Kişilik çatışması

Çok sağol canım. Anladığın için. Arkadaşlar eleştirmek yerine fikir verselerdi daha fazla fikre sahip olurdum. Sanırım arkadaşlarla takılmak. Birini birşey yapmaya zorlamak saçma.

madem bu kadar farklisiniz o kisa sevgililik döneminde hic ni fark etmediniz

madem bu kadar farklisiniz o kisa sevgililik döneminde hic ni fark etmediniz
Sevgililik döneminde böyle değildi. Yani en azından geziyorduk. Piknik falan yapıyorduk. Ama şu anda varsa yoksa ailesi. Benim yaptığım tek şey evde oturmak çalışamıyorum. Çocuğum var. Ama yaza Allah nasip ederse çalışıcam.

Valla ne kelime kullanırsan kullan bende aynısını hissediyorum demek dışında bişey bulamadım.. sanki benim yerime sen yazmışsın ben kendime yediremedigim için

Sakin yanlis anlama ama ben acik konusmayi severim, yanilabilirimde, sadece hissetigmi yazcam....
Tarif ettigin durumdan anladigim kadariyla, onu kendine laik görmüyorsun. Kendini baya begeniyorsun ;-) daha akilli oldugnu vs düsünüyorsun ve galiba bu yüzden ona saygi duyamiyorsun.
Baska sorununuz yoksa ve onu seviyorsan bunlara takilma, madem cocukta var bi sekil alisacaksin ve idare edeceksin.
Sevmiyorsan ve katlanamam diyorsan, ya terapi yapabilirsiniz, yada ayrilcaksiniz.
Baskada alternatif var mi bilemedim..

Böyle konuşacaksanız lütfen çıkar mısınız konudan. Rica ederek birşey sordum. Ama siz yardımcı olmak yerine topa tuttunuz. Ben değil siz kendinize yakışanı yapıyorsunuz.

Evet kendime yakışanı yaptım.
Bundan hiç şüphem yok...
Herkes kendine yakısanı yapar oyle degil mi?
Ilk mesajimi okudunuz...
Ta ki siz bu yakistirmayi yapana kadar daha dogrusu ben bunu fark edene kadar ne kadar da guzeldi sohbet :)

Bende açık konuşayım. Sanırım haklısın. ben biraz kendimi beğenirim. Bide hep ben bilirim havaları da vardır. Ama ben kendimi seviyorum böyle. Yakışıyo yani bana. Ya çok şey istemiyorum aslında sadece benden üstün bi kocam olsun isterdim. Hani kaybetme korkum olsun. Ama şu anda hiç kaybetme korkum yok. Nasılsa beni bırakmaz daha iyisini bulamaz diyorum. Yanlış biliyorum ama. Heyecan istiyorum biraz.

Karı gibi benzetmeniz kendiniz hakkınızda anlattıklarınızı bi anda sıfırladı... hani kendini sürekli geliştiren eşinin anlamadığı kelimeleri cümlelestiren eşini kendinden küçük gören siz eşiniz için karı gibi benzetmesini yapıyorsunuz??? Evet oldu o zaman...

Ben isim okuyarak yorum yapmadım. Yani size yönelik bi yorum yapmadım. Sadece üst üste gelen yorumlar dan sonra size patladım yorumunuza karşılık yazdım. Kimseyi kırmak değil niyetim sadece yazdığım bi kelime ve eminim ki bir çoğunuz kullandınız hayatınızda.

Karı gibi cinsiyetçi bi tabir kullandığınıza göre siz de kendinizi geliştirmenin kıyısından köşesinden geçememişsiniz belli ki. Kendinizi bilgili saymanız da cahil cesaretinizden kaynaklanıyor yüksek ihtimalle. Ayrıca internetten bir şey okumak ne zamandan beridir kendini geliştirmek yahuu??

Yani kendini seviyorsun ama onu degil, dogru mu anladim? Önerilerimi daha önce yazdim. Heycan, meycan istemek normal ama adam böyle, yapcak cok fazla bi sey yok.
Ama heycan ariyorum derkende b..k yoluna gitme derim ;-)
Bence en önemlisi, sen biraz egonu törpüle ve beklentilerini azalt.

Sıvamışsınız resmen. Kadınlar dırdır ediyor o halde dırdır edenler karı gibidir? Gerçekten utanç verici

Nacizene tavsiyem eşlerden birinin kültür düzeyinin diğerinden farklı olmasdır her zaman .
Sizden yüksek bir eş tavsiye etmiyorum alçak gönüllü olmadıkça, ben bilirim ben eserim havalarına girmemesi için

Ne kadar taktınız şu kelimeye. Tamam sağolsun yorum için

Aslında şöyle söyleyim. Ben herzaman benim sevdiğim değilde beni seven olsun beni mutlu etsin dedim çünkü geçmişte severek çok büyük bir yanlış yaptım. Fakat karşılıklı olmayınca birşeyler olmuyor muş bunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…