli okurum ve o sayede genel kültürüme güvenirim. ama onun dışında gezmenin de çok faydası var. gazete ve köşe yazarı takip etmelisiniz, özellikle bazı hareketleri, sistemleri öğrenmelisiniz.. komünizm, sosyalizm, milli görüş, liberalizm, kapitalizm gibi aklınıza gelecek şeyler.. her türlü görüşü okumalısınız.İki iki bçk ay gibi bir sürede kelime dağarcığını geliştirmem mümkün müdür? Kitap oku dedi herkes okuyorum şuanda kitap...okumaya devam ediceğim ama belki komik gelicek bu konum size ama ilerleme olmadı hala.Ne yapabilirim gelişim için? mesela sevgilimin her konuda söyleyecek bir fikri var...bi konu olduğunda muhakkak o konu hakkında fikri oluyo ve sohbete başlıyor..Ben de onun gibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?