• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısayım

silaaa44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
8
2
1
24
Sinifimin en kisalarındanım. Skolyozum var. O da düzelirse 5 cm kesin uzayacagim. Doktor dedi. Ama kız olduğum için boy uzamamın durduğunu söyledi. Sadece 5 cm yamukluk düzelir dedi. Ayrıca şöyle bir şeyde var. Ergenliğe girmeden önce bi anda boy uzaması yaşanan evreyi yaşayamadım.(skolyoz engellemiş.) ben 5 cm den sonra enaz 3cm uzamak iistiyorum. Günde iki bardak süt içiyorum. Bol bol balık yiyorum. Ama sadece 1 cm uzadim. O da yamukluk hafif düzeldi diye. Napmalıyım? Aranızda uzayan varsa ne yaptığını yazabilir mi?
Baba:182
Anne:164
Ben:161:(
Bu arada genetik olarak babama çektiğimi söylemeliyim. Babamın kopyasının aynisiyim.

Canim anne babanin boyunu girerek kiz/erkek cocugunun hangi boyda olabilecegini yazan bi site var.

Senin anne babanin boyunu girdim ve sonuc;
Çocuğunuzun genetik potansiyeline göre yetişkinlikteki tahmini boyu
167 cm.

skolyoza yüzme çok iyi geliyor. imkanın varsa kapalı havuza gitsen. artık çok maliyete de bakmıyor, belediyeye ait çok güzel tesisler var.

Boyum 156. Pilatesle 1 cm uzadım 1 ayda. Açıkçası umrumda da değildi. Rahatsızlığınız olduğu için kafanıza takıyor olabilirsiniz ama boyunuz kısa değil. Ortalama bir Türk kadını boyuna sahipsiniz. Bunun için dik durmanızı sağlayan korseler var sanırım ve pilates yapabilirsiniz. Siz kısaysanız biz 150 likler ne yapalım :)

Dur sana gıcıklık yapayım boyum 1.72 :KK59:

Canım boyun kısa değil. Ben de skalyoz vs denince cok kısa kaldın sandım .

Biraz da uzayınca 165 civarı cok cok ideal Bir boyun olacak .. İnan bana dert değil bu.

yamukluk duzeldi ne demek anlamadım. bacagın biri uzun biri kısa mı ya gercekten saflık bnde mi anlayamadım.. ayrıca benim de boyum 159 kg yi dengede tuttun mu tamamdir...

yamukluk duzeldi ne demek anlamadım. bacagın biri uzun biri kısa mı ya gercekten saflık bnde mi anlayamadım.. ayrıca benim de boyum 159 kg yi dengede tuttun mu tamamdir...

Omurilik eğriliği canım, o yüzden boyları kısalıyor. Ameliyatla düzeltiliyor.

Boyun gayet iyi ohoo beni de geçicen :KK49:

163 üm, mutluyum huzurluyum. Her boyun kendine göre bi avantajı var. Türkiye ortalamasındayız, bi topuklu giysek uzun oluyoruz daha ne istiyosun :KK54:

Sinifimin en kisalarındanım. Skolyozum var. O da düzelirse 5 cm kesin uzayacagim. Doktor dedi. Ama kız olduğum için boy uzamamın durduğunu söyledi. Sadece 5 cm yamukluk düzelir dedi. Ayrıca şöyle bir şeyde var. Ergenliğe girmeden önce bi anda boy uzaması yaşanan evreyi yaşayamadım.(skolyoz engellemiş.) ben 5 cm den sonra enaz 3cm uzamak iistiyorum. Günde iki bardak süt içiyorum. Bol bol balık yiyorum. Ama sadece 1 cm uzadim. O da yamukluk hafif düzeldi diye. Napmalıyım? Aranızda uzayan varsa ne yaptığını yazabilir mi?
Baba:182
Anne:164
Ben:161:KK43:
Bu arada genetik olarak babama çektiğimi söylemeliyim. Babamın kopyasının aynisiyim.
boyum 152 diyecek söz bulamıyorum

Back
X