- 8 Temmuz 2016
- 18
- 18
- 3
- 34
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
Teşekkürler hayırlısı olur inşallahBizim evimizi eşyalarımızı da babam tamamlıyor. Hâla daha destek oluyor annem ve babam. Ne yapsın adamın elinde yoksa? Olsa onun da ailesi yapardı. Boşver kim ne derse desin. Aileler ikinizin de ailesi artık. Kim ne destek verebilirse verecek işte. Olmayınca olmuyor, herkes şanslı doğmuyor malesef.
Amin :)Teşekkürler hayırlısı olur inşallah
Evet babama yalnız kalmak hiç iyi gelmiyor hep hüzünleniyor vefat eden annemi abimi hatırlıyor ona hürmet edip pamukla ra sarmam gerek 66 yaşındaBabanızı yalnız bırakmayın bence. Elalem çok mu önemli sanki. Bir de şu var. En çok kim konuşur biliyor musun?? O eve iç güveysi gelmek isteyenler ve onların anaları konusur.
Siz mutlu olacaksınız milleti umursamayinMerhaba hanımlar hemen derdimi izah edeyim.bana evlenme teklif eden birisi var 3 ay düşündüm ve bende emin oldum evlenmeyi kabul ettim.haziran gibi evlenicez Allah nasip ederse. O başka bir şehirde ve ben ailemi ve doğup büyüdüğüm şehri terk etmek istemediğim için evlenince yaşadığım ilé taşınıcak burda yaşıycaz.Bu şehirde işi hazır diyebilirim.Şu ana kadar hiç birikim yapamamış ailesinin ev taksitlerine yardım ettiği için.ve kazandığı miktarda asgari ücretten biraz fazla anda bütün kardeşlerim evli. Babamla 4 katlı bir villada yaşıyoruz. Yani her katında hemen hemen ayrı ayrı daire sayılabilecek şekilde banyo Mutfak Salon y odasi var. Evimiz bu şekilde.evlenince evimizin eşyalarını alana kadar bir süre babamın evinde yaşama fikrim var.evleneceğim kişide dedi ki evimizin eşyalarını düzene kadar kendi evimize çıktığımızda eşya taksiti değilde kira ve normal giderler İ ödeyeceğimiz zaman gelene kadar olabilir dedi. Baba mda sevinir bence. Yalnız kalmamış olur. Annem vefat etmişti.kardeşlerim de bunu tavsiye etti. Ama çevremiz ne der çekiniyorum açıkçası biliyorsunuz bu toplumda bir adı var bunun _iç güveysi_ yani tereddütlerim var. Sizin fikirlerinizi yorumlarınızı merak ediyorum.yani bi oluru var mı acaba beraber yaşamak nasıl olur negatif yönleri varsa sizce nelerdir şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?