- 3 Kasım 2017
- 583
- 865
- 18
- 31
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Aslında şöyle söyleyim. Ben herzaman benim sevdiğim değilde beni seven olsun beni mutlu etsin dedim çünkü geçmişte severek çok büyük bir yanlış yaptım. Fakat karşılıklı olmayınca birşeyler olmuyor muş bunu farkettim
Kusura bakmayın ama ev hanımları ODTÜ ye giderek kendini geliştirmiyor. Demek istemediğim. Eşim gibi okumadım ama ben uğraşıyorum o çaba göstermiyor. Ama siz bardağın boş yerine bakıyorsunuzKarı gibi cinsiyetçi bi tabir kullandığınıza göre siz de kendinizi geliştirmenin kıyısından köşesinden geçememişsiniz belli ki. Kendinizi bilgili saymanız da cahil cesaretinizden kaynaklanıyor yüksek ihtimalle. Ayrıca internetten bir şey okumak ne zamandan beridir kendini geliştirmek yahuu??
Hayır asla kullanmadım zira 14–15 yaşımdan beridir eril tahakkümün de eril tahakkümün gündelik hayattaki dilin, hareketlerin, adetlerin üzerindeki etkilerinin hepsinin farkındayım. Ortalama ve üstü zekaya sahip olan her kadın da bunun farkındadır zaten ve kendi cinsiyetini aşağılayan bi kavramı kullanmazBir şeyi çok merak ediyorum. Ömrünüzde karı kelimesini kullanmadınız mı
Seviyorum tabi ki ama hayran olduğum bir eşim olsun isterdim. En doğrusu kendimi törpülemek sanırım.Duyguların karşılıklı olması çok önemli eşinizi seviyorsanız bu duruma çareler arayın derim soğuduysanız yol sonu gibi gözüküyor bu yazdıklarınıza göre. E adıda üstünde eş, ruh ikizi vs. Benzer mizaçlar gerekli bunun içinde. Umarım herşey güzel olur
Bu kadar sert eleştirmek yerine uyarsaydınız tartışma yerine bir mesaj düzeltme yapabilirdim. Ve ileriki zamanlarda da kullanmamam gerektiğini farkederdim.Hayır asla kullanmadım zira 14–15 yaşımdan beridir eril tahakkümün de eril tahakkümün gündelik hayattaki dilin, hareketlerin, adetlerin üzerindeki etkilerinin hepsinin farkındayım. Ortalama ve üstü zekaya sahip olan her kadın da bunun farkındadır zaten ve kendi cinsiyetini aşağılayan bi kavramı kullanmaz
Bunu zaten size yorumlarda söylemişler ne var bunda siz hiç kullanmadınız mı demişsiniz. Bunu gayet normal görüyorsunuz yani. Aa ne kadar kötü kelime bi daha kullanmayayım kötü duruyor demeniz yerine zihniyetinizi değiştirip bu tür cinsiyetçi kavramları hayatınızdan çıkarmanızı temenni ettiğim için açık açık yazmak durumundaydımBu kadar sert eleştirmek yerine uyarsaydınız tartışma yerine bir mesaj düzeltme yapabilirdim. Ve ileriki zamanlarda da kullanmamam gerektiğini farkederdim.
TeşekkürlerBunu zaten size yorumlarda söylemişler ne var bunda siz hiç kullanmadınız mı demişsiniz. Bunu gayet normal görüyorsunuz yani. Aa ne kadar kötü kelime bi daha kullanmayayım kötü duruyor demeniz yerine zihniyetinizi değiştirip bu tür cinsiyetçi kavramları hayatınızdan çıkarmanızı temenni ettiğim için açık açık yazmak durumundaydım
Yazdiklarina bakinca ben senin gelismis olduguna katilmiyorum..internetten bakmak yetmez bir kac yeni kelime ogrenme ile olmaz bu.kadinlarin okudugu bir sayfaya bir kadin kari gibi deyip soze baslamis tum kadinlari asagilamis .soruyorum simdi ne kadar gelismissin.Selam kk üyeleri yine derdim var yine konu eşim...
Şimdi benim derdim yaşamak istediğim hayatı yaşamıyorum. Aynaya baktığımda bu ben değilim diyorum. Psikolojik karmaşa içerisindeyim. Eşimle çok kısa sürede tam tanımadan evlendik ve küçük bir yaşta evlendim. Şu anda 22 yaşındayım kişiliğimin oturduğunu düşünüyorum. Ama eşimle çok farklı olduğumuzu farkettim zamanla.
Mesela en basiti ben anyaya gitsem o konya ya gider o kadar zıt. Ben evde olduğum halde kendimi geliştiriyorum. Bilmediğim şeyleri hemen internetten araştırıp bakarım. Yani konuştuğum zaman boş konuşmam mutlaka bi bildiğim vardır.
Fakat işim tam tersi bazen kullandığım kelimelerin anlamlarını bilmez. Tv izlediği zaman tek izlediği kemal sunal kendisini bende severim. Allah rahmet eylesin ama bi filmi 3 senede 30 kere izlenir mi yahu ? En basit tartışmamız bu çok banel şeyler yapıyor.
Beni kasıyo konuşurken. Birşey anlatması bile beni o kadar yoruyor ki. Ben böyle benden daha bilgili bir eşim olsun hayran olayım istiyorum. Ama kendini geliştirmekten bi haber. Bi olay olur karı gibi in ince detayına kadar anlatır. Bana göre sebeb - sonuç bitti. Her konu da zıt düşünüyoruz. Bu yüzden sürekli tartışma içerisindeyiz. Ben kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Hayattan zevk almıyorum.
Ben cıvıl cıvıl biriydim. 3 senede hayat enerjim söndü.
Lütfen yardım edin bana ne yapabilirim ??
Ne yapabilirim bilmiyorum bi fikir verir misiniz ?
Şu mesajınızda yazdıklarınız çok itici mesela.Eşinize de bu şekilde çok bilmiş davranıp adamı bıktırıyorsunuz belki de.Bende açık konuşayım. Sanırım haklısın.ben biraz kendimi beğenirim. Bide hep ben bilirim havaları da vardır. Ama ben kendimi seviyorum böyle. Yakışıyo yani bana. Ya çok şey istemiyorum aslında sadece benden üstün bi kocam olsun isterdim. Hani kaybetme korkum olsun. Ama şu anda hiç kaybetme korkum yok. Nasılsa beni bırakmaz daha iyisini bulamaz diyorum. Yanlış biliyorum ama. Heyecan istiyorum biraz.
Kisilik catismasi bunun neresindeSelam kk üyeleri yine derdim var yine konu eşim...
Şimdi benim derdim yaşamak istediğim hayatı yaşamıyorum. Aynaya baktığımda bu ben değilim diyorum. Psikolojik karmaşa içerisindeyim. Eşimle çok kısa sürede tam tanımadan evlendik ve küçük bir yaşta evlendim. Şu anda 22 yaşındayım kişiliğimin oturduğunu düşünüyorum. Ama eşimle çok farklı olduğumuzu farkettim zamanla.
Mesela en basiti ben anyaya gitsem o konya ya gider o kadar zıt. Ben evde olduğum halde kendimi geliştiriyorum. Bilmediğim şeyleri hemen internetten araştırıp bakarım. Yani konuştuğum zaman boş konuşmam mutlaka bi bildiğim vardır.
Fakat işim tam tersi bazen kullandığım kelimelerin anlamlarını bilmez. Tv izlediği zaman tek izlediği kemal sunal kendisini bende severim. Allah rahmet eylesin ama bi filmi 3 senede 30 kere izlenir mi yahu ? En basit tartışmamız bu çok banel şeyler yapıyor.
Beni kasıyo konuşurken. Birşey anlatması bile beni o kadar yoruyor ki. Ben böyle benden daha bilgili bir eşim olsun hayran olayım istiyorum. Ama kendini geliştirmekten bi haber. Bi olay olur karı gibi in ince detayına kadar anlatır. Bana göre sebeb - sonuç bitti. Her konu da zıt düşünüyoruz. Bu yüzden sürekli tartışma içerisindeyiz. Ben kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Hayattan zevk almıyorum.
Ben cıvıl cıvıl biriydim. 3 senede hayat enerjim söndü.
Lütfen yardım edin bana ne yapabilirim ??
Ne yapabilirim bilmiyorum bi fikir verir misiniz ?
Şu yorumda ne kadar erken evlendiğini belli ediyorsun. Küçük yaşta evlilik yapanlar böyle konuşuyor ama bukadar kısa bir evlilikte böyle düşüncelere girmen çok yanlis. Sen hayatında neler yaptin nekadar kendini geliştirdin ve ne yönden kendini üstün görüyorsun çok merak ettim. Bence yaşına gore bunlar cok büyük sözlerBende açık konuşayım. Sanırım haklısın.ben biraz kendimi beğenirim. Bide hep ben bilirim havaları da vardır. Ama ben kendimi seviyorum böyle. Yakışıyo yani bana. Ya çok şey istemiyorum aslında sadece benden üstün bi kocam olsun isterdim. Hani kaybetme korkum olsun. Ama şu anda hiç kaybetme korkum yok. Nasılsa beni bırakmaz daha iyisini bulamaz diyorum. Yanlış biliyorum ama. Heyecan istiyorum biraz.
Bende açık konuşayım. Sanırım haklısın.ben biraz kendimi beğenirim. Bide hep ben bilirim havaları da vardır. Ama ben kendimi seviyorum böyle. Yakışıyo yani bana. Ya çok şey istemiyorum aslında sadece benden üstün bi kocam olsun isterdim. Hani kaybetme korkum olsun. Ama şu anda hiç kaybetme korkum yok. Nasılsa beni bırakmaz daha iyisini bulamaz diyorum. Yanlış biliyorum ama. Heyecan istiyorum biraz.
Bende açık konuşayım. Sanırım haklısın.ben biraz kendimi beğenirim. Bide hep ben bilirim havaları da vardır. Ama ben kendimi seviyorum böyle. Yakışıyo yani bana. Ya çok şey istemiyorum aslında sadece benden üstün bi kocam olsun isterdim. Hani kaybetme korkum olsun. Ama şu anda hiç kaybetme korkum yok. Nasılsa beni bırakmaz daha iyisini bulamaz diyorum. Yanlış biliyorum ama. Heyecan istiyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?