- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
he bu arada ben bostan patlıcanları közleyip atıyorum buzluğa,yemeğede konabiliyor mesede yapılabiliyor o şekilde
acemicim öncelikle hoşgeldin cnm.bostan patlıcanıyla da çeşit çeşit çok güzel karnıyarıklar yapılabiliyor.ben senelerden beri patlıcan atmıyordum buzluğa,bakteri üretiyor diye duyduğum için.ama baktımki herkes atıyor amaann deyip gözümü kararttım ve bende uzun patlıcanları karnıyarıklık olarak kızartarak buzluğa attım.sende bu şekilde atmak istersen yap derim çok pratik oluyor.bpstanları ikiye ayır o şekilde kızart yani 1 bostandan 2 karnıyarık çıkacak.şoklama yöntemini de denedim ben ama beğenmedim
domatesli biber turşusu yapıcam kızlar.. illa kaya tuzumu koymak gerekir kullandığımız tuzdan koysak olurmu? kaya tuzunu aktardanmı alıcaz?
sevgili gulizgul sende yardım istemişsin, aslında yazdıklarınla kıyaslanırsa Okyanusta yüzüp kıyıda boğulmuşsun :uhm:ama benimde 2 yıldır yapıpta beceremediğim kırmızı biber konservesi..bileniniz varsa bana yardımcı olurmusunuz..
kış hazırlıgını çok severim henüz şimdilik yaptıklarım
mantı ,içli köfte, közlenmiş kırmıız biber
bide biber ve patlıcan kızartması(bunu ilk defa denedim)
kızartma için bakteri yapıyor deniyor dogrumu ya:gitme:
canım kızartmayı nasıl yaptın tarif edebilir misin :uhm:
arkadaşlar barbunyayı nasıl koyuyorsunuz deepfreeze ben çiğden koydum kaynanam öyle söylemişti bişey olmaz inşallahh
kış hazırlıgını çok severim henüz şimdilik yaptıklarım
mantı ,içli köfte, közlenmiş kırmıız biber
bide biber ve patlıcan kızartması(bunu ilk defa denedim)
kızartma için bakteri yapıyor deniyor dogrumu ya:gitme:
kızartmalar sağlıklı olmuyormuş, diye duyduğum için ben kızartma koymam hiç buzluğa.
içli köfteyi nasıl aşamalardan geçirip koyuyorsunuz? kimi kızartıyor, kimi haşlıyor... dondurucuya koyulması için nasıl hazırlanmalı, neye dikkat edilmeli? (bilen herkese soruyorum :) )
kızartmalar sağlıklı olmuyormuş, diye duyduğum için ben kızartma koymam hiç buzluğa.
içli köfteyi nasıl aşamalardan geçirip koyuyorsunuz? kimi kızartıyor, kimi haşlıyor... dondurucuya koyulması için nasıl hazırlanmalı, neye dikkat edilmeli? (bilen herkese soruyorum :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?