- 30 Mayıs 2017
- 468
- 186
- 103
merhaba kızlar. ben son zamanlarda hiç sağlıklı düşünmüyorum sanırım. şöyle ki;
*sürekli birilerine özellikle de evladıma bir şey olacak korkusu,
*birine birşey olduğunu hayal edip o sırada ne yaparım diye düşünmek,
*çocuğumu sürekli bu pis dünyadan nasıl korurum düşüncesi, (genellikle kaçırılma, taciz gibi haberler psikolojimi alt üst etti bu konuda)
*sürekli hastalıktan korunmak istemek.
*iş yerindekilerin sürekli benim arkamdan konuştuğunu düşünmek,
*kimi zaman boşanırsam naparım, ailemle nasıl tekrar yaşarım, ya çocuğumu göremezsem, ya eşimi kaybedersem, kızım babasız kalırsa, boşanırsak babasını özlerse(aşırı düşkün babasına)
*ben çalışan bir anneyim. kızımı ailem parka götürdüğünde ya kızımın başına bir şey gelirse...
vs..vs..
sürekli bu olumsuz düşüncelerin içinde buluyorum kendimi
Psikologa gitmeyi düşünüyorum. ama merak ediyorum acaba herkeste oluyor mu bu düşünceler yoksa benim gerçekten kişilik bozukluğum mu var? belki konu hakkında az da olsa bilgisi olanlar vardır.
Not: psikoloğa gitmeyi düşünüyorum dediğim gibi. bana "uzmana görünün" diyeceklere söylüyorum ...
yorum yazacaklara şimdiden teşekkür ederim.
*sürekli birilerine özellikle de evladıma bir şey olacak korkusu,
*birine birşey olduğunu hayal edip o sırada ne yaparım diye düşünmek,
*çocuğumu sürekli bu pis dünyadan nasıl korurum düşüncesi, (genellikle kaçırılma, taciz gibi haberler psikolojimi alt üst etti bu konuda)
*sürekli hastalıktan korunmak istemek.
*iş yerindekilerin sürekli benim arkamdan konuştuğunu düşünmek,
*kimi zaman boşanırsam naparım, ailemle nasıl tekrar yaşarım, ya çocuğumu göremezsem, ya eşimi kaybedersem, kızım babasız kalırsa, boşanırsak babasını özlerse(aşırı düşkün babasına)
*ben çalışan bir anneyim. kızımı ailem parka götürdüğünde ya kızımın başına bir şey gelirse...
vs..vs..
sürekli bu olumsuz düşüncelerin içinde buluyorum kendimi
Psikologa gitmeyi düşünüyorum. ama merak ediyorum acaba herkeste oluyor mu bu düşünceler yoksa benim gerçekten kişilik bozukluğum mu var? belki konu hakkında az da olsa bilgisi olanlar vardır.
Not: psikoloğa gitmeyi düşünüyorum dediğim gibi. bana "uzmana görünün" diyeceklere söylüyorum ...
yorum yazacaklara şimdiden teşekkür ederim.