Kısa sürede evlilik

Nasıl yani aniden kötüleşti mi aile hayatınıx
Babamın kızkardeşi anne tarafımdan biriyle evliydi
O evlilik bitti.Adam kadını bıraktı.Babam bunu gurur meselesi yaptı ve bizim evde depremler başladı
ne severdim onu be
Şimdi ölse vah demem

Sevgililik dönemi başladı iki hafta sonra evlilik kararı aldık bi ay sonra nişan oldu 3 ay nişanli kaldik sonra düğün oldu hemen de hamile kaldım. Şükürler olsun hic pişman olmadım. Biraz da şans meselesi bence bu işler. 9 yıl görüşüp evlenen arkadaşım bi yıl sonra boşandı.

Ayni eve girmeden anlasilmiyor
Bana kalirsa onde bi engel yoksa, bakiş acilarina da uyuyorsa en az 1 ay ayni evde yaşamak gerekiyor

8 yıllık bir birliktelikten sonra evlendim. Evliliğimizin 2. ay'ında o sekiz yıldır tanıdığım adam gitti bambaşka bir adam geldi yerine. Toparlamaya çalıştık ama olmadı 1 sene evli kalıp boşandık. Boşanalı 5 yılı geçti o sırada evlilikten hep kaçtım güvenemedim kimseye hatta evlenmiyorum diye bitti bir ilişkim. Şuan 6 aylık bir ilişkim var 1 ay sonra da nikahımız var.
Boşandıktan sonra hep söyledim bir insanı 10 sene de tanışan 10 günde tanısan evlendikten sonra bambaşka olabiliyor her şey. O yüzden ben ilişki süresine değil o zaman zarfında yaşanılan paylaşımları önemsiyorum.

Bilimsel arastirmalara gore yirmibes yas insanin zevk ve kisiliginin oturtugu yasmis.
En erken bu yaslarda evlilik saglikliymis.

Bir de lise caginda evlenen ciftlerin yuzde biri evli kaliyor doksan dokuzu bosaniyormus verilere gore yapilan oranlar bunlar nedeni kisilik oturmuyor ve insanlar degisiyor.

Bu arada konu sahibi birini az taniyip evleneyim planla olucak is degil ki bu isler planla olmuyor oyle gelisiyor.

Bir de ben suna inaniyorum ister kader ister hayatin ogretisi deyin bir seyi yasayacaksak yasiyoruz evlilik kimi zaman bize ders veriyor aci veriyor veya mutluluk veriyor.

Son düzenleme:
Ben 1 yıl içerisinde tanışıp evlendim ama ben ilk ayda huyunu suyunu çözmüştüm o da aynı şekilde beni kısa sürede çözmüştü çünkü biz kendimizi farklı bir insan gibi tanıtmadık en başından beri neysek oyduk. Evlendik yine aynıyız değişik değişik huylar çıkartmadık. En önemlisi kişilerin baştan kendini dürüstce tanıtması kendini gizlememesi ki çoğu insan bunu yapmıyor

28 ben :)

Benim hayalim de bu

Benim hayalim de bu

Inşallah hayalin gerçek olur canim. Karşındakine dürüst ve doğru olursan o da sana doğru olacaktır. Zaten doğru olmuyorsa o adamdan adam olmaz.
Bir arkadaş yazmisti fazla görüşüp içi boş olacağına az buluşup dolu dolu görüşmeler yaparım diye. Katılıyorum, uzun görüşmek daha iyi tanımayı sağlamıyor.

Ben de böyle düşünüyorum. Zamanı verimli geçirmek önemli yoksa boş boş 10 yıl geçse ne olur. Dit dit mesajlaşsan ne olur. Karşıdakinin ciddiyetiyle de alakalı oluyor tabi biraz. Bence kafa yapısının uyuşması sevgi gibi olmazsa olmaz. Yani sevgisiz olmaz ama her şeyi falan aşmıyor. Sorumluluk sahibi bencil olmayan dinleyip anlamaya çalışan biri olmalı bence. Yoksa sadece sevgi böceği olması yetmiyor

Evlendikten sonra değişiyorlar mı bilmiyorum ama benim eşim evlenmeden önce de bir çok konuda ipucu vermiş aslıda. Ben anlamamışım. Şimdi düşününce taşlar yerine oturuyor. Şu an yaptığı ve beni rahatsız eden bir çok şeyi evlenmeden önce de ufak tefek yaptığını hatırlıyorum. Ama görememişim o zaman.

Esimle gorucu usulu ile 95. gunun sonunda evlendik iki cocugumuz var ha sorun olmuyormu tabiki oluyor. Bu biraz da sans meselesı( 10 senemiz bitti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…