kışın azalması normal mi??

mevisimelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
77
3
86
39
merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim. malum kış gelince bizim işler durdu
yazın her akşam olurdu tabi o zamanlar yeni evliydik. ama şimdi kış olunca havalar soğuk olunca haftada sadece 1 kere oluyor. evimiz sobalı ve eşim çok üşür. acaba o yüzden mi olmuyor. kocam istiyorum ama çok soğuk banyo yapmak zor geliyor diyor. acaba grçekten doğrumu. yoksa artık ilgi mi azaldı anlayamadım. bazen dalga geçiyorum ne oldu bize diye sen yaz gelsin görürsün diyor. pek inandırıcı gelmiyor bana .

sizce doğrumudur. yoksa başka nedenlari olabilirmi

kışın sevişmek bana eziyet geliyor mirmirmirmir
geceleri soğuk olduğu için sıcacık yorgandan ayrılmaya gelemiyorum

sevişmek isteyen insan yaza kışa bakmaz valla...
sevişmek sevginin bir şekilde dışa vurumudur...ama tabi bilemem belki de çok üşüyordur ondan...
bence sen pekmez bal falan yedir

eşin haklı sobalı olunca zor oluyo sıcak yataktan çıkıp banyo yapmak zor... bence kötü düşünme gayet normal...
bizde öyleydik ..1 senedir evimiz doğalgazlı ve artık kışları daha çok semeye başladım...

sevişmek isteyen insan yaza kışa bakmaz valla...
sevişmek sevginin bir şekilde dışa vurumudur...ama tabi bilemem belki de çok üşüyordur ondan...
bence sen pekmez bal falan yedir

evli bekar diye ayrımcılık yapıp seni kırmak istemem ama bekarken banada öyle geliyodu....
gerçekten problem oluyo soğuk...sonuçta sabah kalkıp işe gidiceksin saçın kurumuyo ıslak yatıyosun hasta oluyosun sık yıkanıyosun hasta oluyosun falan filan işte..

Yeni evli olarak olaya bir el atayım yerimseniben iki tarafta istekli olduktan sonra yaz kış soğuk sıcak sadece bahane gibi geliyor.

Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3başlığı kışın azalması normalmidir görünce ben de kış mevsimin azalması anladım kaydirigubbakcemile2hemen aklıma geldi küresel ısınmaya bağlayacaktım konuyu:sm_cool::roflol::roflol:

kısın azalması bence normal
hem soğuk
ne biliim biz kışın ruh gibiyiz hele hava kapalıysa canım sadece yatıp uyumak ister
yaz gelsin işler acılır kaydirigubbakcemile3

ya açıkcası benimde canım istemiyor soğukta . ben alışmışım ya kocamın her akşam istemesine bi acayip geliyor bir hafta yapmadan yatıp uyumak. aslında bende istekli dursam ilve cilve yapsam gene dayanamaz. bende biraz çekimser kalıyorum. üşeniyorum:)
yaza kadar çok var daha bu işe el atmak lazım yoksa pas tutucaz bu gidişle bu yaşta

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne bileyim bacım öyle geldi aklıma. aslında küresel soğuma var bizde ısıtmak lazım birazn önce

evimiz kaloriferli olduğu için işler hep iyi gider
ama yinede yaz gibi olmuyor yani daha eziyetli oluyo

tabikide istediği hiç bişey durduramaz. bizim öyle anlar oluyor bazen öyle bi zaman geliyor aklına ne banyo geliyor ne soğuk geliyorr ama genellikle olsa da olur olmasada olur zamanlarında soğuk caydırıcı oluyor yada kocam bana doydu ben kendimi kandırıyorum

Nisan-Mayıs-Haziran aylarını beklekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaz tarifesi kış tarifesi gibi olmuş sizinki, kışın seferler azalıyo :)
valla yazın yapmak ayrı, kışın da souk ortamda sıcacık koynuna girmek ayrı.. hepsinin kendi tadı var sonuçta..

kizim kis uykusuna yatan kutup ayilari gibi yokmusunuz :) :) :)
kisin koynunda yat yazin seyde puhahahaha
neyse havalar sogudu üsütme sen adami...hafta bir ikiyle idare et anam :)

Tamam soguk diye bir azalma olabilir de, ben sunu anlamadim, yani esin haftada bikeremi yikaniyor, yani hijen acisindan soruyorum, zaten günlük dus almiyormu:uhm:

sobalı ev olduğu için tek bi tarafı ısıtabiliyorsun...
ve banyo yapmakta zor gelir ...
ondan işler kışın kesat gider..delikafadulden
yazın açılır kepenkler...delikafadulden

Tamam soguk diye bir azalma olabilir de, ben sunu anlamadim, yani esin haftada bikeremi yikaniyor, yani hijen acisindan soruyorum, zaten günlük dus almiyormu:uhm:

ben mesela haftada 2 kez yada olmadi uc kez yikanirim normal bir efor sarfetmedigim zamanlar yaniiii
ama yoksa terlerim falan, o zaman dus alirim ama hergun hergun hele bu kis aylarinda ben aklimi peynir ekmekle yemedim, heleki çalinsan insanlar bilirler zaten surekli çalistigindan, disardasin ve eve geldiginde bir bayansan, dustan sonra saçi kurula fön çek falan isin yoksa artik sabaha kadar ugras
bu adamin (yani eniste beyin) akliyla zoru mu var ki hergun dus alsin...
guzelim sen heralde hiç susuzluk yasamamissin ki bilmiyorsun.... hergun dus almaz banyo keyfi yapamaz millet, herkesin mali durumu kendine goredir...

bunun susuzlukla maddiyatla ne alakasi var, haftada bir bana az geldi ondan sordum....
ben hergün dus alirim ama sacimi 2 günde bir yikarim, dus alinca nekadar su giderki, yani kirklanmiyoruz hergün, saatlerce kesede yapmiyoruz, dus besdakkalik bir olay, haftada 2- 3 hadi neysede haftada bir bana az geldi, esimde hergün dus alir malum erkekler calisdigi icin birde yapilari geregi koktuklari icin dedim...
simdi bu olayda haftada 2-3 kere dus alindigina göre o iside aradan cikarilabilir, suda bosuna harcanmamis olur-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…