Kısa sürede evlilik

Aynen saklama da olabiliyor görmeme de

Ben de süre ile alakası olduğunu değil, kendini tanımakla ve hayata bakış açısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ortak keyifler, ortak zevkler, nezaket, görgü, eğitim, aile yapısı, kendine ve etrafa saygısı gibi kriterlerim vardı. Bazı şeyler gerçekten anlaşılıyor. Boşa atıp, boş konuşan, boş bir insan mı? 1 saatlik görüşmede bile anlaşılır. Benim için komik, mütevazi ve dolu biri olması çok önemliydi. Önce arkadaş olabilmeliydik ki, onunla saçmalayabileyim. Öyle olduğunu düşündüğüm eşimle, tanışmamızdan 4 ay sonra evlendik.

Bizde eşimle tanıştıktan 4 ay sonra evlendik. Şu an 7 aylık evliyiz. Bence bi insanı ne kadar tanırsanız tanıyın aynı evde yaşamadan tam anlamıyla tanıyamazsın. Çok şükür ki eşim bana her konuda çok yardımcı , anlayışlı biri. Arada beni sinir etse de çok seviyorum onu. Tanıma zamanından ziyade tanımaya çalışırken kaliteli zaman geçirebiliyo musun , ortak zevkleriniz var mı , oturuşu , kalkışı vs ye dikkat edilmeli bence.

Beeen
1 ay sonra evlenmek istedigini söylediii
Cok ani oldu
4 ay sonra evlendik ama sunu söylemeliyim baslarda cok kafa karisikligi oluyor.. buyuk sans isi ... cok ince dokuman gerekli yanlis adim olmamasi icin .
O insani ayni eve girdiginde taniyorsun gercekten ama erkekler kendini belli ediyor oturup kalkmasi , kurdugu cumlelerle bakis acisini görebiliyorsunuz.

Uzun da tanisan kisa da tanisan erkekler evlendikten sonra 360 derece dönüyor canim asla ayni evde yasamadan ne olduklarini anlayamazsin. Kendilerini asla sevgililik döneminde belli etmezler. Fragmanda farkli filmin iceriginde farkli seyler izlersin. Evlilik sans isidir sansin varsa iyi birine denk gelirsin mutlu olursun ama sansin yoksa en iyi adam bile evlendikten sonra canavar olur .

eşimle görücü usulü tanıştık nişandan 5 ay sonra düğünümüz oldu toplamda 6 7 aylık bir tanışma süremiz oldu yani şuan 1 yıllık evliyiz ve çok çok çok mutluyuz yine olsa yine aynı şekilde aynı insanla evlenirdim

Bende esimle tanistiktan 2ay sonra evlenme teklifi aldim 6 ay sonra evlendik.simdi 5 yillik evliyiz her evlilikte oldugu gibi arada problemlerimiz oluyor.cok mutluyuz ve hic pisman degilim evlendigime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…