Biz 5 sene konuştuk 2 aylık evliyiz derlerdi ayni evin icine girince degisir die inanmazdım yok canım 5 senelik tanıdığım adam neyi degisebilir derdim degisiyomus:) ha onunla mutluyum cok da seviyorum ama iyi olsun kötü olsun huyları yeni yeni öğreniyorumİyi geceler kısa sürede evlilik yapıp mutlu olanlar var mı yani uzun uzun bir tanıma süreci olmadan. Ben artık uzun ilişkilerden soğudum. 5 ayda evlenen bir arkadaşım çok mutlu. 2 ayda evlenen bir arkadaşım boşanma aşamasında. Ben artık insanları dışardan gözlemlemeye daha çok önem verir oldum. Yani iyice dışardan hal ve tavırlarını gözlemleyip ona göre ilişki sürecini başlatmak. Çünkü bir insan çevresine nasıl davranırsa zaman geçtikçe bana da öyle davranır diye düşünüyorum ilk heycanlar geçtikten sonra. Bir de sanki insanlar ilişki sürecinde farklı davranıyorlar kendileri gibi olmuyorlar. Uzun uzun görüşüp evlenince ve gerçek tavırları ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyorlar. Biraz da sevgililikten soğudum sanırım. Biriyle görüşürsem evlilğe gitsin yuvam olsun olmayacaksa hiç olmasın diye düşünüyorum. Annem de hep uzun tanı der ben artık sıkılıyorum uzun sevgililik süreçlerinden Yani şu an bir insan hoşuma gitse de yok bu daha 4 5 sene evlilik kafasına gelmez diye düşünüp vazgeçebiliyorum. Sağlıksız mı düşünüyorum?
10 yıldır tanıdığım adamın yeni yeni huylarını kesfediyorum. Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyorduk ama olmayacak gibi duruyor bu gidişle. Bi insan daha ne kadar uzun tanınabilir ki..
Ben haziran sonunda tanisip eylul de evlenmeye karar verip 29 ekim de nisanlanmistik. Rabbime sukur mutluyum. Bu biraz ayla yilla alakali degil . 30 yasina gelince ve etrafta insan sarrafi olunca sana deger veren seven ilgi gosteren erkek nasil olur anlayip oyle evleniyosun :)İyi geceler kısa sürede evlilik yapıp mutlu olanlar var mı yani uzun uzun bir tanıma süreci olmadan. Ben artık uzun ilişkilerden soğudum. 5 ayda evlenen bir arkadaşım çok mutlu. 2 ayda evlenen bir arkadaşım boşanma aşamasında. Ben artık insanları dışardan gözlemlemeye daha çok önem verir oldum. Yani iyice dışardan hal ve tavırlarını gözlemleyip ona göre ilişki sürecini başlatmak. Çünkü bir insan çevresine nasıl davranırsa zaman geçtikçe bana da öyle davranır diye düşünüyorum ilk heycanlar geçtikten sonra. Bir de sanki insanlar ilişki sürecinde farklı davranıyorlar kendileri gibi olmuyorlar. Uzun uzun görüşüp evlenince ve gerçek tavırları ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyorlar. Biraz da sevgililikten soğudum sanırım. Biriyle görüşürsem evlilğe gitsin yuvam olsun olmayacaksa hiç olmasın diye düşünüyorum. Annem de hep uzun tanı der ben artık sıkılıyorum uzun sevgililik süreçlerinden Yani şu an bir insan hoşuma gitse de yok bu daha 4 5 sene evlilik kafasına gelmez diye düşünüp vazgeçebiliyorum. Sağlıksız mı düşünüyorum?
Olabilir tabi insanlar değişir sonuçta. 19 yaşındaydı o biz tanistigimizda. Ama gecen yıla göre bile değiştiğini hissediyorum bazen. İnsanlar sürekli bir değişim içinde benceO yasla alakali biraz da , misal 18 yasinda tanisip 10 sene beraber olursunuz tam kisiligin oturdugu , her insanin degistigi yillar , ilk tanistiginiz insandan cok farkli olur 10 sene sonra
Ama 35 de tanisir 10 sene beraber olursunuz , 10 sene sonra hala ayni insandir cunku cok temel degisimler olmuyor belli yastan sonra
Dun bir dizide duydum , beynin karar verme korteksi 25 yasinda gelisimini tamamliyormus yani 25 yasina kadar insanlarin karar verme mekanizmasi saglikli calismiyor , o yuzden tanisilan yas cok onemli
Olabilir tabi insanlar değişir sonuçta. 19 yaşındaydı o biz tanistigimizda. Ama gecen yıla göre bile değiştiğini hissediyorum bazen. İnsanlar sürekli bir değişim içinde bence
Hicbir kuralo kaidesi yok malesef tamamen kumar.basinda olumsuz sinyal verenlerden zaten kacilir da pirincin icinde pirinc gibi gorunen taslar cok tehlikeli.kavun degil ki koklayasin.disaridan baktim yesil turbe icine girdim estagfur tövbe olanlar da cok.Allah iyilerle karsilastirsinİyi geceler kısa sürede evlilik yapıp mutlu olanlar var mı yani uzun uzun bir tanıma süreci olmadan. Ben artık uzun ilişkilerden soğudum. 5 ayda evlenen bir arkadaşım çok mutlu. 2 ayda evlenen bir arkadaşım boşanma aşamasında. Ben artık insanları dışardan gözlemlemeye daha çok önem verir oldum. Yani iyice dışardan hal ve tavırlarını gözlemleyip ona göre ilişki sürecini başlatmak. Çünkü bir insan çevresine nasıl davranırsa zaman geçtikçe bana da öyle davranır diye düşünüyorum ilk heycanlar geçtikten sonra. Bir de sanki insanlar ilişki sürecinde farklı davranıyorlar kendileri gibi olmuyorlar. Uzun uzun görüşüp evlenince ve gerçek tavırları ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyorlar. Biraz da sevgililikten soğudum sanırım. Biriyle görüşürsem evlilğe gitsin yuvam olsun olmayacaksa hiç olmasın diye düşünüyorum. Annem de hep uzun tanı der ben artık sıkılıyorum uzun sevgililik süreçlerinden Yani şu an bir insan hoşuma gitse de yok bu daha 4 5 sene evlilik kafasına gelmez diye düşünüp vazgeçebiliyorum. Sağlıksız mı düşünüyorum?
İyi geceler kısa sürede evlilik yapıp mutlu olanlar var mı yani uzun uzun bir tanıma süreci olmadan. Ben artık uzun ilişkilerden soğudum. 5 ayda evlenen bir arkadaşım çok mutlu. 2 ayda evlenen bir arkadaşım boşanma aşamasında. Ben artık insanları dışardan gözlemlemeye daha çok önem verir oldum. Yani iyice dışardan hal ve tavırlarını gözlemleyip ona göre ilişki sürecini başlatmak. Çünkü bir insan çevresine nasıl davranırsa zaman geçtikçe bana da öyle davranır diye düşünüyorum ilk heycanlar geçtikten sonra. Bir de sanki insanlar ilişki sürecinde farklı davranıyorlar kendileri gibi olmuyorlar. Uzun uzun görüşüp evlenince ve gerçek tavırları ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyorlar. Biraz da sevgililikten soğudum sanırım. Biriyle görüşürsem evlilğe gitsin yuvam olsun olmayacaksa hiç olmasın diye düşünüyorum. Annem de hep uzun tanı der ben artık sıkılıyorum uzun sevgililik süreçlerinden Yani şu an bir insan hoşuma gitse de yok bu daha 4 5 sene evlilik kafasına gelmez diye düşünüp vazgeçebiliyorum. Sağlıksız mı düşünüyorum?
Kisilere bagli birsey. 5 sene tanidi diye bosanmama ve sonsuza dek mutlu yasadilar garantisi verilse herkes 5 sene tanirdi.
Ben kisa surede evlendim 6 ay bile surmedi nikah masasina oturmamiz. 4 yillik evliyim. Sorun yasamadik mi yasadik yeni evliyken (aile kaynakli) ama bosanmaya gidecek veya evliligi catirdatacak seyler olmadi. Suan bir sorunumuz yok.
Tanima suresi degil de sureyi nasil kullandigin onemli. 1 sene iliski yasayip iliskinin yarisini telefon mesajlasmasiyla surdurenlerin, ayda 1-2 kez gorusenlerin yaninda benim "kisa sureli" iliskim cok daha verimliydi bence. Birlikte cok fazla vakit gecirdik, tatile de ciktik...
Yine de isteyen istedigini yapar. Siz kendinize bakin, ona gore karar verin.
Bence gayet mantıklı düşünüyorsunuz. Çünkü ilişki uzadıkça laçka bir hal alıyor ve hissedilen bağımlılık mı denir alışkanlık mı bilemiyorum ama doğru karar vermeyi güçleştiriyor. Sonra da gelsin yanlış evlilik, gelsin pişmanlık. Herkes ve her ilişki için aynı durum söz konusu olmayabilir ama çoğunlukla böyleİyi geceler kısa sürede evlilik yapıp mutlu olanlar var mı yani uzun uzun bir tanıma süreci olmadan. Ben artık uzun ilişkilerden soğudum. 5 ayda evlenen bir arkadaşım çok mutlu. 2 ayda evlenen bir arkadaşım boşanma aşamasında. Ben artık insanları dışardan gözlemlemeye daha çok önem verir oldum. Yani iyice dışardan hal ve tavırlarını gözlemleyip ona göre ilişki sürecini başlatmak. Çünkü bir insan çevresine nasıl davranırsa zaman geçtikçe bana da öyle davranır diye düşünüyorum ilk heycanlar geçtikten sonra. Bir de sanki insanlar ilişki sürecinde farklı davranıyorlar kendileri gibi olmuyorlar. Uzun uzun görüşüp evlenince ve gerçek tavırları ortaya çıkınca hayal kırıklığı yaratıyorlar. Biraz da sevgililikten soğudum sanırım. Biriyle görüşürsem evlilğe gitsin yuvam olsun olmayacaksa hiç olmasın diye düşünüyorum. Annem de hep uzun tanı der ben artık sıkılıyorum uzun sevgililik süreçlerinden Yani şu an bir insan hoşuma gitse de yok bu daha 4 5 sene evlilik kafasına gelmez diye düşünüp vazgeçebiliyorum. Sağlıksız mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?