Kısaca evleneceğim kişinin iç güveysi olma ihtimali

Yaa milletin ne dedigi cok mu onemli dedikodu yapmaya yer ariyorlar sen onlari takma gercekten babanda cok mutlu olur yanliz kalmamis olur ben olsam kabul ederim ve bi sorun olcagini sanmiyorum evinizde buyuk sonucta zaten kisa bi zaman oturacaksiniz bence guzel olur karar sizin tabi

Burdaki hikmeti zaten ben de anlayamadigim icin ses etmedim :)
Bu kiz madem iyi sartlarda, neden kendi sosyoekonomik durumuna uygun biriyle degil ben de bunu cozemedim.
Kizlar niye oyle diyorsunuz benim esim kiracimizdi ama biz sevdik birbirimizi ve kiraya ciktik daha sonradan da annemin verdigi evde oturuyoruz cok da mutluyux sadece cocugumuz eksik o kadar . herkes dengini bulamiyor yani canim onemli olan sevgi saygi huzur

Aşk ummadık anda ummadığın kişiyle çıkar karşına bazen
Sosyoekonomik denklik yada şu çok bakılan ikiside aynı eğitim düzeyindemi falan görmüyor

Boşver kim ne diyor
Nişanlın ve eşin ne diyor önemli olan o
Toparlanana kadar kalırsınız sonra kendi evinize çıkarsınız

siz hayatınıza ve mutlulugunuza bakın elalem ne der dıye duşunmeyın rahatınızı kacırmayın elalem durmadan bırşey der ıyı de yapsan kotu de yapsan der durur bence hıc kendı evıne gıtme hep bbacıgınla yaşayın kocaman evde tek başına uzulur o ev ona boş gelır napacaksınız yarın bırgun torun olur sever vakıt gecırır yalnızken ınsan yemek bıle yıyemıyor

bütün mesajları okuyamadım yalnızca ilk mesajını okudum ama toplumu boşver. bizim evimiz böyle büyük olsaydı ailem de göbek atardı eşim kabul etse ben de çok sevinirdim bu duruma. rahat edebileceğinize inanıyorsanız bence hiç sorun yok toplumu ve çevreyi boş verin onlar mı sizi bu yaşınıza getirdi? hiç umursamazdım. ama tabii bir an önce kendi ayaklarınız üzerinizde durmalısınız. boşlamadığınız sürece bir süre böyle gitmesinde sorun yok.
ha ben yaşar mıyım onun ailesiyle? tabii hayır

Düşündüğünden mantıklısı olamaz, çok güzel hemde babanda tek kalmaz. Allah hayırlı uğurlu etsin canım

Çok güzel olur babanızda yanlız kalmamış olur..
elaleme bakarsan yarın evlenip evden ayrılsan yine konuşacak bişeyler bulurlar...
:örnek: aaaaa gördünmü x in kızını koskoca ev dururken babasını yanlız bırakıp cicim ayları peşine düştü, (buda karşısındaki dedikoducu) yok yoook bence damat iç güveysiliği yediremedi kendine..
Ay bunları yazarken ne güldüm

Ben kendi annemin alt katinda oturuyorum ve bizim burda butun damatlar kv ye yakin yada ayni binada.cok cok guzel tavsiye ederim annem babamdan ayrilmadim hep yanlarindayim.kardesim evli uzakta oturuyor tek brn varim ailem de cok mutlu bizde.bir kizim var 18 aylik dedesi ananesi ne bitiyor benden cok sever.kisaca insanin kendi ailesi bsmbaska.illa erkrk mi olmak lazim kiz evlat deyilmi yikin bu tabuyu ic guveysi diye birsey yok.elalemi dusunme kiskanclik tan catlasinlar her kiza nasip olmaz tadini cikar sukret.telinle duvaginla evleniceksin gerusi hikaye...mutluluklar...

Ne alaka gurursuzluk mu oluyormus.bulursun meraketme bulursun senin gibi konusanlar in sonunu goruyorum ve sadece guluyorum...

--Suyun ustunde yuruyebilsen bile " cunku yuzme bilmiyor' diye elestirenler olucaktir--
Insanlar hep bulur zaten elestiricek sey.
Senin burda yapabilicegin tek sey.. ya takmazsin hayatini guzelce yasarsin, yada takarsin sanada onada herkesede hayati zehir edersin. Gundem olmuyum diye hic bisey yapmasan bile, evde otursan bile mesela " tembel" diycekler.. oyle yani.

Aynen arada uçurum var.Kız çok zengin .Adam da bir evi tek başına geçindirmekte zorlanır.Ya içgüveysi girecek ya da kız çalışacak. Baba evindeki rahatlığı bulamadığı içinde sorunlar çıkacak.

Ne alaka gurursuzluk mu oluyormus.bulursun meraketme bulursun senin gibi konusanlar in sonunu goruyorum ve sadece guluyorum...
Kusura bakmayın da bu benim düşüncem. Benim özgürlüğüm rahatımdan önce gelir. Ben bunun için kimseyi ayıplamam, ama ben rahat edemem. Kimseye minnetim yok, ben zaten çalışıyorum. Eşim de gece gündüz çalışan biri. Evimizi, arabamızı kendi emeğimizle aldık ve bu beni çok mutlu ediyor. İstediğiniz gibi bir son göremeyeceksiniz, üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…