Kısa sürede kendimi cepte hissettirdim

Ya bence ne olursa olsun bir insan çok istiyorsa ve gerçekten ilgileniyorsa bunu ilişkiye döndürmek istiyor. Özellikle erkekler. Ben kimseyle uyuyamıyorum lafı bana çok tanıdık geldi sanki daha önce başka yerlerden duymuş gibiyim, o kadar klişe yani. Issız adam triplerinde sorumsuz biri izlenimi aldım hatta melankoli bağımlısı bile olabilir. Yorar yani sizi boşverin.

Ya her seferinde bir kere sevişip hemen donunu giyip kacacak mi ya da kadinlari mi kovacak zaten yalan oldugu buradan belli.
Gayette yanlarinda uyuyup bi de sabah seksi yapmistir.

-Senin bana bakabileceğini asla düşünmedim, benim peşimden kimse böyle koşmadı
Peşinde koşarsan o da kaçar tabi ki. Cidden cebe girmişsiniz.

Biraz relax olun, o fotoğraf koy diye iddialaşırsa siz de onun koyması için iddialaşın, sürekli ilk adımı atmayın, hatta bu zamana kadar hep siz uğraştığınız için artık pek ilk adımı atmasanız çoğu konuda iyi olur. Hep ilk siz buluşalım diyen olmayın mesela, ilk fotoğraf koyan, ilk konuşmaya çalışan, ilişkinize ilk ad koymaya çalışan.

Olsan da olur olmasan da olur kafasında olun ve biraz bunu ona da hissettirin,birkaç
ay deneyin dediklerimi her şeye rağmen hala böyle kalmaya devam ederse de yol verin gitsin bunla mı uğraşılır.

mesela 2 aydır tanıştığınız kişiye neden bu kadar değer veriyorsunuz ki? samimi değil bir kere

Issız adam triplerinde göstermese de çok net, içten melankolik olabilir ama dışa yansıttığı ben hiçbişeyi takmam dünya umrumda değil. Ben de hiç böyle biri olmadığım için belki tüm zıtlıkları beni çekti.

Ayrıca “beni çok üzdüler ben de o yüzden hep sevişiyom” cular bitmedi mi ve en önemlisi bunu yiyen kaldı mı
Yok bu beni üzdüler modunda acitasyon olarak değil de ben ciddi ilişki adamı değilim tercih edilmedim bu zamana kadar ben de ondan sevişiyom kafasında yine bana ters çooook ters hem de ah neden böyleyim ben

Bugünden itibaren bu moddayım, akşam yemeğe çağırmıştım tüm gün hiç bişey söylemedi az önce aradı açmadım meşguldüm diyeceğim. Muhtemelen yemeğe gidelim diyecek ama bu sefer ben yorgunum başka zaman dicem. Ad koyma yoluna hiç gitmedim ama içten içe o hissediyor bence bunun şakasını yapıyor çünkü, arkadaşlarının yanında sevgilim modunda konuşmaları ama benimleyken hep şaka yollu.

+1

Sizi sevmiyor sadece zaman öldürüyor. Seven kişi ay korkuyorum, ay ilişki adı koymayalim kapana kısılmış hissediyorum vs diye zirvalamaz. Zaten böyle konuşan kişinin ağzına kürekle vurup - bu deyisten de gına geldi ama her yere de cuk diye oturuyor meret- hızla uzaklaşmak lazım.
Bir ilişki hesaplar gerektirmemeli, derdini tasani hüznünü sevincini her şeyini partnerinle paylaşabilmelisin. Aksi takdirle ne yapacağım erkeği yani. Davar gütmek istesem gider yaylaya falan çıkarım.

Sinirden çatlıcam. Dün gece söyledim yemeğe gelsene yarın beraber oluruz ne zamandır sana bişi yapmadım dedim, bi durdu düşündü geç gelebilirim ama sen aç kalma dedi yok hayır beklerim dedim ve cevap vermemişti. Tüm gün konuşmadık ve bi haber bekledim resmen, şimdi aradı napıyosun diye aradım diyor arkadaşlarlayım da. Yani umursamazlık bu.

Gerçekten değmez. Samimi söylüyorum sizi gerçekten hakedecek, seveceğiniz kişi dışarıda bir yerlerde. Bu yer elmasıyla vakit kaybetmeyin. Hoş yeni sevgiliye bile gerek yok oyuncak ayı bile daha çok işe yarar

Bir benzer versiyonunu yaşadım ve yıllarım gitti. Özelden mesaj atarsan daha detaylı anlatırım. Sana söyleyebileceğim enerjine ve vaktine yazık.

Ay güldürdünüz beniiiii :))

Dış görünüşle tiple artık çok işim yok ama kendi arkadaşları bile eflatuns sana nasıl baktı modundalar, ki kendi de sen bende ne buldun diyip duruyordu. Sanırım egosunu fazla okşadım ben olgun olmayınca da şımarma moduna geçti.

Bir ilişki özellikle de ilk zamanlarda bulutların üstünde yürüyormuş gibi hissettirir. Normal halimizden çok daha mutlu oluruz. llişki kendini güvende mutlu hissetmeden şüphelerle acabalarla yürüyecek iş değil. Okurken bana fenalık geldi adamın triplerinden. Oluru yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…