- Konu Sahibi Leylleyl06
-
Yaa milletin ne dedigi cok mu onemli dedikodu yapmaya yer ariyorlar sen onlari takma gercekten babanda cok mutlu olur yanliz kalmamis olur ben olsam kabul ederim ve bi sorun olcagini sanmiyorum evinizde buyuk sonucta zaten kisa bi zaman oturacaksiniz bence guzel olur karar sizin tabiMerhaba hanımlar hemen derdimi izah edeyim.bana evlenme teklif eden birisi var 3 ay düşündüm ve bende emin oldum evlenmeyi kabul ettim.haziran gibi evlenicez Allah nasip ederse. O başka bir şehirde ve ben ailemi ve doğup büyüdüğüm şehri terk etmek istemediğim için evlenince yaşadığım ilé taşınıcak burda yaşıycaz.Bu şehirde işi hazır diyebilirim.Şu ana kadar hiç birikim yapamamış ailesinin ev taksitlerine yardım ettiği için.ve kazandığı miktarda asgari ücretten biraz fazla.şu anda bütün kardeşlerim evli. Babamla 4 katlı bir villada yaşıyoruz. Yani her katında hemen hemen ayrı ayrı daire sayılabilecek şekilde banyo Mutfak Salon y odasi var. Evimiz bu şekilde.evlenince evimizin eşyalarını alana kadar bir süre babamın evinde yaşama fikrim var.evleneceğim kişide dedi ki evimizin eşyalarını düzene kadar kendi evimize çıktığımızda eşya taksiti değilde kira ve normal giderler İ ödeyeceğimiz zaman gelene kadar olabilir dedi. Babamda sevinir bence. Yalnız kalmamış olur. Annem vefat etmişti.kardeşlerim de bunu tavsiye etti. Ama çevremiz ne der çekiniyorum açıkçası biliyorsunuz bu toplumda bir adı var bunun _iç güveysi_ yani tereddütlerim var. Sizin fikirlerinizi yorumlarınızı merak ediyorum.yani bi oluru var mı acaba beraber yaşamak nasıl olur negatif yönleri varsa sizce nelerdir şimdiden teşekkürler
Kizlar niye oyle diyorsunuz benim esim kiracimizdi ama biz sevdik birbirimizi ve kiraya ciktik daha sonradan da annemin verdigi evde oturuyoruz cok da mutluyux sadece cocugumuz eksik o kadar . herkes dengini bulamiyor yani canim onemli olan sevgi saygi huzurBurdaki hikmeti zaten ben de anlayamadigim icin ses etmedim :)
Bu kiz madem iyi sartlarda, neden kendi sosyoekonomik durumuna uygun biriyle degil ben de bunu cozemedim.
Ne alaka gurursuzluk mu oluyormus.bulursun meraketme bulursun senin gibi konusanlar in sonunu goruyorum ve sadece guluyorum...Ben olsam istemezdim. Evleneceğim insanın ayaklarının üstünde durması en önemli kriterlerimden birisiydi. Ne zaman ev geçindirir hale gelirse o Zaman karşıma evlenmek için çıksın. Sevgiliniz de razı herhalde. Ben olsam gururuma yediremezdim ama herkesin kendi hayatı, kendi bileceği iş sonuçta.
yani herkes pek olumlu bir hava çizmiş de
bana pek olmaz gibi geldi
uzak mesafe ilişkiniz ne kadar sağlam
tamam herkes uzak mesafede kalabiliyor ama uzun süre bir arada yaşar tanırsın ünide vs sonra ayrı olursun evlenir bir araya gelirsin
adamı başka şehre babanızın evine getireceksiniz bir de anlattığınız ev vs fazlası ile lüks duruyor buradan bakınca
asgari ücretten az fazla alan adam 1500 alır yani
şimdi ben o kadar davul bile dengi dengine muhabbeti sevmem ama ilişkide ortak olan bir nokta göremedim
bir de siz çalışmıyor musunuz
evin eşyası nedir ki yani alacak birikecek de o arada baba ile oturulacak vs vs
ben şahsen böyle bir evlilik ilişkisine girmem
Kusura bakmayın da bu benim düşüncem. Benim özgürlüğüm rahatımdan önce gelir. Ben bunun için kimseyi ayıplamam, ama ben rahat edemem. Kimseye minnetim yok, ben zaten çalışıyorum. Eşim de gece gündüz çalışan biri. Evimizi, arabamızı kendi emeğimizle aldık ve bu beni çok mutlu ediyor. İstediğiniz gibi bir son göremeyeceksiniz, üzgünüm..Ne alaka gurursuzluk mu oluyormus.bulursun meraketme bulursun senin gibi konusanlar in sonunu goruyorum ve sadece guluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?