- 7 Ağustos 2016
- 3.502
- 7.387
- 158
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Keşke önce bunun nasıl yazilacagini arastirsaydiniz.
Bi olay olur karı gibi in ince detayına kadar anlatır.
Beni kasıyo konuşurken. Birşey anlatması bile beni o kadar yoruyor ki. Ben böyle benden daha bilgili bir eşim olsun hayran olayım istiyorum. Ama kendini geliştirmekten bi haber. Bi olay olur karı gibi in ince detayına kadar anlatır. Bana göre sebeb - sonuç bitti. Her konu da zıt düşünüyoruz.
Sorunu anlamıyor oluşunuz başlı başına problem.Bu kadar sert olmanıza ne gerek var diğer konularımı okursanız eltime neler yaptığını ve o tabirin gayet iyi yakıştığını anlarsınız
Demek istediğim ortak konuşabileceğimiz birşey yok. Yani ilgilendiğiniz şeyler farklı mesela oturup yarım saat sohbet edemeyizKibir iyi bir şey değil. Şey gibi düşünün. Üniversitelerde bazı hocalarda akademisyen kibri olur. Bir dalda uzmanlaşmış diye bilgisini böyle insanın kafasına vurur gibi sunar. İtici olur. O kibir dışarıdan çok kötü durur. Bir çobanın alçak gönüllülüğünü tercih edersin. Onun gibi bir şey.
Tabiki insan eşiyle aynı dili konuşabilmeyi ister. Ortak zevkler vs. O konuda anlıyorum. Ama şu yönü de var. Belki eşinizden az daha fazla şey biliyorsunuz. Ama belki o da karakter olarak sizden üstündür. Belki hiç kibirli bir insan değildir. Belki her şeyi ben bilirim havasında değildir. Bu yönden de düşünürseniz belki eşiniz de hayran olacağı bir kadın istiyordur
İnterneten dil öğrenebilecek kadar teknolojiyi kullanıyorum. Neden size komik geldi. İnternetten yapılacak fazla şey var.Kocani beğenmiyorsun. ...
Küçük dağları ben yarattım havalarindasin..
Google de kendini geliştiriyosun..
(Buna çok güldüm gerçekten yaa hergün gelisiyomuşum megersem
Kenar mahalle ağızları da var sizde karı falan demekten de geri kalmamışsiniz kendini geliştirdiğini soyluyodun oysaki hemde kadınlar kulübünde böyle bi üslup ?
Ne dememizi bekliyorsunuz ki simdi?
Boşan bence..
Einstein gibi biri lazım sana bu yaşta bu zekayla
Haftada bir kitap okurum mutlaka. Siyaseti takip ederim. Karşımdakiyle tarihi tarihine konuşabilecek kadar. İnternetten dil öğrendim. Akıcı konuşabilecek kadar. Bunlar internetten yapılabilecek şeyler bazı arkadaşlar Google dan kendini geliştirmek diye dalga geçmiş ama bunları da yapmayan birçok ev hanımı var. Küçük çocuğum var ve okumaya imkanım olmadı. Siz gibi şanslı değildim. Kullandığım yanlış bir kelimeyle konum alt üst oldu zaten. Keşke hiç açmasaydım konuyu hepiniz topa tuttunuz.Kendini ifade şeklin korkunç.. kendini gereksiz yere üstün görüyorsun eşinden.. merak ediyorsun diye googledan bir şeyleri araştırman kendini geliştirdiğin anlamına gelmiyor maalesef.. kitap okur musun, ne okursun, siyasetten tarihten sanattan anlar mısın, tartışma programları izler misin.. üstüne gitmek için söylemiyorum, kendini geliştirmek için bunları yapman lazım.. bunları yapan bi insan olsan eşinle kültür çatışması olur, normaldir ama şu an bu neyin havası anlayamadım..
Selam kk üyeleri yine derdim var yine konu eşim...
Şimdi benim derdim yaşamak istediğim hayatı yaşamıyorum. Aynaya baktığımda bu ben değilim diyorum. Psikolojik karmaşa içerisindeyim. Eşimle çok kısa sürede tam tanımadan evlendik ve küçük bir yaşta evlendim. Şu anda 22 yaşındayım kişiliğimin oturduğunu düşünüyorum. Ama eşimle çok farklı olduğumuzu farkettim zamanla.
Mesela en basiti ben anyaya gitsem o konya ya gider o kadar zıt. Ben evde olduğum halde kendimi geliştiriyorum. Bilmediğim şeyleri hemen internetten araştırıp bakarım. Yani konuştuğum zaman boş konuşmam mutlaka bi bildiğim vardır.
Fakat işim tam tersi bazen kullandığım kelimelerin anlamlarını bilmez. Tv izlediği zaman tek izlediği kemal sunal kendisini bende severim. Allah rahmet eylesin ama bi filmi 3 senede 30 kere izlenir mi yahu ? En basit tartışmamız bu çok banel şeyler yapıyor.
Beni kasıyo konuşurken. Birşey anlatması bile beni o kadar yoruyor ki. Ben böyle benden daha bilgili bir eşim olsun hayran olayım istiyorum. Ama kendini geliştirmekten bi haber. Bi olay olur karı gibi in ince detayına kadar anlatır. Bana göre sebeb - sonuç bitti. Her konu da zıt düşünüyoruz. Bu yüzden sürekli tartışma içerisindeyiz. Ben kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Hayattan zevk almıyorum.
Ben cıvıl cıvıl biriydim. 3 senede hayat enerjim söndü.
Lütfen yardım edin bana ne yapabilirim ??
Ne yapabilirim bilmiyorum bi fikir verir misiniz ?
Yani var tabi ki konuyu yanlış yazdım daha doğrusu sinirle kendimi tam anlatamadım. Ben kv ile birlikte oturuyorum. 3 yıldır ve kendi özelim hiç birşeyim yok. O kadar zor zamanlar geçirdim ki sezeryanla doğum yaptım bi hafta sonra kv kp e kalktım yemek hazırladım bütün işleri ben yaptım dikişlerim patladı. Bu yıl büyük kavgalar sonunda eşimi ikna ettim ve eşyalarımızı aldık. Fakat eşim bi yıl daha idare edelim diyor. Ama benim tahammülüm kalmadı. Ben onun için o kadar şey yaptım. Ama o benim için hiç birşey yapmıyor. Aksine beni değiştiriyor ve aynaya baktığım da artık bu ben değilim diyorum. Bazı arkadaşlar kendini beğenmişsin dediler. Fakat böyle olmazsam mutsuzluktan kaybolucam kendimi böyle oyalıyorum. Bazıları da Google dan kendini geliştirmek diye dalga geçmişler. Ben geçmişte okuyamadım. Şu anda öyle bir imkanım yok. Aöl e kayıt oldum son senem ve ileri derece ingilizce öğrendim. Bunları eşimin destek olmadan yaptım. Hep tartışarak sınava girdim. O sadece annesi gibi bir kadın istiyor yemek yapsın bebek baksın otursun annesine hizmet etsin istiyor. Ama bu ben değilim diyorum. Çözüm aramak istemiştim. Yanlış anlaşıldım. Kötü bir niyetim yoktu.Karı gibi kısmını sinirden söylenmiş bir kelime olarak kabul ediyorum, kötü niyetinin olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle bir şey var eşini beğenmiyorsun, yaptığı en küçük şey batmaya başlamış demek ki. Erkekle kadın arasında her zaman fark olur kimse dört dörtlük değil ama senin sevgin bitmiş biraz galiba.. Ne bileyim hiç mi iyi huyu yok bu insanın?
Henüz çocuğunuz yoksa boşanmanı tavsiye ederim.Selam kk üyeleri yine derdim var yine konu eşim...
Şimdi benim derdim yaşamak istediğim hayatı yaşamıyorum. Aynaya baktığımda bu ben değilim diyorum. Psikolojik karmaşa içerisindeyim. Eşimle çok kısa sürede tam tanımadan evlendik ve küçük bir yaşta evlendim. Şu anda 22 yaşındayım kişiliğimin oturduğunu düşünüyorum. Ama eşimle çok farklı olduğumuzu farkettim zamanla.
Mesela en basiti ben anyaya gitsem o konya ya gider o kadar zıt. Ben evde olduğum halde kendimi geliştiriyorum. Bilmediğim şeyleri hemen internetten araştırıp bakarım. Yani konuştuğum zaman boş konuşmam mutlaka bi bildiğim vardır.
Fakat işim tam tersi bazen kullandığım kelimelerin anlamlarını bilmez. Tv izlediği zaman tek izlediği kemal sunal kendisini bende severim. Allah rahmet eylesin ama bi filmi 3 senede 30 kere izlenir mi yahu ? En basit tartışmamız bu çok banel şeyler yapıyor.
Beni kasıyo konuşurken. Birşey anlatması bile beni o kadar yoruyor ki. Ben böyle benden daha bilgili bir eşim olsun hayran olayım istiyorum. Ama kendini geliştirmekten bi haber. Bi olay olur karı gibi in ince detayına kadar anlatır. Bana göre sebeb - sonuç bitti. Her konu da zıt düşünüyoruz. Bu yüzden sürekli tartışma içerisindeyiz. Ben kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Hayattan zevk almıyorum.
Ben cıvıl cıvıl biriydim. 3 senede hayat enerjim söndü.
Lütfen yardım edin bana ne yapabilirim ??
Ne yapabilirim bilmiyorum bi fikir verir misiniz ?
Kendini geliştirmek bu mudur yahu? Daha yaptığınla söylediğin arasındaki farkı bilmiyorsun.Sizin geliştirmekten anladığınız ne bilmiyorum. Ama benim demek istediğim misal vizyona giren film, siyaset, kitap gibi şeyler bi ortamda açılacak bi konuda konuşabilecek kadar. Sizin geliştirmekten anladığınız doktora yapmaksa ben yanlış anlattım kusura bakma
Eşim 29 yaşında ben 22 yaşındayım. Evet çevreme baktığımda özeniyorum. Ama ailem yüzünden evlenmek zorunda kaldım eşimle tanışarak evlendim. O zaman çok farklıydı gezerdik birlikte vakit geçirirsin sabahlara kadar sohbet ederdik balayına gittik çeşmeye o kadar güzeldi ki ama zamanla monotonlaştı. Böyle evde sürekli tv başında müzik dinlemez kitap okumaz bi cafeye gitmez ona göre evliler Cafe ye gitmez evde bi demlik çay varmış orda 2 lira bi bardak çaya verilmemiş. Yani böyle birisi. Boşanma gibi bir düşüncem yok sadece nasıl sosyalleştirebilirim diye düşünüyorumK Karmaprenses Kendi kişiliğin tam oturmadan evlenmişsin, belki çevrene filan da bakınca etkilenmişsindir haliyle. Ki senin yaşıtların şuan üniversitede keyif çatıyor. Hayat bir şekilde yoluna girmemiş demek ki ki evlenmişsin. Ama ne olursa olsun yaşına göre ağır sorumlulukların altındasın. Artık çok geç tabi ama keşke bari çocuk yapmasaydın. Boşanamam diyorsan hayatını kendi imkanınla güzelleştirmeye çalış, vazgeçme bu hırsından. Eşin kaç yaşında, nasıl bir tip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?