Kısa sürede evlilik

Biz 5 sene konuştuk 2 aylık evliyiz derlerdi ayni evin icine girince degisir die inanmazdım yok canım 5 senelik tanıdığım adam neyi degisebilir derdim degisiyomus:) ha onunla mutluyum cok da seviyorum ama iyi olsun kötü olsun huyları yeni yeni öğreniyorum

10 yıldır tanıdığım adamın yeni yeni huylarını kesfediyorum. Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyorduk ama olmayacak gibi duruyor bu gidişle. Bi insan daha ne kadar uzun tanınabilir ki..

bu kader kısmet işi diye düşünüyorum.. yakın arkadaşlarım sevgiliydi lise de başladı ilişkileri evlendiler en son kocası kızı dövüyordu... ben eşimden 3 ay sonra evlilik teklifi aldım 9 aylık tanışma süremiz oldu ve çok mutluyuz (ah bir de ailesi olmasa)..

uzun uzadıya tanımak gereksiz belli başlı hareketlerine bakıp anlayabilirsiniz. adam cimri mi? sizi kısıtlıyor mu? çevresine davranışı nasıl? hiç yalan yakaladınız mı? gibi gibi..

Bunun matematiksel bir formulu yok ki , evlilikte mutlulul evlendigin kisiyle alakali
Ilk esimle 2.5 senelik flort sonrasi evlendim ve ayrildim
Ikinciyle tanistigim gunden tam 5 ay sonra evlendim simdilik gayet mutluyuz :)

Ilk esimle 1 yil flort sonrasi evlendim sonra bosandim simdi ki esimle 7 8 yillik sevgililik sonrasi evlendim simdilik iyi sonrasini bilemem.
Sevgililik suresinden ziyade evlilik baska 1 adim

Yaklaşık 10 yokluk flört ve 1 yıllık nişanlılık döneminden sonra evlendik. Evlendikten sonra hiç aaa böyle de bi huyu varmış ben tanıyamamışım demedim. Bilmediğim hiç bir huyuyla karşılaşmadım çok şükür.

10 yıldır tanıdığım adamın yeni yeni huylarını kesfediyorum. Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyorduk ama olmayacak gibi duruyor bu gidişle. Bi insan daha ne kadar uzun tanınabilir ki..

O yasla alakali biraz da , misal 18 yasinda tanisip 10 sene beraber olursunuz tam kisiligin oturdugu , her insanin degistigi yillar , ilk tanistiginiz insandan cok farkli olur 10 sene sonra
Ama 35 de tanisir 10 sene beraber olursunuz , 10 sene sonra hala ayni insandir cunku cok temel degisimler olmuyor belli yastan sonra

Dun bir dizide duydum , beynin karar verme korteksi 25 yasinda gelisimini tamamliyormus yani 25 yasina kadar insanlarin karar verme mekanizmasi saglikli calismiyor , o yuzden tanisilan yas cok onemli

Be
Ben haziran sonunda tanisip eylul de evlenmeye karar verip 29 ekim de nisanlanmistik. Rabbime sukur mutluyum. Bu biraz ayla yilla alakali degil . 30 yasina gelince ve etrafta insan sarrafi olunca sana deger veren seven ilgi gosteren erkek nasil olur anlayip oyle evleniyosun :)

Olabilir tabi insanlar değişir sonuçta. 19 yaşındaydı o biz tanistigimizda. Ama gecen yıla göre bile değiştiğini hissediyorum bazen. İnsanlar sürekli bir değişim içinde bence

Olabilir tabi insanlar değişir sonuçta. 19 yaşındaydı o biz tanistigimizda. Ama gecen yıla göre bile değiştiğini hissediyorum bazen. İnsanlar sürekli bir değişim içinde bence

Orasi oyle ama temel degisimler 30 a yasaniyor , 30 dan sonra otutuyor artik pek cok sey

Ben su anda 40 yasindayim , 19 yasimdaki halimden o kadar uzagim ki

Bu isler kismet.. adam 40 yillik kocasini tanimiyor ki insanlar degisiyoda zamanla. 4-5 yil evli kalip wowww benim evliligim super otesi demek erken sevinmek oluyo bence.

Ben eşimle 8 ayda evlendim. hergun ufak tefek mesajlar konuşmalar oluyordu aramızda. Herkes kendi düşüncelerini ortaya döktü. Evlilikle hayatla ilgili, hep dürüst oldum ki karşımda ki aynı davransin. Biz aşkım canım cicim konuşmaktan ziyade, evlilikte şu olursa ne yaparsin bu olursa ne olur bunlardan bahsettik. Bazen çok gerçekçi olması beni endiselendiriyordu. Bu bana güzel şeylerde söylemez diye. Bir kere balayından falan bahsettim. Onlar cicim ayları onlar geçer elektrik faturasını nasıl oduycez dedi. Şok olmuştum. Buraya gelip konu acsam kesin evlenme o adamla derlerdi. Şimdi de benim balayim bitmez diyor.

Bir kere bence karakterini tanımak çok önemli, düşünceleri sizinkine yakın mi (anlaşmak için şart,) ona laf anlatmak uğraşmayacaksınız. Ailesi ve yetiştirme tarzı çok önemli. Ben ailesini gördüğümde babasını gördüğümde ikna oldum. Sonuçta bu adamın oğlu. Ailemle tanışmaya gittiğimizde kalktı eşine masa kurmada yardım etti. Ayıp olur erkek kalkar yapar mi diye düşünmeden. (Benim babam yapmaz misafirle misafir olur hizmet bekler) Annesinin ve babasının ilişkisine baktım hep kumru gibi beraber gezerler beraber iş yaparlarmış çarşıya pazara. Ailesinin beni beğenip beğenmediğini hep sordum. Benim aileme de eşimi beğenip beğenmediklerini hep sordum. Çünkü aileler istemezse o isten hayır gelmiyor. Biz eşimle evliliğimizde herşeyi konuşalım küs kalmayalım diye karar aldık.

Evlendik 3-5 ay aynı evde yaşamanın zaman zaman zorluklarını yaşadık. Mesela yemek zevkleri gibi. Bir olaya tepki vermesi gibi. Ama onları da öğreniyor ortak noktada buluşuyorsun.
Benim eşim ev işlerinde yardımcı olur. Beraber yemeğimizi yapariz. Ben kalkmadan kahvaltiyi hazirlar. Çok seviyor, el üstünde tutar. Güzel sözler söyler. 1 yili doldurduk daha yeniyiz belki ondan. Inşallah böyle sürer.

Nasip bu işler aslında, Devamlı dua etmek lazım.

Hicbir kuralo kaidesi yok malesef tamamen kumar.basinda olumsuz sinyal verenlerden zaten kacilir da pirincin icinde pirinc gibi gorunen taslar cok tehlikeli.kavun degil ki koklayasin.disaridan baktim yesil turbe icine girdim estagfur tövbe olanlar da cok.Allah iyilerle karsilastirsin

Gorustugun kisinin de niyeti evlilikse zaten senelerce gorusmezsiniz. Ustelik insan karsisindaki kisinin evlenecegi insan olup olmadigini hemen anliyor

İstediğin kadar tanı zaman geçtikçe yeni şeyler çıkıyor. Aynı eve girince farklı bir insan olunuyor. Çocuk olunca bambaşka.. aileler işin içine girince sen bile değişirsin. Kendin dahil kimse aynı kalmaz

bir konu vardi burada ya,
3 yildir birliktelermis de 3-4 kez yuzyuze gorusmusler

konu sahibi ben esimle 8 yillik flortun ardindan 7 yildir evliyim.
sorun yasamadik hic.

bu gecen 15 yilda ikimiz de degistik, hem de oyle boyle degil,
birlikteligimiz basladiginda 19 yasindaydik, simdi de 29 iste
ayni kalmamiz beklenebilir mi?

bence sevgi onemli, seviyorsan birlikte olmak istersin, sartlarin evlenmeye uygun degildir, uzun flort olur,
sartlarin evlenmeye uygundur kisa yoldan takarsin yuzugu.

sadece bence bir kez bile birlikte sabahlamadan, bir kez dogumgunu gecirmeden, bir kez hastalanmadan ve onun elinden nane limon icmeden... evlilik buyuk kumar. Tum bunlari ne kadar surede yaparsiniz bilemem.

Eşimle arkadaş vasıtası aracaılığı ile görücü olacak şekilde tanıştık 1 ay konuştuktan sonra ailesi tanışmaya geldi tanıştıktan 2 ay sonra sözlü 3 ay sonra nişanlıydık 6 ay nişanlı kalıp evlendik nişanlıyken biraz sıkıntılı dönemler geçirdim nişan attım aile büyükleri girdi kötü mü olur falan filan derken evlenince adam 180 derece değişti hem de iyi yönde herşeyiyle çok şükür bir sıkıntımız yok şu anda o yüzden kişilik meselesi sanırım birazcık ya da şans..

Bence gayet mantıklı düşünüyorsunuz. Çünkü ilişki uzadıkça laçka bir hal alıyor ve hissedilen bağımlılık mı denir alışkanlık mı bilemiyorum ama doğru karar vermeyi güçleştiriyor. Sonra da gelsin yanlış evlilik, gelsin pişmanlık. Herkes ve her ilişki için aynı durum söz konusu olmayabilir ama çoğunlukla böyle

Haziranda tanistim kasimda evlendim.2 kizim var.8 yil oldu mutluyum.tek sorun daginik oldugunu saklamis olmasi.bilerek saklafigini soyledi zaten .ben bekar evine goturmuyor niyeti ciddi diye dusunuyordum.meger daginikligi gormeyeyim diye goturmemis okb hastasiyim vazgecerim diye korkmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…