Arkadaşlar merhaba, ben yavaş yavaş kapanmaya doğru giden, kendince gitmeye çalışan biriyim.. Zaten çok aşırı giyinmem ama pantolonu da artık giymeyi azaltarak başlamak istiyorum. Malum kış, havalar soğuk... benim de bikaç eteğim var.. Ama ince geliyorlar gözüme, yardımcı olursanız çok makbule geçer ne tür etekler tercih etmeliyim nasıl giymeliyim ve nerelerden temin edebilirim... Çok teşekkürler şimdiden hepinize :)
Arkadaşlar merhaba, ben yavaş yavaş kapanmaya doğru giden, kendince gitmeye çalışan biriyim.. Zaten çok aşırı giyinmem ama pantolonu da artık giymeyi azaltarak başlamak istiyorum. Malum kış, havalar soğuk... benim de bikaç eteğim var.. Ama ince geliyorlar gözüme, yardımcı olursanız çok makbule geçer ne tür etekler tercih etmeliyim nasıl giymeliyim ve nerelerden temin edebilirim... Çok teşekkürler şimdiden hepinize :)
kalın kumaştan yada ekose kumaştan kloş etek diktire bilirsdin çok beğeniyorum Türkiyede gamze polat daha sonra pınar şems gibi ünlü tessettür modacılarının kışlık etek modellerine bakım kumaşını alıp terzided e diktirirsin ben kiloş eteği çok beğeniyorum dökümlü bir kumaştan maxi etek yada al bi pantolon onun üstüne al 2-3 tane kalın uzun kap bunlarda ççok yakışıyor
Genelde icimize Tayt giyiyoruz canım ve kıs aylarında onceligim kot eteklerdir ardından pamuklu kumasları tercih ediyorum. yada pantolon etek modelleri var bol olan onlarda tercih edilebilir inşallah tesettür suuruyla ortunursun :)