- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
Canım, açıkçası babamın maddi durumu çok iyidi, bir süredir maddi problemlerimiz vardı ama geçiyor çok şükür, yalnız erkek arkadaşımın babası aynı durumda değil, yani ben istesem babam en iyisini yapar, yapmaya çalışır ama onlar yapamaz, ben ailelere yüklenmeyi de doğru bulmuyorum zaten, kalkıp bilmem kaç milyar para biriktireceğim gibi ütopik bir düşüncem yok, neyi karşılayabilirsek, kredi durumları falan, her yolu var bunun.
Ben hazırlık yapacağım ama o 6 ay askerde olacak.
Ya bizim amacımız kendi başımıza bir şeylerin altından kalkabilmek, bu da çok zaman almaz zaten, ha ayrıca dör dörtlük olmaz ama dört ikilik, birlik olur benim olur, kimse borçsuz evlenmiyor sonuçta.
bizde eşimle yapmıştık herşeyi. şuan borcumuz var ama ödenmeyecek gibi değil.
bizim hazırlıklarımız hemen hemen 1 yıl 3 ay kadar sürmüştü. başladığımızda nişanlı bile değildik. para biriktiriyorduk.
bir yandan ben çeyiz hazırlığı yapıyordum. tabi öyle aman aman bir para biriktirmedik ama en azından peşinatları ödedik. sonra taksitle ödemiştik mobilyaları. inşallah atlatırsınız sıkıntısız bir şekilde. bu arada ben çalışıyorum o yüzden kendim yaptım herşeyimi. sana baban elinden geldiğince yardım eder.
Son düzenleme: