Kışın açık havada havuz ve jakuzi?

journalist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
223
12
118
merhaba, eşimin doğum günü için bir sürpriz düşünüyorum, bir otelle görüşüyorum şuan aslında tercihim odada küvet veya jakuzi olmasıydı fakat en iyi teklifi veren otelin odasında değil de terasında jakuzi var ısıtmalıymış, kışın da kullanılabiliyormuş ayrıca ısıtmalı açık havuzları da aynı şekilde. daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamış arkadaşlar var mı? insana üşürüm gibi geliyor bir de doğum günü olayına zaatürre olmayalım :)

Evet, yaşadım ama termal özelliği olan bir otelde kar yağarken açık havuz ve jakuziye girmiştim.
Standart bir otelde ısıtma nasıl olur bilmiyorum.
Termal olanlarda bilirsiniz zaten sıcak suyun derecesi oldukça fazladır.
Ama bu özelliği olmayan yerlerde emin olamadım açıkçası.
İsterseniz gezi sitelerinden oteli bir araştırıp, yorumlarına bakın.
Kullanıcılar memnun kalmışsa, şüpheniz giderilmiş olur.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim. bahsettiğim otel izmir,kuşadası'nda bu yaz açılan Suhan360Otel. otelin ilk kışı bu yüzden havuzla ilgili henüz bir yorum yok onun haricinde otel gayet güzel. bugun otelin rezervasyon sorumlusuyla görüştüğümde havuzun özel ısıtmaya sahip olduğunu jakuzinin de sıcak suyla doldurulacağını ve sorunsuz kullanılanileceğini söyledi. buarada kuşadasında hava da aşırı soğuk olmaz yani 8-10 derece olur en fazla gideceğimiz gece. keşke kar da olsa ama maalesef buralara yağmaz

benim merak ettiğim bunu deneyen var mı acaba üşüyor mu insan kış vakti açık havada sıcak suda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…