• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kışın mı? doğum yapmak avantaj..yoksa yazın mı?

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
kiminiz kışın doğum yaptınız planladınız yada planlamadan hamiş olduğunuzu öğrendiniz.kiminizde yazın..ama hangisi daha avantajlı...yada daha iyi olur...bizim gibi planlı hamilelik düşünenlere hangi ayda hamile kalmayı tavsiye edersiniz?

ben hep mayıs gibi doğurmak istiorum..bebeğim soğuk kış gecelerinde üşümesin diye..bahar ayında doğsunki hergün bıcı bıcı yaptırim ..güzel havalarda yeni doğmuş bebeğimle gezeriz.kışa kadar büyür en azından.......hayalim buydu ...
ama şimdi ne zaman gelirse o zmna razıyım..:(

ben martta doğum yaptım çok güzel oldu hem hamileliğimin son demleri ki o ne demlerdir bilen bilir yaza denk gelmedi. yaz gezmelerine kadar ufaklık biraz büyüdü pikniğe bile gitmiştik. ama bence ekim kasım gibide doğabilir. ikinciyi öyle denk getirmeyi planlıyorum inşallah

benimde planladığım gibi olmadı malesef.ama alyaya güzel zamanda kaldım.30 haziran 2008de 1 aylık hamileydim..yaz dönemimi ağır hamile olarak geçirmedim yani çok bunalıyormuş çünkü hamileler.
şubat 18de doğum yaptım..hava soğuktu ama farketmedi bizim için..

Bebeğin sağlığı için yani mikrop falan kapma riski düşük olduğu için kışın doğum yapmak daha iyiymiş diye okumuştum..
Ben de Mart'ta doğum yapıcam kısmetse.. Hep istediğim bahar aylarında doğum yapmaktı.ınşallah olacak..
Hem bebeğim biraz ellenip ayaklanınca yaz gelmiş olacak..Dolaşmaya falan çıkarız güzel havalarda..
Bi de hamileliğimin son ayları sıcaklara gelmeyecek diye de çok seviniyorum..

ben de hep mart-nisan gibi olmasını düşünmüştüm. ama planlandığı gibi olmadı.
kısmetse ocak sonu şubat başı gibi gelicek kızımız:)
kışın doğum yapanlar ya da yapacaklar.. öneri ve duyduğunuz tavsiyeleri bekliyorum..
çünkü kışın yakınlarımız daha çok grip oluyorlar ve ya bebişimize de bulaşırsa die korkuyorummirmirmirmir

ben iki kızımda da hamileliğimin son zamanlarını yazın en sıcak günlerinde geçirdim
nefes almak bile zor oluyor du son dönemleri sakın yaza denk getirmeyin bence en iyisi mart nisan mayıs ayında doğum yapmak

ben de hep mart-nisan gibi olmasını düşünmüştüm. ama planlandığı gibi olmadı.
kısmetse ocak sonu şubat başı gibi gelicek kızımız:)
kışın doğum yapanlar ya da yapacaklar.. öneri ve duyduğunuz tavsiyeleri bekliyorum..
çünkü kışın yakınlarımız daha çok grip oluyorlar ve ya bebişimize de bulaşırsa die korkuyorummirmirmirmir

bende aynen sen gibi doğum yapcam arkadaşımm..dr.ocak sonu şubat başı dedi..ko..ilk cicilerimiz hep kışın olacak..dediğin gibi ya herkez nezle olur genelde..adabıyla öpmemelerini söylemek gerekiyor mecburr

canım benim mayısta olucak doğumum inşallah eylülde hamile kaldım ben ii diyorum kışı hamile giçirecem yazın başı doğracam yıkaması kolay olur rahat olur inşallah ama burcu boğa olucak işte heyırlısı olsun artık nasibimizde ne varsa

canım benim mayısta olucak doğumum inşallah eylülde hamile kaldım ben ii diyorum kışı hamile giçirecem yazın başı doğracam yıkaması kolay olur rahat olur inşallah ama burcu boğa olucak işte heyırlısı olsun artık nasibimizde ne varsa

güzel olmuş hayırlı doğumlar tüm hamişlere ...:CüvCüv:a.s.

evet maksimen ilk ciciler kışlık olucak.. hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hepimiz..
sağlıkla.. en güzel zaman o zaman olucak işte.. ne yaz ne kış.. bebiş mevsimi:) cinsiyet & isim belli mi?

evet aynen öyle ya.amin inş.bizimkinede erkek diyorlar..
isim konusunu muaallkta daha..babamız çok kararsız:bbo:

bende kışın doğum yapmak isterim yaza bebişim biraz büyür gesmelere gideriz onunla tabiki planlamıyacam hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin bebişim

benimde ilk hamileliğim planlıydı ve martta doğum yaptım bence kesinlikle mart en iyi seçim derim kırkın çıktıktan sonra rahat rahat gezmelere başlayabiliyorsun, öbür kışa kadar da bebek büyümüş oluyora.s ama bunda kasım başı doğumum kızımı okula götürüp getirmem gerekiyor çok zor olucak ama ne yapalım hayırlısı...

ya inanmıyorum ne kadar çok mart annesi yada martta doğum yapan var.koç burcu çok sanırım....inanamadım...akannehir

Yazın hamile kalıp baharda doğurmak en güzeli...
Ben bir daha öyle yapıcam...

ben de martta inşallah doğum yapacağım çalıştığım için iyi bir zamana denk geldi bebişim inşallah 6 aylık olana kadar ben yanında olacağım.hayırlısıyla doğsun da zamanı çok ta önemli değil.

bende ağustosta doğum yapmıştım o temmuzun sıcağında nefes alamadığımı hissedip ağladığım günler ve gece gece eşime klimalı bir yere gidelim dediğim feryat ettiğim olmuştur yani hamilelik yazın tam ortasında epey zor geçiyor. bebişimiz için biraz dah aiyi tam kışlar gelmeden biraz toparlandı kuzucum:))

ne olursa olsun ben yazın doğurmaktan vazgeçemicem sanırım yaa kışın soğugunda korkarım bebek hastalanır diye yaza doğar en azından kışa kadar toparlanır diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı yaa...

:emir_bebek:

Back
X