Bu tip erkekleri hem gördüm hem de duydum etrafımdan.Bu tabiri sevmesem de bazen tam oturuyor. Bu sefer çok şeffaf davranacağım bir ilişki olacak dedim bu ilişki adı altında olmayan ama onunla gerçekten bir bağ kuralım ilişkimiz olsun diyerek bir yola çıktık.
Tanışalı 2 ay olacak. İkimizin de birbirimizi uzaktan beğeniyormuşuz ve ben ufak bir tanışma komplosu kurdum ortak arkadaşlar vs vesilesiyle tanıştık. Eflatuns beklentiye girme diyerek başladım ama beğenim o kadar kuvvetliydi ki ister istemez içsel beklentilerimle büyüdü herşey, ilişkilerde kaygılı moddayımdır bunu körelttim terapistimle okudugum kitaplarla. Fakat karşımdaki adam tam bir kaçıngan tip, yine bunlara çekildim ve şuan ne yapacağım bilmiyorum.
- İlişki ile ilgili daha ilk konuşmamızda ''ilişki'' denince ben kasılıyorum kendimi kapanda hissediyorum lütfen böyle olmasın zamanla herşey oturacak seni tanımak istiyorum güvenmek korkutsa da. diye başladı herşey. Tamam dedim güvende hissetmeyecek olacağımı bilsem de.
- Tanımak istediğini söylüyor, tüm yakın çevresiyle tanıştırdı yapılan her etkinlikte bende varım. Varım ama nasıl bir his biliyor musunuz SÜS GİBİyim. Yanındayım ama benimle iletişim yok. Grupta herkes birbirini 20 senedir tanıyor çok sağlam dostlukları var ve ben herşeye fransız kalıyorum kendimi dışta hissediyorum ve beni dahil etmek gibi bir durumu yok.
- İlk zamanlar şarkılar, tatlı cümleler, mesajlar vardı şuan 3-4 saat sonra cevap vermeler, tek kelimeyle dönüşler var.
- Yanında rahat değilim, kafamda söylemek istediğim bir şey oldugunda hayır bunu deme bence deyip kendime set çekiyorum sürekli. Çünkü beni gıcık etmek gıcık olduğumda o yüz ifadem hosuna gidiyormuş her lafı şakalı çocuk gibi.
- Cinselliği tam olarak yaşamadık yaşamam da ama bu konuda çok istekli, seni seviyorum demek için erken ama seni çok istiyorum demek onun için kolay.
- Gaza gelip instagramda story paylaştım ikimizin bir fotoğrafı, buna da o sebep oldu koymazsın ki yapmazsın ki diyerek ve insanca bir hata da olsa koydum. Tüm arkadaşlarına eflatuns bizi koydu diyerek saatlerce gülümsese de kendi bunu gerçekleştirmedi ( bu çocukça gelebilir ama beni kötü hissettirdi. )
- Bu akşam yemeğe davet ettim, işi yok biliyorum ve hala netlik belirtmedi geliyorum gelmiyorum gibi. Neden çünkü eflatuns her zaman bana müsait ve artık onu elde ettim kafasında.
-Senin bana bakabileceğini asla düşünmedim, benim peşimden kimse böyle koşmadı, sevgilim olmadı ki iletişim kurmayı bilmiyorum bana yol göster lütfen, ilişkilerim hep cinsellik üzerine oldu biriyle uyumam o iş biter giderim hemen diyor ama seninle uyuyabiliyorum gibi cümleler de duydum.
Kimseyle uğraşmak istemiyorum açıkçası yaşım 29 oldu ayaklarım yere basıyor. Arkadaşlarım hep taktikli git bu adama senin naifliğin yaramaz afedersiniz köpeklemek gerek diyorlar, bunu da yapabilir miyim bilmiyorum ? Alıştım da en kötüsü aynı şehirdeyiz hep görüşüyoruz çünkü. Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum hiç. Konuşsam da ne konuşabilirim onu bile bilmiyorum.
Olumsuz bişey söylediğimde bak böyle yaptıgında böyle hissediyorum gibi; hep olumsuzluk hissetsem seni neden tüm çevremle tanıştırayım her yere sokayım diyor, bu bir ölçüt mü bilemedim.
Şöyle söyleyeyim bunun gerçekten düzgün bi ilişkisi olmamış, kim benimle ne yapsın ki modunda bi adam. Yazın biriyle tanışmış sevgili olduğunu düşünmüş benimki kız da öyle mi hissettirdim salaklık etmişim demiş ona. Bunun kuyruk acısı olabilir ama ben bu kadar değer verirken acısını benden çıkartmamalıydı.Bu tip erkekleri hem gördüm hem de duydum etrafımdan.
Şimdi şöyle oluyor kısaca bahsedeyim.
Bu tiplerin yeni biten ilişkileri oluyor genelde
ve sürekli barışıp ayrılma şeklinde devam eden bir ilişki.
Boşluğu olduğu anda diğer kişiye yakın davranmalar
Esas kızla normale dönünce dediğiniz gibi 3-4 saat sonra cevap vermeler
Arada arkadaş gibi sormalar
Sonra bakıyorsunuz seni çok istiyorum demeler.
Allah aşkına uzak durun böyle tiplerden
kendinizi sinir hastası edersiniz.
Kesinlikle öyle, su gibi akması gereken zamanlar üstelik. Ama o benim bu düşüncelerde olduğumu bilmiyor ona göre herşey çok olumlu.Hepsini okuyamadım ama hep söylediğim bişey var size de söyleyeyim; ilişkiler bu kadar düşünmeyi, çabalamayı, yorulmayı, üzülmeyi gerektirmemelidir bence. Kendiliğinden oluyorsa olur, olmuyorsa çabayla bir yere kadar gider sonrası mutsuzluk olur.
Ne hissettiğinizi bile paylaşamadığınız adamla zaten olmaz.Kesinlikle öyle, su gibi akması gereken zamanlar üstelik. Ama o benim bu düşüncelerde olduğumu bilmiyor ona göre herşey çok olumlu.
Sevme şekillerimiz farklı zaten, neden zorluyorum bilmiyorum bu beni üzecek bir adam, bağlanmak istemiyor, hayatı rahat yaşıyor, aileden para var çalışmıyor bile boyunduruk altına girmek istemiyorum diyerek. Hiç söylemedim inanın neyiz biz şimdi diye, arada kendi laf atıyor neyiz biz sevgili olduk mu sence gibilerinden.Karşınızda ki kişi bağlanmak istemiyor. Siz ise baglanmak istediginiz bir iliski istiyorsunuz. Baglanmaktan korkan bir erkegin bu kadar cok hayatina dahil olmak isteyip aşk sarhoşluğu yasamak istemeniz boyle kisileri daha cok itiyor. İlk oncelikle cepten cikarak baslayin bence. Siz onu o degil o sizi baglamak istesin. Kapalı kartiniz olsun sizi merak etsin. Kendiniz yanlislarinizi biliyorsunuz aslinda her istediginde ulasamasin her istediginde siz bulusmayin. Surekli bu iliski nereye gidiyor biz neyiz biz sevgiliysek soyle olsun gibi ithamlarda bulunmayin mesela. Birakin o bir anlam koymaya calissin. İliskide boyle zor insanlar oldugu surece strateji de cok zor oluyor. Ama kafaniz da da soru isaretleriniz varsa değiştirmeye ugrasmayin bir sure sonra en ufak ceptelik hissiyati hoopp en basa sariyor
Acı gerçekler :)Fena kapilmissiniz.Karsi tarafın size yoğun bir ilgisi yok
Bu tabiri sevmesem de bazen tam oturuyor. Bu sefer çok şeffaf davranacağım bir ilişki olacak dedim bu ilişki adı altında olmayan ama onunla gerçekten bir bağ kuralım ilişkimiz olsun diyerek bir yola çıktık.
Tanışalı 2 ay olacak. İkimizin de birbirimizi uzaktan beğeniyormuşuz ve ben ufak bir tanışma komplosu kurdum ortak arkadaşlar vs vesilesiyle tanıştık. Eflatuns beklentiye girme diyerek başladım ama beğenim o kadar kuvvetliydi ki ister istemez içsel beklentilerimle büyüdü herşey, ilişkilerde kaygılı moddayımdır bunu körelttim terapistimle okudugum kitaplarla. Fakat karşımdaki adam tam bir kaçıngan tip, yine bunlara çekildim ve şuan ne yapacağım bilmiyorum.
- İlişki ile ilgili daha ilk konuşmamızda ''ilişki'' denince ben kasılıyorum kendimi kapanda hissediyorum lütfen böyle olmasın zamanla herşey oturacak seni tanımak istiyorum güvenmek korkutsa da. diye başladı herşey. Tamam dedim güvende hissetmeyecek olacağımı bilsem de.
- Tanımak istediğini söylüyor, tüm yakın çevresiyle tanıştırdı yapılan her etkinlikte bende varım. Varım ama nasıl bir his biliyor musunuz SÜS GİBİyim. Yanındayım ama benimle iletişim yok. Grupta herkes birbirini 20 senedir tanıyor çok sağlam dostlukları var ve ben herşeye fransız kalıyorum kendimi dışta hissediyorum ve beni dahil etmek gibi bir durumu yok.
- İlk zamanlar şarkılar, tatlı cümleler, mesajlar vardı şuan 3-4 saat sonra cevap vermeler, tek kelimeyle dönüşler var.
- Yanında rahat değilim, kafamda söylemek istediğim bir şey oldugunda hayır bunu deme bence deyip kendime set çekiyorum sürekli. Çünkü beni gıcık etmek gıcık olduğumda o yüz ifadem hosuna gidiyormuş her lafı şakalı çocuk gibi.
- Cinselliği tam olarak yaşamadık yaşamam da ama bu konuda çok istekli, seni seviyorum demek için erken ama seni çok istiyorum demek onun için kolay.
- Gaza gelip instagramda story paylaştım ikimizin bir fotoğrafı, buna da o sebep oldu koymazsın ki yapmazsın ki diyerek ve insanca bir hata da olsa koydum. Tüm arkadaşlarına eflatuns bizi koydu diyerek saatlerce gülümsese de kendi bunu gerçekleştirmedi ( bu çocukça gelebilir ama beni kötü hissettirdi. )
- Bu akşam yemeğe davet ettim, işi yok biliyorum ve hala netlik belirtmedi geliyorum gelmiyorum gibi. Neden çünkü eflatuns her zaman bana müsait ve artık onu elde ettim kafasında.
-Senin bana bakabileceğini asla düşünmedim, benim peşimden kimse böyle koşmadı, sevgilim olmadı ki iletişim kurmayı bilmiyorum bana yol göster lütfen, ilişkilerim hep cinsellik üzerine oldu biriyle uyumam o iş biter giderim hemen diyor ama seninle uyuyabiliyorum gibi cümleler de duydum.
Kimseyle uğraşmak istemiyorum açıkçası yaşım 29 oldu ayaklarım yere basıyor. Arkadaşlarım hep taktikli git bu adama senin naifliğin yaramaz afedersiniz köpeklemek gerek diyorlar, bunu da yapabilir miyim bilmiyorum ? Alıştım da en kötüsü aynı şehirdeyiz hep görüşüyoruz çünkü. Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum hiç. Konuşsam da ne konuşabilirim onu bile bilmiyorum.
Olumsuz bişey söylediğimde bak böyle yaptıgında böyle hissediyorum gibi; hep olumsuzluk hissetsem seni neden tüm çevremle tanıştırayım her yere sokayım diyor, bu bir ölçüt mü bilemedim.
Evet o ta kendisi.Bu adam " çok sevdiğiniz hocanızın kafesinde görüp beğendiğiniz " adam mı ?
Etmeyeceğim, terapiyle kendimi toparladığım bir ilişkiden çıktım aylar önce. Yine kendime bu eziyeti çektiremem. Ama işte kafada hep o ikircikli soru, ya olursa ya güvenirse bana ya müthiş bir ilişkimiz olursa diyip duruyorum.Üzülmek ve sürekli bir şeyleri oldurma çabasına katlanırım ben diyorsan devam et.
Bu adamdan başka türlüsü olmaz çünkü.
Boşuna kuruyorsun kafanda.Etmeyeceğim, terapiyle kendimi toparladığım bir ilişkiden çıktım aylar önce. Yine kendime bu eziyeti çektiremem. Ama işte kafada hep o ikircikli soru, ya olursa ya güvenirse bana ya müthiş bir ilişkimiz olursa diyip duruyorum.
Evet o ta kendisi.
Henüz 2 ay yeni biri ama bu zamana kadar o yakınlığın oluşması gerekliydi bence, o benim kadar isteseydi olurdu gibi geliyor.Boşuna kuruyorsun kafanda.
Bitir ve geç
Bitirmeden ya öyle olursa, ya böyle olursa, ya devam etmediğime pişman olursam diye diye devam edersen bir bakmışsın aylar hatta yıllar geçmiş ve elinde bir adet yıkık sen kalmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?