- 14 Kasım 2008
- 77
- 3
- 86
- 39
- Konu Sahibi mevisimelif
-
sevişmek isteyen insan yaza kışa bakmaz valla...
sevişmek sevginin bir şekilde dışa vurumudur...ama tabi bilemem belki de çok üşüyordur ondan...
bence sen pekmez bal falan yedir
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3başlığı kışın azalması normalmidir görünce ben de kış mevsimin azalması anladım kaydirigubbakcemile2hemen aklıma geldi küresel ısınmaya bağlayacaktım konuyu:sm_cool::roflol::roflol:
tabikide istediği hiç bişey durduramaz. bizim öyle anlar oluyor bazen öyle bi zaman geliyor aklına ne banyo geliyor ne soğuk geliyorr ama genellikle olsa da olur olmasada olur zamanlarında soğuk caydırıcı oluyor yada kocam bana doydu ben kendimi kandırıyorum
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3başlığı kışın azalması normalmidir görünce ben de kış mevsimin azalması anladım kaydirigubbakcemile2hemen aklıma geldi küresel ısınmaya bağlayacaktım konuyu:sm_cool::roflol::roflol:
merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim. malum kış gelince bizim işler durdu
yazın her akşam olurdu tabi o zamanlar yeni evliydik. ama şimdi kış olunca havalar soğuk olunca haftada sadece 1 kere oluyor. evimiz sobalı ve eşim çok üşür. acaba o yüzden mi olmuyor. kocam istiyorum ama çok soğuk banyo yapmak zor geliyor diyor. acaba grçekten doğrumu. yoksa artık ilgi mi azaldı anlayamadım. bazen dalga geçiyorum ne oldu bize diye sen yaz gelsin görürsün diyor. pek inandırıcı gelmiyor bana .
sizce doğrumudur. yoksa başka nedenlari olabilirmi
Tamam soguk diye bir azalma olabilir de, ben sunu anlamadim, yani esin haftada bikeremi yikaniyor, yani hijen acisindan soruyorum, zaten günlük dus almiyormu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?