- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Çok sağol canım. Anladığın için. Arkadaşlar eleştirmek yerine fikir verselerdi daha fazla fikre sahip olurdum. Sanırım arkadaşlarla takılmak. Birini birşey yapmaya zorlamak saçma.İnanın benim eşim de neredeyse sizinkiyle aynı; zevklerimiz, fikirlerimiz o kadar farklı ki.. Biz 15 senedir evliyiz daha bir kere sinemaya gitmişliğimiz yok. Kitap değil okumak kapağına bile bakmaz.. Artık alıştım ben. Çok takılmayınca, çok da göze batmıyor. O bana uymuyorsa, ben ona uyuyorum eğer onun hobisi benim de hoşuma gidiyorsa. Sinemaya da ya bir arkadaşımla, ya kızımla gidiyorum. Gönül eşle gitmek istiyor ama zorlamayla da benim içime sinmiyor. Çünkü önemli olan benimle bir şey paylaşırken benimle aynı istekle paylaşması..
İlişkide kendini geliştiren taraf kadın ama kocanızın tahammül edemediğiniz yönünü yine kadına atfetmek?
Kendini iyi geliştirmeleer.
Böyle konuşacaksanız lütfen çıkar mısınız konudan. Rica ederek birşey sordum. Ama siz yardımcı olmak yerine topa tuttunuz. Ben değil siz kendinize yakışanı yapıyorsunuz.Kisilik çatışması tam size göre bir başlık olmuş
Sevgililik döneminde böyle değildi. Yani en azından geziyorduk. Piknik falan yapıyorduk. Ama şu anda varsa yoksa ailesi. Benim yaptığım tek şey evde oturmak çalışamıyorum. Çocuğum var. Ama yaza Allah nasip ederse çalışıcam.madem bu kadar farklisiniz o kisa sevgililik döneminde hic ni fark etmediniz
Anlayamadım canımValla ne kelime kullanırsan kullan bende aynısını hissediyorum demek dışında bişey bulamadım.. sanki benim yerime sen yazmışsın ben kendime yediremedigim için
Böyle konuşacaksanız lütfen çıkar mısınız konudan. Rica ederek birşey sordum. Ama siz yardımcı olmak yerine topa tuttunuz. Ben değil siz kendinize yakışanı yapıyorsunuz.
Bende açık konuşayım. Sanırım haklısın.Sakin yanlis anlama ama ben acik konusmayi severim, yanilabilirimde, sadece hissetigmi yazcam....
Tarif ettigin durumdan anladigim kadariyla, onu kendine laik görmüyorsun. Kendini baya begeniyorsun ;-) daha akilli oldugnu vs düsünüyorsun ve galiba bu yüzden ona saygi duyamiyorsun.
Baska sorununuz yoksa ve onu seviyorsan bunlara takilma, madem cocukta var bi sekil alisacaksin ve idare edeceksin.
Sevmiyorsan ve katlanamam diyorsan, ya terapi yapabilirsiniz, yada ayrilcaksiniz.
Baskada alternatif var mi bilemedim..
Karı gibi benzetmeniz kendiniz hakkınızda anlattıklarınızı bi anda sıfırladı... hani kendini sürekli geliştiren eşinin anlamadığı kelimeleri cümlelestiren eşini kendinden küçük gören siz eşiniz için karı gibi benzetmesini yapıyorsunuz??? Evet oldu o zaman...Selam kk üyeleri yine derdim var yine konu eşim...
Şimdi benim derdim yaşamak istediğim hayatı yaşamıyorum. Aynaya baktığımda bu ben değilim diyorum. Psikolojik karmaşa içerisindeyim. Eşimle çok kısa sürede tam tanımadan evlendik ve küçük bir yaşta evlendim. Şu anda 22 yaşındayım kişiliğimin oturduğunu düşünüyorum. Ama eşimle çok farklı olduğumuzu farkettim zamanla.
Mesela en basiti ben anyaya gitsem o konya ya gider o kadar zıt. Ben evde olduğum halde kendimi geliştiriyorum. Bilmediğim şeyleri hemen internetten araştırıp bakarım. Yani konuştuğum zaman boş konuşmam mutlaka bi bildiğim vardır.
Fakat işim tam tersi bazen kullandığım kelimelerin anlamlarını bilmez. Tv izlediği zaman tek izlediği kemal sunal kendisini bende severim. Allah rahmet eylesin ama bi filmi 3 senede 30 kere izlenir mi yahu ? En basit tartışmamız bu çok banel şeyler yapıyor.
Beni kasıyo konuşurken. Birşey anlatması bile beni o kadar yoruyor ki. Ben böyle benden daha bilgili bir eşim olsun hayran olayım istiyorum. Ama kendini geliştirmekten bi haber. Bi olay olur karı gibi in ince detayına kadar anlatır. Bana göre sebeb - sonuç bitti. Her konu da zıt düşünüyoruz. Bu yüzden sürekli tartışma içerisindeyiz. Ben kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Hayattan zevk almıyorum.
Ben cıvıl cıvıl biriydim. 3 senede hayat enerjim söndü.
Lütfen yardım edin bana ne yapabilirim ??
Ne yapabilirim bilmiyorum bi fikir verir misiniz ?
Ben isim okuyarak yorum yapmadım. Yani size yönelik bi yorum yapmadım. Sadece üst üste gelen yorumlar dan sonra size patladım yorumunuza karşılık yazdım. Kimseyi kırmak değil niyetim sadece yazdığım bi kelime ve eminim ki bir çoğunuz kullandınız hayatınızda.Evet kendime yakışanı yaptım.
Bundan hiç şüphem yok...
Herkes kendine yakısanı yapar oyle degil mi?
Ilk mesajimi okudunuz...
Ta ki siz bu yakistirmayi yapana kadar daha dogrusu ben bunu fark edene kadar ne kadar da guzeldi sohbet :)
Bende açık konuşayım. Sanırım haklısın.ben biraz kendimi beğenirim. Bide hep ben bilirim havaları da vardır. Ama ben kendimi seviyorum böyle. Yakışıyo yani bana. Ya çok şey istemiyorum aslında sadece benden üstün bi kocam olsun isterdim. Hani kaybetme korkum olsun. Ama şu anda hiç kaybetme korkum yok. Nasılsa beni bırakmaz daha iyisini bulamaz diyorum. Yanlış biliyorum ama. Heyecan istiyorum biraz.
Sıvamışsınız resmen. Kadınlar dırdır ediyor o halde dırdır edenler karı gibidir? Gerçekten utanç vericiYani hayatınız da hiç mi kullanmadınız. Benzetme yaptım sadece dır dır eder babında. Siz anlamak yerine direk taşlamaya geçtiniz teşekkür ederim yorum için. Evet kendimi yukarıda görüyorum. Ben karı gibi kelimesini benzetme yaptım. Cinsimizi aşağılamak için değil.
Karı gibi benzetmeniz kendiniz hakkınızda anlattıklarınızı bi anda sıfırladı... hani kendini sürekli geliştiren eşinin anlamadığı kelimeleri cümlelestiren eşini kendinden küçük gören siz eşiniz için karı gibi benzetmesini yapıyorsunuz??? Evet oldu o zaman...
Ne kadar taktınız şu kelimeye. Tamam sağolsun yorum içinKarı gibi benzetmeniz kendiniz hakkınızda anlattıklarınızı bi anda sıfırladı... hani kendini sürekli geliştiren eşinin anlamadığı kelimeleri cümlelestiren eşini kendinden küçük gören siz eşiniz için karı gibi benzetmesini yapıyorsunuz??? Evet oldu o zaman...
Aslında şöyle söyleyim. Ben herzaman benim sevdiğim değilde beni seven olsun beni mutlu etsin dedim çünkü geçmişte severek çok büyük bir yanlış yaptım. Fakat karşılıklı olmayınca birşeyler olmuyor muş bunu farkettimNacizene tavsiyem eşlerden birinin kültür düzeyinin diğerinden farklı olmasdır her zaman .
Sizden yüksek bir eş tavsiye etmiyorum alçak gönüllü olmadıkça, ben bilirim ben eserim havalarına girmemesi için
Bir şeyi çok merak ediyorum. Ömrünüzde karı kelimesini kullanmadınız mıSıvamışsınız resmen. Kadınlar dırdır ediyor o halde dırdır edenler karı gibidir? Gerçekten utanç verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?